Velkommen Marte!

Postet av Adam og Eva Grensen den 6. Aug 2019

Vi har gleden av å ønske Marte velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Hun fullførte Adam og Eva Skolen i slutten av juni, og begynte hos oss etter sommerferien. Vi gleder oss til å følge henne gjennom læretiden. Bli bedre kjent med Marte her:
Hvem er du og hva har du gjort tidligere?

Jeg heter Marte Larsen og er 22 år. Jeg er tidligere utdannet hudpleier og har jobbet med det og som voksterapeut i noen år. I tillegg til det har jeg en utdannelse som make-up artist. Som make-up artist har jeg ikke gjort veldig mye enda, men vært med på noen fotoshoots og gjort litt brud, noe jeg synes er veldig stas!


Hva var det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?

Jeg har alltid visst at jeg skulle jobbe med mennesker og med å få folk til å føle seg bra på en eller annen måte. Når det kommer til hår så har jeg alltid vært den i familien som har eksperimentert mest med eget hår og også vært den som flettet og styra med håret til yngre kusiner og venninner.

Jeg brenner for at folk skal føle seg fine. Det er så viktig! Så det å skulle bli frisør har alltid ligget i planene mine. Jeg liker å kunne bruke kreativiteten min og skape nye ting hver eneste dag. Det er jo det som er så gøy med dette yrket! 

Også er det jo perfekt kombo med make-up utdannelsen min! 


Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?

Adam og Eva Grensen har først og fremst veldig mange dyktige folk. Veldig mange forskjellige mennesker som er sinnsykt gode på sine ting og det er noe jeg setter pris på. Det er en salong der jeg blir utfordret og inspirert. Det er er to ting som er utrolig viktig. Jeg ser på akkurat denne salongen som et sted jeg kommer til å kunne utvikle meg og lære masse nytt hver eneste dag.
Hva er dine beste tips for å unngå bad hair day?

Gode og riktige produkter først og fremst. Aldri legge seg med fuktig/vått hår! I mitt tilfellet så reddes ofte en bad hairday med bruk av varmeverktøy og volumprodukter!


Hva er dine favoritt hårprodukter?

Redken Powder Grip. Denne gir masse tekstur. Fin for å få litt volum og en mer rufsete look. Gjør håret trått og fyldig!Caviar Perfect Texture Finishing Spray. Gir håret masse tekstur og gjør det lett å jobbe med!Olaplex. Dette er en kur som er perfekt for skadet og veldig behandlet hår.
Hvor henter du inspirasjon fra?

Jeg henter inspirasjon veldig ofte fra folk jeg ser ute på gata. Jeg blir veldig inspirert av av å sitte ute å se på folk på blant annet trikken! Ofte så går jo inspirasjonen min litt sammen med make-up også som jeg er veldig interessert i. Det kan være så enkelt som en farge i et palett.


Hva er din favoritt hårtrend denne sommeren?

Jeg synes det er dødskult at det er kommet så mye kul hårpynt. Klyper, bøyler osv. Det gir virkelig det lille ekstra altså!Jeg digger også at flere damer har blitt litt kortere. Jeg synes det er så hot med kort sveis på damene, rått!


Følg Marte på Instagram her: martebma


Marte er Junior, og tar 300,- for klipp, og har 50% på fargebehandlinger. 
Ring salongen på 21050750 for å booke time!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc