Hei Fariba!

Postet av Adam og Eva Grünerløkka den 29. Jul 2021

Fariba er Senior Stylist hos Adam og Eva Günerløkka. Bli kjent med henne her:




Hvem er du, og hva har du gjort tidligere?

Jeg begynte min karriere som frisør hos Adam og Eva for 11 år siden da jeg startet på Adam og Eva Skolen i Oslo. Etter skolen så var det 2 år hos International Makeup Center før jeg startet å jobbe hos Adam og Eva Sandvika. Under denne perioden har jeg bistått som makeup artist for bruder, assistert en del for andre frisører og undervist i Adam og Eva skolen, samt prosjekter for musikkvideoer. Dette har vært fantastisk lærerikt og givende for meg.



Hvorfor er du frisør?

Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt å hjelpe andre med hår styling og sminke helt siden jeg var ung og det var naturlig for meg å ta steget for å utdanne meg til frisør. Etter å ha startet på skolen føltes det å bli frisør enda mer riktig for meg og dette også takket være veldig dyktige lærere som inspirerte meg alltid til å lære mer og utvikle min kreativitet og ferdigheter. Frem til idag så er det en av de store gledene i hverdagen å kunne gi andre de forandringer som lyser opp hverdagen deres. Samt som frisør så møter man ofte nye mennesker og får mulighet til å skape gode relasjoner.



Hva er dine styrker som frisør?

En av mine styrker som frisør er at jeg ser på personers form og trekk, samt blir kjent med personlighet og dette  gjør at jeg med mine ferdigheter kan gi kunden det resultatet som både passer best og som kunden vil være fornøyd med. Jeg setter pris på relasjonene jeg bygger med mine kunder og ser på det som en prioritet at de skal alltid føle seg fornøyd etter ett besøk hos meg, men også at de har tillit til meg som frisør.


Følg Fariba på Instagram her: www.instagram.com/faribahairoslo 



Hvorfor vil du jobbe hos Adam og Eva Grünerløkka?

Jeg har en stund nå jobbet på senter og utenfor bykjernen, så å få jobbet både midt i hjertet av Løkka og jobbe med ett team i Eirik Thorsen sin salong er en drøm som går i oppfyllelse. Siden dette er en relativt ny salong så gleder jeg meg til å få være med fra tidlig av og få bygge nye relasjoner med mange nye spennende mennesker, både kollegaer og kunder.




Hvor henter du inspirasjon?

Til daglig henter jeg inspirasjon fra alt jeg kommer over, fra stylet modeller og frisører på instagram til fargevalg og sammensetninger jeg finner i natur og bybilde. Min stil er kreativ og jeg liker å finne nye teknikker som kan utvide mine egenskaper som frisør. 



Gjennom årene har jeg fulgt og blitt inspirert mye av Guido Palau som er kjent for sin kreative og provokative stil.


www.instagram.com/guidopalau



I det siste har jeg også funnet mye inspirasjon hos Tracey Cunningham og hennes spennende måte å jobbe med farger og sammensetning.


www.instagram.com/traceycunningham1



Hva er din favoritt trend for SS21?

Jeg ser for meg at pannelugg gjør sin tilbakevending, en shaggy/gardin look og dette er ekstra stas siden jeg lenge har hatt en forkjærlighet til det. Jeg elsker bevegelser som man kan få frem gjennom riktig klipp og styling, slik som at ett flatt hår kan få naturlig bevegelse i seg. Og den er kjempe fin på både lengre og korte hår så dette er ett stort pluss.





Fariba er Senior Stylist, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21042060! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.