Vi elsker OLAPLEX!

Postet av Adam og Eva Grensen den 1. Mai 2016

Olaplex er en styrkende behandling for hår som skal farges, blekes eller bygges opp. Det har blitt testet av over 75 000 salonger over hele verden, og vi i Adam og Eva Grensen er frelst!"HVA ER OLAPLEX?" - er spørsmålet alle stiller?

Når du utfører en kjemisk behandling på et hår, eller bruker mye varmeverktøy,
så brytes disulfidbindingen i håret ned og kvaliteten blir svekket.Ved å bruke Olaplex ivaretar man kvaliteten på håret ved å binde disulfidbindingene sammen igjen. Dette gjør at håret ikke brekker, og man kan gå igjennom større fargeendringer på håret uten at håret blir ødelagt.
Hvordan kan man gå fra nesten svart til blond og håret ser og føles like fint ut?
Olaplex gjenskaper ødelagte disulfidbindinger i hårstrukturen. Det er bindinger som brytes og ødelegges når håret utsettes for høy varme og kjemiske behandlinger. Olaplex lager altså hår! Dette er et revolusjonerende produkt som er kompatibelt med alle kjemimerker, og tar behandlingene til et nytt nivå!


Hvordan?

Olaplex Bond Multiplier No 1: blander vi inn i farge / bleking i salongen.
Olaplex Bond Perfector No 2: påføres i håret etter farge / bleking har blitt skylt ut.

Olaplex kan også utføres som en ren kurbehandling uten å blande den i farge eller bleking.

I tillegg til salongbehandlingene No1 og No2, finnes også No3, som er en kur for kunden til å ta med hjem etter en Olaplex behandling. Man MÅ ikke kjøpe denne for at resten av Olaplex-behandlingen skal virke, men den vil holde håret glatt, mykt og fantastisk ENDA LENGER!! Mange bruker varmeverktøy osv hjemme, som utsetter håret for skade. En gang i uken påføres Oøaplex i fuktet håndkletørket hår (ikke vasket) i minimum 10 min, bruk deretter shampo og conditioner. Har mulighet til å la den sitte i håret lengre er det bare bra!


Se gutta som utviklet Olaplex forklare hva det er og gjør:
er du interessert i den vitenskaplige forklaringen om hvordan Olaplex fungerer?
for timebestilling ring 21050750 eller bruk nettbooking: BESTILL TIME0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc