Gratulerer Sigrid og Inger Lise!

Postet av Adam og Eva Grensen den 18. Apr 2015

Lørdag 18.april er det årsfest i Adam og Eva, og i den forbindelse deles Adam og Evas Internpriser ut. Adam og Eva Grensen er stolte over å ha 2 nominerte i kategorien Årets Kreative!





Sigrid Helsa Breie

Sigrid jobber 60% i Grensen, ved siden av å være en av Norges mest brukte og annerkjente hårstylister. Hun er representert av Pudder Agency og gjør mange oppdrag i mote og media. Sigrid er ansvarlig for styling teamet til Adam og Eva, og jobber for Adam og Eva Akademiet. Hun var nominert til Årets Hårstylist og Årets Avant Garde Frisør i 2015. Sigrid er pliktoppfyllende, og selv om hun har mange engasjemang utenfor salongen er hun 100% tilstede når hun er på jobb, og bidrar både faglig og sosialt.





Inger Lise Moa

Inger Lise jobber 60% i Grensen og en dag i uka som lærer på Adam og Eva Skolen, ved siden av å gjøre oppdrag som hårstylist og makeup artist i mote og media. Hun har mange faste kunder som Carlings, Wow og Vivikes. Inger Lise har vært med i Adam og Eva Styling Team, der hun vant konkuransen om å ha beste ide for Årets Avant Garde 2015. Hun var nominert til Årets Frisør 2014, og vant American Crew All Star Challenge Norge 2015 og konkurrerer om den internationale tittelen i Roma i April 2015. Inger Lise er dedikert til faget, og bidrar både faglig og sosialt i Grensen.






Kriteriene for å bli nominert til Årets Kreative er følgende:

  • God til å knytte kontakter i bransjen
  • Ta ansvar og jobbe i team
  • Formidle og dele kunnskap
  • Bygge seg opp et "navn" i mote og media
  • Lidenskap til faget



Vi gleder oss og krysser fingre for stjernene våre!



for timebestilling ring 21050750 eller bruk nettbooking: BESTILL TIME


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc