Hei Fredrik!

Postet av Adam og Eva Grensen den 4. Mai 2021

Fredrik er Senior Stylist hos Adam og Eva Grensen. Bli kjent med han her:




Hvem er du, og hva har du gjort tidligere?


Mitt navn er Fredrik, er 28 år og kommer fra utkanten av Oslo. Jeg startet min karriere gjennom Frisørlinja på Videregående, men siden jeg bodde I et ganske stille område, kjente jeg raskt mangelen på noe nyskapende, progressivt og outside-the-box. Etter en god stund, fikk jeg rotet meg bort til Oslo hvor jeg tilbrakte noen år innen retail før jeg søkte meg inn på Adam og Eva Skolen. Jeg fullførte lærlingtiden min hos Adam og Eva – Steen og Strøm, etter dette fikk jeg være med å starte opp en ny salong rettet mer mot Barber/Herre, Kutt Vinslottet, som har vært veldig lærerikt å spennende.



Hvorfor er du frisør?


Så lenge jeg kan huske har jeg hatt en stor interesse for hår. Jeg startet alt i en alder av 6-ish å style, klippe og farge både meg selv og hvem en som lot meg. Sent I barneskolen og igjennom ungdomsskolen gikk jeg på kunstskole, hvor jeg lærte det meste om form, farge, skygge og lys. Det tok ikke lang tid før jeg startet å bruke de samme prinsippene I hår, noe som gjorde det veldig naturlig for meg å velge dette yrket. Hår er noe en alltid har med seg, noe som gjør det til en svært viktig del av folks personlige stil og oppfatning av en selv.



Hva er dine styrker som frisør?


Jeg er en god lytter. Det er viktig for meg å skape trygghet, både I henhold til hva kunden ønsker, men også for at de skal ha en hyggelig opplevelse I salongen. Jeg jobber veldig mye på frihånd, både I farge og klipp, noe som gjør det enklere å få frem både fargespill, bevegelse og form. Jeg holder også kunden oppdatert igjennom hele prosessen, så de alltid har et godt innblikk I hvorfor jeg gjør som jeg gjør. Det gjør også at kunden enklere forstår forandringen som er gjort å hva de kan gjøre hjemme for å fremheve sin nye sveis.


Bli inspirert av Fredrik sin Instagram her: www.instagram.com/askfredrik




Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?


Da jeg først startet min karriere igjennom Adam og Eva Skole og Akademi var jeg utplassert i denne salongen. Derfor er det jo en litt “full circle” moment å være tilbake akkurat her.
Jeg ser på Grensen som en veldig progressiv og oppdatert salong, med mange engasjerte mennesker som virkelig brenner for faget. Det er noe jeg ser på som fundamentalt om man skal skape et godt team, med god kunnskap og engasjement.



Hvor henter du inspirasjon?


Former og fasonger som er tidløst, justerbart og gjenbruk-bart med mange lag til seg. Det handler om å skape mer en bare en fasong eller ett uttrykk. Kan være både klassisk og edgy.

www.instagram.com/fashion____deconstruction/




Muligheten til å skape noe som ikke er “helt standard” uten at det er noe mindre perfekt.

www.instagram.com/giihee




Form og farge som skaper forskjellige utrykk, mer hårkunst en noe annet.

www.instagram.com/angeloseminara_hair





Hva er din favoritt trend for SS21?


Jeg klapper høyt for shag, mullet og generelt hår med mye layers og tekstur. Midtskill er også en ganske stor "statement" jeg hopper rett på. Det passer alle hår-typer og lengder. Det kan også klippes til alle fjes, noe som gjør denne trenden svært versatil.


Rick Owens



Yohji Yamamoto



Fredrik er Senior Stylist, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21050750! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.