Bli med Eirik og Inger Lise Backstage på Hår og Skjønnhetsmessen.

Postet av Adam og Eva Grensen den 2. Mar 2017

Under hår og skjønnhetsmessen i Oslo Spektrum var både Eirik, Inger Lise og Ida fra Adam og Eva Grensen med på å lage show lørdag og søndag. Eirik hadde hovedansvaret på Hår, og Inger Lise på Makeup.


Første visningen var i samarbeid med Loreal huset, der Adam og Eva sine konsulenter presenterte sommerens trender fra både Redken, Loreal, Shu Uemura, Kerastase, Matrix og Pureology. I tilleg hadde de en sekvens som var inspirert av og hyllet George Michael.

Her er noen bilder fra backstage:

Her er modellene fra sekvensen som hyllet George Michael - "Too Funky"

Her er Eirik på scenen og viser trender for Matrix

Her er Tonje/ Adam og Eva Strøget på scenen for Redken.

Hår: Eirik/ Adam og Eva Grensen, Tonje/ Adam og Eva Strøget, Colombo/ Adam og Eva Paleet, Steven/ Adam og Eva Steen og Strøm, Anne Lise/ Adam og Eva Gamlebyen, Raia/ Adam og Eva Sjølyst. Styling: Nina Jahre
Andre visningen var en av sekvensene i "trend" visningen, dette var ett samarbeid med flere forskjellige brands, bla. Loreal PPD, Wella, Tendez, Kevin Murphy. Her jobbet Eirik og Inger Lise på den siste sekvensen som het Polygonal.

Her er bilder fra Backstage:


Hår: Eirik/ Adam og Eva Grensen, Tonje/ Adam og Eva Strøget, Karin/ Wella og Tom/ Friends Makeup: Inger Lise/ Adam og Eva Grensen, Ida/ Adam og Eva Grensen, Fariba/ Adam og Eva Sandvika og Ine/ Kutt Grunerløkka. Styling: Tommy Loeland


Inger Lise / Adam og Eva Grensen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc