Velkommen Simon!

Postet av Adam og Eva Grensen den 17. Feb 2015

Vi har gleden av å ønske Simon velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Simon har akkurat fullført Adam og Eva Skolen, og vi gleder oss til å følge han gjennom læretiden. Til tross for hans unge alder, og at karrieren som frisør akkurat har startet har han allerede markert seg i bransjen med sin profil på Instagram som @flettegutten. Der inspirerer han og viser sine kreative evner for 10000 følgere. Bli bedre kjent med Simon her:Hvem er du og hva har du gjort tidligere?
Jeg heter Simon Block, er 16 år og kommer fra Vestby. Før jeg startet som lærling her i Grensen har jeg gått på Adam og Eva skolen.


Hva var det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?
Jeg har vært interessert i hår helt siden barnehagen, og elsket å ordne på håret til de voksne i barnehagen. Siden da ble jeg veldig interessert i fletting og det er noe jeg fortsatt elsker å drive med idag! Så det var egentlig aldri noe spørsmål om hva jeg ville jobbe med.


Hva er det som fascinerer deg med fletting?
Det som fascinerer meg med fletting er alle de forskjellige mulighetene du har til å lage en frisyre ... mulighetene er uendelige!


Hva er den mest avanserte fletteteknikken du kan?
Den mest avanserte fletteteknikken synes jeg er å flette med mange deler, som 7, 9 eller 11.


Hva er ditt høydepunkt så langt i karrieren?
Mitt høydepunkt så langt er at jeg fikk muligheten til å flette Gabrielle til P3Gull som ble vist på tv. Her kan du se Gabrielle fremføre 5 fine frøkner under P3Gull:Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?
Jeg var utplassert i Grensen mens jeg gikk på skolen og fikk ett veldig godt inntrykk i salongen da. Det er en veldig kreativ salong, med dyktige frisører. Jeg er veldig kreativ selv så det passet veldig bra og jeg likte meg veldig godt her, så jeg ble kjempe glad når jeg fikk lærlingplass her!

Hvem er din drømme kunde og hva ville du ha gjort?
Min drømme kunde hadde vært Marina and the Diamonds fordi hun er så kul og fresh. Jeg ville gjerne ha fått lagd en litt edgy flettefrisyre på henne.
Har du noen favoritt produkt?
Alternator fra American Crew er veldig fin å bruke før man føner håret. Det er en tekstur spray som er fin for gutter med kort-ish hår for den gir godt hold.
Hvor henter du inspiasjon fra?
Jeg får mesteparten av inspirasjonen min fra instagram. Jeg liker siden til @hairandmakeupbysteph. Alt hun gjør er perfeksjon!
Hva er din favoritt hårtrend for vår sommer 2015?
Min favoritt hår trend for vår/sommer 2015 er fletter. Om de er messy eller helt neat så tror jeg at flettetrenden ikke er over helt enda.


@hairbymatilda


... til slutt vis oss noen av flettene du har gjort!!
For å se flere av Simons kreasjoner følg han på Instagram @flettegutten!

Ring salongen på 21050750 for å booke time hos Simon!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc