Velkommen Ann!

Postet av Adam og Eva Grensen den 6. Jul 2018

Vi har gleden av å ønske Ann ... et litt forsinket, men stort ... velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Hun begynte hos oss rett etter å ha fullført Adam og Eva Skolen i slutten av juni, og vi gleder oss til å følge henne gjennom læretiden. Bli bedre kjent med Ann her:
Hvem er du og hva har du gjort tidligere?

Jeg heter Ann Dominique, og er 22 år. Jeg visste allerede i en ung alder at jeg ville jobbe med noe kreativt. Jeg har derfor snublet litt her og der innenfor musikk, drama og design. Tidligere har jeg jobbet i klesbutikk, opptrådt på et par musikkfestivaler, studert mote og jobbet i en fast food kjede. 


Hva var det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?

Året var 2017, og jeg fikk æren av ha ansvar for hår og sminke under avgangsvisingen vår på Ringerike Folkehøgskole, hvor jeg studerte Design og Fashion. Jeg har alltid sett for meg at jeg skulle bygge videre på mote utdannelsen min, men fant ut av det var noe annet jeg brente for. Nemlig hår! Jeg søkte meg dermed inn på Adam og Eva Skolen i januar 2018. Jeg ble tilkalt for intervju dagen etter, og ble tilbydd plass on the spot. Der og da tok jeg en beslutning jeg absolutt ikke angrer på. 


Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?

Allerede etter første utplasseringsperiode visste jeg at det Adam og Eva Grensen er plassen hvor jeg ville utvikle meg både faglig og kreativt. Jeg er omringet av kjempedyktige og herlige kollegaer som hjelper meg med utviklingen min og inspirerer meg hver dag. 
Hva gjør du om 5 år?

Om 5 år er jeg ferdig utdannet frisør og forhåpentligvis på god vei til å oppnå mine drømmer. Drømmer som inkluderer å være ute på oppdrag både i Norge og utlandet. Som for.eks. photo shoots, runways etc. 


Hva er dine beste tips for å unngå bad hair day?

Gode og riktige produkter er alfa omega. Vi bryr oss om kundene våres og håret deres. Derfor har jeg som frisør/lærling et oppdrag om å utrydde The Bad Hair Day utrykket og gi både tips og råd til hvordan man kan unngå det. Jeg har selv hørt på lærerne og frisørene i salongen og har uten tvil aldri hatt så sunt og nydelig hår som jeg har nå. Fantastisk hva god pleie og riktige produkter har å si for håret!


Hva er dine favoritt hårprodukter?

Protein Cream fra Caviar er en protein krem som inneholder Caviar ekstrakt som gir mye fuktighet og glans. Til pleie er jeg veldig fornøyd med Silk Bloom Kur fra Shu Uemura. Den inneholder både fuktighet og proteiner som passer perfekt til de med litt frizzy og behandlet hår. Det er en reparerende hårkur som forsterker hårfiberene og reparer hårets struktur.

Mr. Smith  Serum er et vegansk Leave-in produkt som forsterker skadet hår. Det er også en varmebeskyttende og UV beskyttende produkt. 


Hvor henter du inspirasjon fra?

Jeg henter inspirasjon fra hverdagen min ... alt fra både folk på gata, til bilder i sosiale medier. Instagram er er stor inspirasjonskilde.


Aureta lever et fargerikt liv. Håper arbeidslivet mitt blir like fargerikt.

www.instagram.com/aureta


Jeg elsker konseptet til Not Another Salon, og deres «No Judgement Policy».  

www.instagram.com/notanothersalon


Anbefaler dere å følge både Adam og Eva og Adam og Eva Grensen:

www.instagram.com/adamogeva  


https://www.instagram.com/adamogevagrensenHva er din favoritt hårtrend denne sommeren?

Bobs with fringes ... altså bob med lugg. Jeg har selv valgt å la meg inspirere av denne trenden, og er kjempe fornøyd. Jeg kan ikke få nok av den trenden. Det er en elegant, chic og edgy look som aldri går av moten, og som kan tilpasses alle typer hår.  To it-girls som rocker denne looken er Taylor Lashae og Vanessa Hudgens.


www.instagram.com/taylorlashae

 


www.instagram.com/vanessahudgens
Følg Ann på Instagram her: anndominiqueguzmanimagebyguzman


Ann er Junior, og tar 300,- for klipp, og har 50% på fargebehandlinger. Ring salongen på 21050750 for å booke time!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc