Velkommen Fatema!

Postet av Adam og Eva Grensen den 28. Jul 2014

Vi har gleden av å ønske Fatema
velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen.
Fatema har akkurat fullført Adam og Eva Skolen,
og vi gleder oss til å følge henne gjennom læretiden!Hvem er du?
Er en 21 år gammel jente, som er født å oppvokst i Oslo. Arabiske røtter fra Syria og Irak som jeg er veldig stolt av. Elsker å danse. Alt fra arabisk magedans til latinske og afrikanske rytmer.
Bruker også mye av fritiden min på trening som jeg bruker til å koble av. Elsker å være ute i naturen, reise og oppleve nye ting. Som liten var jeg veldig opptatt av å stelle meg, brukte mye tid på hår og makeup, men da hadde jeg helt andre planer for fremtiden å det var å bli politi faktisk. Drømmen var å hjelpe folk som hadde det vanskelig, spesielt kvinner og barn som har blitt utsatt for fysisk og psykisk vold. Er en godhjertet å sprudlende person og mener at jeg kan utvikle frisøryrket til det neste nivå ved hjelp av mine gode egenskaper.

Hvorfor valgte du Adam og Eva Skolen?
Har alltid elsket å style håret på meg og venninnene mine. Så en dag ble jeg anbefalt skolen av en venninne som tidligere har gått på Adam og Eva skolen, som mente at dette var en skole som passet perfekt for meg. Så da stakk jeg turen innom skolen en dag å bestemte meg for at det var denne skolen jeg ville starte på. Jobbet hardt et halvt år og sparte opp en sum slik at jeg kunne begynne der til neste semester.

Hvorfor vil du jobbe som frisør?

Elsker først å fremst å drive med hår, å utføre en god jobb. Nemlig det å gjøre andre blide å fornøyde gir meg en indre glede.

Hvorfor vil du jobbe Adam og Eva?

For meg er det veldig viktig å kunne utvikle meg positivt i dette yrket og hele tiden bli holdt oppdatert, jeg ønsker jo selvfølgelig å bli en utrolig dyktig frisør og jeg mener at Adam og Eva har de beste! Så her mener jeg at jeg kan få mye inspirasjon og lærdom.

Hva gjør du om 10 år?

Om 10 år har jeg skapt et navn innen for yrket som en av de dyktigste frisørene! Reiser rundt i verden på nye oppdrag å representerer de beste av de beste.

Hva er ditt favoritt hårprodukt?
 Favoritten min er Pure Strength serien fra Pureology, fordi den er fargebevarende og bidrar til å reparere det skadde skjellaget. Håret får den perfekte balansen mellom styrke, mykhet og glans.Hva er du inspirer deg hårmessig for tiden?

Fatema finnes foreløpig ikke i nettbookingen,
men ring salongen på 21050750 for å booke time hos henne!

1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc