How to Hair #7

Postet av Adam og Eva Grensen den 9. Mai 2013

En av våren og sommerens største hårtrender er glatt, blankt hår. Her forteller Eirik / Adam og Eva Grensen hvordan du skal gå frem for å få denne looken, og hvilke produkter du trenger!
 Start med å vaske håret med den shamooen og conditioneren som passer best for din hårtype. Har du tid tar du også en hårkur som er med på å pleie og styrke håret. Uisikker på hvilke produkter du trenger? Kom innom Adam og Eva Grensen så hjelper vi deg med å finne det som er best for ditt hår!

 Etter hårvask bruker du et håndkle, og klemmer ut overflødig fuktighet. 

 Påfør en liten mengde hårolje som styrker og gir næring til lengder og spisser. Ungå å få oljen opp mot hodebunnen da det kan gjøre håret tungt. Vi anbaler Mytic Oil  serien fra Loreal Professionnel. Her kan du velge mellom den originale typen, Oil som passer de fleste hårtyper, Milk for de med tynne fine hårstrå, Rich Oil for det med grove hårstrå og Color Glow Oil for de med fargebehandlet hår.
  


 Så påfører du en liten mengde Align 12 fra Redken, som er en utglattende krem som vil gjøre det lettere for deg å få håret rett. Denne kan påføres fra bunn til spiss, men pass på så det ikke blir for mye produkt nær hodebunnen. Den inneholder også varmebeskyttelse som er et must når håret skal føhnes. Så skal du føhne håret tørt, og da er det viktig å holde føhneren høyt og føhne håret ovenfra og ned. Dette vil glatte ut håret. Ikke føhn håret nedenfra og opp, da dette vil gjøre det brusete og fremheve tekstur. Vår favoritt er den røde føhneren Chi Turbo Hair Dryer, som er antibakteriell. Den tørker håret ved hjelp av ioner som gjør at håret tørker raskere, og bli ekstra blankt. Bruk en paddel børste med stor flate, og børst håret nedover mens du føhner ovenfra. Dette er med å glatte ut håret, og vi velger å bruke Boar Paddle Brush fra Macadamia som er ionisk, anti bakteriell og antistatisk. Den har et behagelig grep, og kominasjonen av naturhår og nylon gjør at du får godt tak i håret. I børste serien fra Macadamia finner du også rundbørster i forskjellige størrelser som han være bra å bruke hvis du skal føhne et hår som er krøllete glattt. Når håret er føghnet 100% tørt polerer du håret ved bruk av et styling jern. Når du skal bruke et varmeverktøy på håret er det veldig viktig å alltid bruke et varmebesyttende stylingprodukt på håret først. Constructor fra Loreal Professionnel er en lett spray som både beskytter og gjør at håret husker den bevegelsen det får av varmeverktøyet. Håret blir mykt og bevegelig. Spray et fint lag på hver seksjon før du bruker varmeverktøyet. Det som er viktig å tenke på når du skal glatte ut håret med et styling jern er å ikke presse tangen for hardt sammen. Da bli håret "fritert" mellom varmeplatene, og det er ikke det som er meningen.  Hvis du har et lett trykk er det varmen fra platene som polerer håret, og det er mindre skadelig. Det er lurt å dele håret inn i seksjoner med en klype, slik at du jobber med mindre deler om gangen. Har du for stor området om gangen blir det vanskelig å hå kontroll. Før tangen loddrett nedover da det gir et glatt resultat. Hvis du ønsker en myk avsluttning på håret kan du lage en myk bøy innover når du nærmer deg spissene. 

Vi har to favoritt stylingjern (og begge disse kan også brukes til å lage krøller / bølger i håret):

Det ene kommer fra GHD som har nettopp har lansert en ny serie i freshe farger. Denne klassikeren er behaglig og holde i hånda og har vært en sikker vinner over lang tid! Og det andre er Steam Pod fra Loreal Profesionnel som retter håret ved hjelp av damp. Denne nylansering gir et veldig naturlig og holdbart resultat, og sørger for å bevare fuktighets balansen i håret. Et must for de som ofte bruker stylingjern. 
Steam Pod'en kommer med egne produkter som inneholder pro keratin. Det er en pleieserie som trenger dypt inn i håret ved hjelp av dampen og varmen, og gir det næring og beskyttelse. Kremen påføres i håndkletørket hår, og serumet brukes hvis håret er ekstra sensitivt.

Nå du hår jobbet deg gjennom hele håret og fått et glatt og polert resultat, bruker du en hår spray for å låse frisyren på plass. Vår favoritt er Quick Dry fra Redken som har gir godt hold, men blir samtidig lett og bevegilig uten å være for stiv. Den inneholder også fughethsbeskyttelse som gjør at håret beholdet den glatte følelsen selv om det skulle være høy luftfuktighet,Hvis du ønsker  volum i håret han du bruke et hår pudder som du drysser inn mot hodebunnen og masserer inn. Adam og Eva har nettopp lansert sitt eget hår pudder Støv, som er lett å fodele og gir bra hold. Du kommer til å bli avhengig!For en super blank finish kan kan du spraye lengder og spisser med en glanspray! Vi sverger til Shine Flash 02 fra Redken som gir en perfekt blankhet uten å tynge i det hele tatt. Husk å ikke holde sprayen for nærme håret slik at den får fordelt seg jevnt.
Ønsker du mer veiledning, eller har lyst å teste produktene kom innom 
Adam og Eva Grensen!

 

 

Eirik / Adam og Eva Grensen

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc