Blogger's Battle!

Postet av Adam og Eva Grensen den 3. Mar 2013Sammen med Veronika Solheim, som står bak bloggen www.worldofmike.no, fikk Eirik Thorsen, kreativ leder i Adam og Eva og en av norges mest profilerte hårstylister, i oppgave å gjøre en makeover på en heldig utvalgt kandidat. Sammen konkurerer de mot tre andre team, og du skal være med å kåre vinneren.

Tonje Jensen, fotograf og blogger fra Fredrikstad, var en av de som meldte sin interesse for å få makeover, og Eirik og Veronika så det store potensiale i henne med dette som begrunnelse:

"Kine er en kreativ jente, som føler hun har stagnert stilmessig, etter tjuetre år med samme hår og klesstil. Vi ønsket å reflektere hennes kreative interesse, og skape et mer edgy, men sofistikert look, i motsetning til hennes allerede unge og uskyldige utseende."

Se bloggen til Kine her: www.anywhereplace.comEtter nøye vurdering ble det bestemt at Kine måtte la de lange lokkene falle, og hun skulle få en lang bob og en kald mørk brunfarge. Kine var veldig klar for forandring!Klær ble lånt fra Høyer Sjølyst. Veronika ønsket å kombinere et maskulint snitt med feminiene farger som komplimenterte den mørke hårfargen KIne skulle få. Klare farger og enkle snitt får frem et spennende uttrykk. 

Klar for å se den store forandlingen?

Når klippen og fargen var på plass ble håret stylet før Kine fikk prøve de utvalgte klærne.

Sminken, som skulle være naturlig fresh, ble lagt av Elisa fra Loreal teamet.Siste finish av håret blir gjor før photoshoot.og her ser dere resultatet!For å se video fra makeover dagen, og stemme på din favoritt gå til: 

www.facebook.com/LOREALPROFESSIONNELNORWAY?sk=app_118952998276733&app_data

Alle som stemmer konkurerer om å vinne produkter fra Loreal Professionnel!STEM PÅ TEAM 2!
foto: Camilla K.Bøvollen / Veronika Solheim0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc