MOVEMBER!

MOVEMBER!

Postet av Adam og Eva Grensen den 8. Nov 2012

Gjennom november hvert år oppfordrer Movember menn over hele verden til å anlegge bart. Målet er å samle inn penger og skape oppmerksomhet rundt menns helse, med fokus på prostatakreft. Den første Movember-mustasjen så dagens lys i Australia allerede i 2003, og siden har den spredd seg jorden rundt. Det samme har budskapet. Movember har i dag offisielle kampanjer i Australia, New Zealand, England, Irland, USA, Canada, Sør-Afrika, Finland, Nederland, Danmark, Norge, Belgia, Tjekkia, Spania, Hong Kong, Singapore, Frankrike, Tyskland, Sverige, Sveits og Østerrike. I tillegg finnes det Mo Bros og Mo Sistas over hele verden; der alle spiller en viktig rolle for å gjøre Movember til det kampanjen er i dag.

Registrer deg påhttp://movember.com/ idag. Den 1. movember stiller herrene med glattbarbert ansikt, og gror så en flott mustasje resten av måneden for å synliggjøre kampanjen og fremme menns helse.
Movember Mo Bros sprer budskapet til venner, bekjente og andre som gir sine bidrag til gryende mustasjer. Pengene som samles inn går til forskning for å fremme menns helse. I tradisjonens tro holdes det et Movember-party i slutten måneden, der Mo Bros og Mo Sistas samles for å feire innsatsen som er lagt ned og bidragene som er kommet inn, samt kåre vinnerne av årets Miss Movember og Man of Movember.

Mo Bros som tar del i Movember bidrar til å sette fokus på kampen mot prostatakreft. Som vandrende, pratende plakater er Mo Bros med på å øke bevisstheten om temaet. I løpet av 30 dager i november er de mange gryende mustasjene et effektivt virkemiddel for å få folk til å prate om dette viktige temaet, både privat og offentlig. Sammen er vi med på å fremme menns helse.

kilde: www.movember.com


 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc