Da Ida møtte den japanske kunstneren Takashi Murakami!

Postet av Adam og Eva Grensen den 16. Feb 2017


Murakami by Murakami


Kunstneren Takashi Murakami har sin første solo utstilling "Murakami by Murakami" i

Skandinavia på Astrup Fearnley Museet. Jeg har vært så heldig å få gjøre hår og make-up på han i to dager ved åpningen av utstillingen hans i Norge. Det var en unik opplevelse, der jeg sørget for at han så presentabel ut, og at hatt og slips satt som det skulle.

Det var to dager med ivrige fans, VIP gjester og pressevisninger der vi fikk se fargerike fantastiske kunstverk som var veldig inspirerende.


Kilder: Personlige bilder

I løpet av de siste tjue årene har Murakami vært svært tilstedeværende på den internasjonale kunstscenen. Samtidig har han inntatt en aktiv rolle i den japanske kunstverden, og omdefinert en kunstners posisjon gjennom sin deltakelse på ulike samfunnsarenaer.

Utstillingen Murakami by Murakami presenterer fra flere ulike vinkler fenomenet Takashi Murakami. I tillegg til å vise et omfattende utvalg verk fra Murakamis særegne kunstnerskap, belyser utstillingen også hans virksomhet som samler, gallerist, filmskaper, kulturell entreprenør og aktivist.


Murakami har gjort produktsamarbeid med mange spennende designere blant annet Louis Vuitton, Shu Uemura, Vans, Casio. Hans ikoniske blomster og fargebruk står selvsagt i sentrum! Blomsten er et motiv som for Murakami representerer kjærlighet, håp og fred.

Produktene han har vært med å designet for Shu Uemura er Limited edition og er tre ikoniske produkter vi har i vår salong på Grensen.Jeg vil absolutt anbefale å dra på utstillingen til Takashi Murakami om du ønsker å oppleve noe unikt og annerledes. Jeg ble selv veldig inspirert av både kunstneren og hans fantastiske utstilling.

Utstillingen åpnet 10.02.2017 og varer fram til 14.05.2017 på Astrup Fearnley Museet.

Ida / Adam og Eva Grensen

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc