Velkommen Thomas!

Postet av Adam og Eva Grensen den 7. Okt 2014

Vi er stolte over å kunne ønske Thomas velkommen til
Adam og Eva Grensen! Han er 27 år, kommer fra Stavanger og har akkurat flyttet til Oslo. Bli bedre kjent med Thomas her:Hvem er du og hva har du gjort tidligere?
Thomas Nikolay her! Jeg har gått læretiden min hos Modern Design i Stavanger, og har nå flyttet til Oslo med nye fargestifter og føler meg inspirert av nye impulser. Jeg liker å være i aktivitet, går mye tur og trener yoga ... noe jeg synes er bra for både kropp og sjel!

Hva var det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?
Jeg tok valget om å bli frisør for jeg er opptatt av mote og skjønnhet. Jeg liker å gjøre hver person til den beste utgaven av seg selv, og hjelpe og veilede med små tips og triks som alle skal kunne klare hjemme .

Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?
Jeg ønsket å jobbe i Adam og Eva Grensen for jeg synes det er en sykt chill salong med masse kjekke ansatte, og beliggenheten i en vakker bakgård midt i hjertet av Oslo er perfekt. De som jobber der har høy faglig kunnskap, og man kan videre utvikle seg som frisør.

Hvem er din drømmekunde og hva ville du gjort?
Drømme kunden er hver eneste kunde ... så lenge kunden er fornøyd er det en drøm i mine øyne!
Jeg liker og leke meg med farger og gjerne være litt cutting edge ... men er også åpen for det klassiske.

Hva er dine beste tips for å unngå "bad hair day"?
For å unngå "bad hair day" er det viktig med riktig produkter og en god føhn. Dette er såklart noe jeg kan veilede til i salongen.

Har du noen favoritt produkt?
Digger saltvannsprayer. En av favorittene er Wool Shake fra Redken. Anbefaler den spesielt til gutter som ønsker mye tekstur.Til jenter anbefaler jeg Salty Dog fra Evo som er en litt lettere versjon. Jeg liker at Evo er en økologisk serie, med produkter som dermed kan oppleves mer skånsomme mot hodebunnen.Hvor henter du inspirasjon?
Jeg blir inspirert av mye ... alt fra street-art og grafitti, til arkitektur og motemagasiner. Favoritt magasinene er Cosmopolitan, Vogue, V magazine, Marie Claire, Costume, Harper´s Bazaar og Institute Magazine. Og synes Sandra Chevrier sin kunst er syyykt inspirerende! Sjekk ut facebook-siden hennes: www.facebook.com/Sandra.Chevrier.ArtHva er din favoritt hårtrend denne høsten?
I høst synes jeg det er kult med rufsete tunge lugger på gutter.På jenter synes jeg en høstlig balayage er sykt vakkert! Balayage er en stripe teknikk som får håret til å se solbleket ut ... noe som vil være naturlig på høsten etter sommersolen.Ring salongen på 21050750 for å booke time hos Thomas!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc