Vårens flotteste frisyrer!

Postet av Adam og Eva Grensen den 11. Mar 2017

Her kan du se 3 it frisyrer i 2017, og får oppskriften på hvordan du kan lage disse!Løst hår med myke romantiske krøller

1. Bruk en shampoo og conditioner som ikke tynger håret, gjerne en volumserie som gjør håret lett og luftig. Volumserien fra caviar gir både fukt og følelsen av tykkere hår.


2. Når håret er håndkletørt kan du påføre litt olje/fuktighetsprodukter i lengdene slik at det ikke forekommer frizz. Jeg anbefaler Urban moiture fra Shu Uemura fordi den gir næring og beskytter skjellaget. Deretter ett produkt i bunn som gir håret mer volum, Stay High 18 fra Redken er en gel-mousse som du kan bruke i røttene og jobbe deg ned til lengdene. De fineste krøllene får du på et opparbeidet underlag ved hjelp av føn, rundbørste eller paddelbørste.


3. Bruk en krølltang, gjerne den største størreelsen du finner. Før du begynner er det veldig viktig å bruke varmebeskyttende, perfect iron spray gir både beskyttelse, reduserer stylingtid og stenger fukt ute. Mange liker også å feste krøllen opp med spenner for mer definerte krøller.


4.Vent til håret har kjølt seg ned. Når det er kaldt kan du gå over med fingrene eller en naturbørste for å få en mykere look.


5. Avslutt med en hårspray for å låse frisyren, sheer lacquer fra Shu Uemura er lett og gir ikke et stivt utseende.
Lugg med naturlig tekstur i håret

1. Begynn med en shampoo og conditioner som gir et luftig og teksturert hår, beach envy serien fra Redken passer fint for dette.


2. Lugg! Frisøren finner den perfekte luggen utifra hodeform og kledlighet. Hvis du er redd for at den blir for kort, kan du be frisøren om å klippe gradvis.


3. Prep håret med produkter. Da kan du for eksempel bruke volume style + care infusion gel fra pureology. Dette styling produktet er en to-kompinent gel som gir bra med volum. Tilslutt kan du bruke en saltvannsspray for å få et røft utseende.


4. Hvis du ikke har naturlig fall i håret kan du dele opp i små seksjoner. Disse seksjonene tvinner du med fingrene, la seksjonen være.Gå så igjennom med diffuser eller la det lufttørke. Når det er tørt kan du gå forsiktig inn og klemme opp håret og rufse det litt til.
Langt og slett

1. Vask håret med produkter som egner seg til ditt hår.


2. Bruk et produkt som temmer frizz, en olje og/eller styling krem/gel. Diamond oil fra Redken er en lett olje som gir fukt, shine og reduserer føn tiden. Bruk også en krem som gir et polert utseende, noe polishing milk fra Shu uemura gir. Føn håret først med en rundbørste eller en paddel børste for et perfekt resultat.


3. Husk varmebeskyttende. Del opp håret i tynne seksjoner. Ta en kam og gre i gjennom seksjonen mens rettetangen følger etter, gjenta 2-3 ganger. Avslutt med en lett hårspray.


Vi tilbyr også extensions hos våre flinke frisører.
Elisabeth / Adam og Eva Grensen

Bilder hentet fra

http://www.justjared.com/photo-gallery/2711163/ros...

http://metromode.se/skonhet/2016/11/28/frisyrer-ha...

http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/kim-...

http://emilietommerberg.com/2017/02/12/4-mater-a-k...0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc