Fra hjemmefarget til naturlig grå!

Postet av Adam og Eva Grensen den 12. Apr 2021

Sparer du ut din naturlige gråfarge?Vil du gå fra dette:  

   Til dette: 


Går dette på bare én dag?

 Å lage en naturlig gråfarge ut ifra et farget hår er i frisørverden kjent som nærmest et "mission impossible"! Dette er et prosjekt man ofte gjør over flere behandlinger som strekker seg utover flere måneder.

Frisørene Sigrid Hesla Breie og Inger Lise Moa fra Adam og Eva Grensen tok derimot utfordringen og gjorde hele forvandlingen på bare 8 timer. Og resultatet ble utrolig bra!


Her ser du hele prosessen: 


Hva vil denne type behandling koste?

En slik behandling krever uvanlig mye tid og fargeprodukter, derfor vil det koste tilsvarende. Estimert pris på dette prosjektet var 10.000 kr, men det vil variere alt etter hårlengde og tykkelse. Dette er mye penger, men hvis man ønsker å ta en slik behandlingen fordelt over flere måneder vil den summerte prisen være den samme. I etterkant av en slik behandling er det veldig viktig å bruke gode produkter som pleier håret og den kalde nyansen. Derfor må man også regne med å investere i noen gode produkter. 

MEN - så trenger du aldri farge håret noensinne igjen! 
 

Hvis du er interessert i en slik behandling, ta kontakt med Adam og Eva Grensen på tlf. 21050750 eller skriv til oss på Facebook! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc