Hei Marte!

Postet av Adam og Eva Grensen den 30. Jul 2021

Marte er Stylist hos Adam og Eva Grensen. Bli kjent med henne her:






Hvem er du? 

Jeg heter Marte, 24 år fra Askim. Jeg er siste års lærling hos Adam og Eva Grensen og stortrives med det! Tidligere har jeg tatt en utdannelse som hudpleier og jobbet i salong med både voksing, brynsstyling og massasje. Jeg er også utdannet makeup artist. Jeg har vært gjennom litt forskjellige deler av skjønnhetsbransjen, tatt med meg masse kunnskap på veien men planen har alltid vært å bli frisør. 




Hvorfor er du frisør? 

Jeg er frisør rett og slett fordi jeg elsker hår! Jeg elsker å få folk til å føle seg fine! I tillegg så gir frisøryrket muligheter for å jobbe kreativt. Det å være frisør for meg er å ha det gøy på jobb, møte masse nye mennesker hver dag og også bli utfordret - ingen dag er lik! 

Jeg har helt siden jeg var liten holdt på med håret til venninner og familie. Flettet og farget både meg selv og andre i mine ungdomsår. Mamma har fortalt meg at når jeg fikk spørsmålet om hva jeg skulle bli når jeg ble stor har svaret kommer kjapt «jeg skal bli frisør!». 




Hva er dine styrker som frisør? 

Jeg føler jeg er ganske allsidig. Men min styrke er nok å forstå hva kunden er ute etter. Jeg spør og graver slik at jeg og kunden min er peilet inn på samme mål! Dette synes jeg er superviktig, en kommer langt med god kommunikasjon! 


Bli inspirert av Marte sin instagram her: www.instagram.com/martebma



Hvorfor vil du jobbe hos Adam og Eva Grensen? 

Hos Adam og Eva grensen bogner det av kreative mennesker. Frisører med forskjellige måter å jobbe på og som har sterk faglig kompetanse. Jeg ville starte min reise som frisør akkurat her fordi her får jeg mulighet til å utvikle meg hver eneste dag med så mange dyktige folk. Det er så gøy å spennende å få jobbe et sted med så mange inspirerende sjeler! 





Hvor henter du inspirasjon? 

Jeg føler jeg kan bli inspirert av det aller meste. Jeg blir inspirert av alt fra kjendiser til folk på gata. Og selvfølgelig andre frisører. Jeg finner mye inspirasjon på sosiale medier, både frisører og andre. Jeg bruker oftest Pinterest eller Instagram og scroller meg gjennom - veldig sjeldent jeg ikke finner noe jeg synes er kult der. 



www.instagram.com/sofiageideby



www.instagram.com/romankovalenkovv



www.instagram.com/lindahallberg




Hva er din favoritt trend for SS21?

Min absolutt favoritt trend er bangs. Liker veldig godt gardin lugg. Det er på en måte noe veldig naturlig men kult med den altså! Det er en liten forandring som kan endre så mye. Den kommer jo i mange varianter og lengder som gjør den veldig anvennelig. Den kan være veldig edgy eller veldig cute alt ettersom hvordan en styler og klipper den. 





Marte er Stylist hos Adam og Eva Grensen, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21050750! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.