Instant Inspiration

Postet av Adam og Eva Grensen den 5. Mar 2013Vinn 1 års forbruk av pleie og styling fra L'Oréal Professionnel og hjelp din Adam og Eva frisør til å vinne ett kurs i London fra L´Oréal Professional eller komplett personlig pleie- og stylingkit fra L'Oréal Professionnel.

Av de 10 bildene MED FLEST STEMMER blir en vinner plukket ut av juryen bestående av Fam Irvoll / Designer, Eirik Thorsen / Adam og Eva Grensen, Ann-Christin Nilsen / Adam og Eva Strøget og Cato Karpow / Vise administrerende Adam og Eva.

Hvordan vinne?

Still opp på bilde neste gang du er hos en Adam og Eva frisør. Inspirasjonsbilde lastes opp i en av Adam og Eva bloggene av din frisør.
Del med dine venner og spre ditt bilde med link til avstemmings-siden her.
Stem via knappene under! Få alle du kjenner til å stemme ditt bilde frem også!
For å øke dine vinnersjanser enda mer; last opp ditt inspirasjonsbilde på din Instagram. Det må tagges med @adamogeva og #instantinspiration.

Om konkurransen:

01/04 går 20 semifinalister videre og den 08/04 vil de 10 bildene med flest stemmer bli offentliggjort og profilert på både Vixen.no og Adamogeva.no. Konkurransen blir avsluttet 12/04.

Vinneren vil bli annonsert på Adam og Eva og Vixen sidene, og vil få beskjed på epost. Frem til 01/04 vil avstemmingen foregå på Adam og Eva sine sider, deretter vil stemmingen foregå på www.vixen.no

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc