Velkommen Gissel!

Postet av Adam og Eva Grensen den 6. Aug 2020

Vi har gleden av å ønske Gissel velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Hun fullførte Adam og Eva Skolen i slutten av juni, og begynte hos oss rett etter det. Vi gleder oss til å følge henne gjennom læretiden. Bli bedre kjent med Gissel her:



Hvem er du og hva har du gjort tidligere?
Jeg heter Gissel, og kommer opprinnelig fra Panama, i Sentral-Amerika. Jeg er veldig sosial,  liker å omgås mennesker, og har derfor valgt å jobb i servicebransjen siden jeg flyttet til Norge for 6 år siden. Tidligere har jeg også jobbet som assistent i en frisørsalong i Panama. 


Hva var det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?
Farmoren min er en ettertraktet frisør i hjemlandet mitt, og jeg har alltid sett opp til arbeidene hennes. Ikke minst har hennes glede over yrke sitt alltid fascinert meg, og når jeg selv begynte å fikse bekjente på håret forsto jeg hvorfor. Det å kunne skape nye former, forandre farger og gi noen en ny look er spennende! Jeg kommer fra en kreativ familie, og kunst ... alt fra musikk til håndverk ... har alltid vært en stor del av livet mitt. Dette har gjort meg til en person som er veldig opptatt av estetikk og skjønnhet, og jeg elsker å kunne uttrykke meg uten ord.




Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?
Adam og Eva Grensen er kjent for å være en salong med dyktige, ettertraktede og kreative frisører. Det er så mye variert som skjer både i og utenfor salongen, og det er veldig spennende og lærerikt å få se forskjellige sider av faget. Noen jobber i mote og mediabransjen, noen jobber med undervisning, mens andre har fokus på salong ... felles er at alle er utrolig flinke og kreative. Jeg tror ikke det finnes et bedre sted å starte karrieren enn i Grensen!




Hva er dine beste tips for å unngå bad hairday?
Lær deg forskjellige styling teknikker slik at du har alltid har alternativer å velge mellom. Viktigst er det å kunne en enkel teknikk som du vet funker på de dagene du har dårlig tid, og ikke vær redd for å eksperimentere når du har mulighet til det. Spør frisøren din om stylingtips ved neste besøk!



Hva er dine 3 favorittprodukter?

Caviar Color Hold Shampoo og Conditioner. 
Denne serien sørger for at hårfargen holder seg fin og glansfull lenge.




Redken Curvaceous Curl Cream. 
Styling krem som sørger for definerte og spenstige bølger eller krøller ... lukter fantastisk.




Caviar Sea Salt Spray.  
Denne sprayen gir perfekt tekstur til håret, og har uv-beskyttelse i seg. Beach hair forever!



Hvor henter du inspirasjon?
Jeg henter inspirasjon både på sosiale medier, og fra folk på gata. Det er fascinerende å se på trender fra andre steder i verden, og hvordan like uttrykk kan bli tolket på forskjellige måter.




@pulpriothair



Hva er din favoritt trend om dagen? 
Jeg elsker at det å bruke sin naturlige hårtekstur, og at både kort og langt hår er blitt så populært! Da jeg vokste opp skulle alle kvinner ha langt rett hår, så jeg blir inspirert av å se forskjellige looks og frisyrer.  Det særegne og unike gjør livet spennende og morsomt, så det et er helt fantastisk at det er lov til å uttrykke seg kreativt gjennom håret sitt.





Følg Gissel på Instagram her: beauty_bygisselini


Gissel er Junior, og tar 300,- for klipp, og har 50% på fargebehandlinger. 
Ring salongen på 21050750 for å booke time!




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.