Isblondt hår

Postet av Adam og Eva Grensen den 24. Feb 2014

En tydelig trend i motebilde er det isblonde håret, og Eirik / Adam og Eva Grensen har blitt intervjuet på kk.no om hvordan en vedlikeholder håret og beholder den kalde nyansen.

 
"Når håret er bleket eller farget til et isblondt resultat, er det alfa omega og ha de rette produktene for å vedlikeholde både kvaliteten og nyansen i håret" understreker Eirik Thorsen, kreativ leder hos Adam og Eva.

Han foreslår at du velger produkter som er skapt for blondt hår, og anbefaler Redkens Blond Glam-serie spesielt.
"Sjampo og conditioner inneholder en kombinasjon av proteiner og fuktighet og sørger for at håret ikke blir tørt og matt uten å tynge håret, sier han. I tillegg til å gi proteiner og fukt, har produkter laget for blondt hår ofte også nøytraliserende effekt på fargen, samt UV-filter, som beskytter håret mot solskader.

En annen måte å ta vare på den isblonde fargen, er faktisk nettopp å oppsøke frisøren – også mellom fargebehandlingene.
 
"Et supert tips for de som ønsker å opprettholde en isblond nyanse, er å ta en tur til frisøren sin mellom fargebehandlingene bare for å glosse det opp for at fargen skal være optimal" sier Thorsen. Han forklarer at man med «gloss» mener en glansvask som inneholder kaldepigmenter som ikke er skadelig for håret.

 les hele saken her: www.kk.no

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc