Hei Jenny!

Postet av Adam og Eva Grensen den 10. Jul 2021

Jenny er Junior hos Adam og Eva Grensen. Bli kjent med henne her:
Hvem er du, og hva har du gjort tidligere?

Jeg heter Jenny, er 21 år gammel og kommer fra Oslo og Sætre, Hurum. Jeg startet min frisørkarriere på Adam og Eva Skole og Akademi høsten 2020, og fikk deretter læreplass hos Adam og Eva Grensen; hvor jeg gleder meg til å videreutvikle meg og mine ferdigheter. Tidligere har jeg vært sanitet i forsvaret, innom sykepleie studie og er nåværende treningsjunkie.

 

Hva var det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?

Jeg ble tidlig fascinert av hårtrender, og hva hår kan gjøre med uttrykket til mennesker. Som liten fikk jeg utløp for mine kreative sider ved å style håret, og elsket spesielt fletter. Når jeg ble eldre bestemte jeg meg for å fordype meg i hobbyen min, og da var veien kort til Adam og Eva Skole og Akademi.


Bli inspirert av Jennys Instagram her: www.instagram.com/jennygrandehair

 


Hvorfor vil du jobbe hos Adam og Eva Grensen?

Hos Adam og Eva Grensen er det mange flinke kollegaer å lære- og bli inspirert av, også det spennende med mangfoldet blandt kundene som kommer inn døra. 


 


Hvor henter du inspirasjon?

Jeg henter mye inspirasjon fra forskjellige tidsepoker. De ulike tiårene har mye spennende, og jeg elsker å hente frem en gammel klassiker for å modernisere og forme den slik at den passer inn i dagens trend bilde.

 www.instagram.com/the_history_of_hair


Jeg blir også inspirert av mennesker jeg ser i hverdagen, og helhetlig elsker jeg å ta elementer fra forskjellige inspirasjonsbilder og sette de sammen til noe mer personlig.

 

Hva er din favoritt trend for ss21?

Min favoritt trend for ss21 er lugg,


og fokuset på den vakre naturlige teksturen som så mange har!
Jenny er Junior, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21050750! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc