Velkommen Daniel!

Postet av Adam og Eva Grensen den 20. Jul 2018

Vi har gleden av å ønske Daniel velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Han har akkurat flyttet til Oslo, og har tidligere jobbet hos Adam og Eva Trondheim i 4 år. Daniel har allerede gjort seg bemerket både i firmaet og bransjen: Han ble kåret til Årets Lærling i Adam og Eva i 2016, var nominert til Årets Nykommer i Adam og Eva i 2017 og var nominert til Årets Frisør, region Nord- og Midt-Norge i 2017. Vi gleder oss til å følge han videre i frisørkarrieren. Bli bedre kjent med Daniel her:
Hvem er du og hva har du gjort tidligere?

Jeg heter Daniel Steien, er 23 år, og kommer opprinnelig fra Bodø. Tidligere har jeg
studert søm, og jobbet litt som strikker. Etter det gikk jeg på frisørlinja, og tok så læretiden min hos Adam og Eva i Trondheim. Der jobbet jeg til sammen i 4 år, og var den siste tiden faglig leder.


Hva var det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?

Jeg vokste opp med frisørfaget tett på siden jeg har en bestemor som er frisør. Hår har alltid interessert meg, og da jeg gikk på Design- og Håndtverk hadde jeg frisør som fordypningsfag. Dette inspirerte meg til å ta utdannelse som frisør, men det var ikke før jeg startet som lærling i Adam og Eva at jeg virkelig så hvor mye faget har å by på.


Du var nominert til Årets Frisør, region Nord- og Midt-Norge i 2017. Hva var inspirasjonen bak bilde kolleksjonen din?

Hovedinspirasjonen fant jeg i en street fashion serie der det var høye bygninger rundt modellene. Visjonen min var at håret skulle matche linjene i bygningene. Også ville jeg bare virkelig lage en hockey!


foto: Runa Amanda Halleraker 


Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?

Jeg er på jakt etter nye utfordringer, og teamet i Grensen har en variert og bred kompetanse innen flere felter i frisørbransjen. Salongen, og mine nye kollegaer, er også veldig aktive og synlige i den norske motebransjen, og det inspirerer. For meg er det viktig å hele tiden utvikle meg som frisør, og det vet jeg at jeg kommer til å gjøre i Grensen.
Hva er dine beste tips for å unngå bad hair day?

Du og din frisør må samarbeide om å finne de riktige produktene som får håret ditt til å oppføre seg slik du vil. Varmeverktøy kan også være redningen på dårlige hårdager!


Hva er dine favoritt hårprodukter?

Min favoritt kur er Shu Uemura Ultimate Remedy Extreme Repair Treatment. Det er en oppbyggende proteinrik kur som styrke bindingene i håret. Den passer perfekt til et bleket hår som trenger mye pleie.


Leave in kur er også bra å ha, og da er Shu Uemura Wonder Worker den jeg anbefaler. Den er lett å påføre, inneholder mye fukt, og gjør håret lett å gre samtidig som den gir litt hold.Når det kommer til styling digger jeg Redken Wind Blown. Det er en tørr spray som gir mye volum og masse tekstur til håret. Den gjør håret mer formbart, og er perfekt å bruke som en touch up på morgen.

Hvor henter du inspirasjon?

Jeg drømmer meg stadig vekk på Instagram. Her er ett par eksempler på inspirerende profiler med masse kreative detaljer, og kul styling.


www.instagram.com/gummybeats1


www.instagram.com/rodarte


www.instagram.com/adamogevagrensenHva er din favoritt trend denne høsten?

Dolce & Gabbana brukte kule asessoarer i håret til modellene sine på visningen for høst/vinter 2018. I like!
Følg Daniel på Instagram her: danielsteienDaniel er Senior Stylist, og du kan booke time på nettbestilling her, eller ringe salongen på 21050750! 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc