Paris by day

Postet av Adam og Eva Grensen den 13. Feb 2017

Jeg har alltid vært glad i å reise, og spesielt til byer som har mye god mat, shopping og ikke minst god steming. Jeg har reist mye, og gleder meg til å planlegge flere turer til utlandet. Spesielt en tur til Paris står høyt på lista akkurat nå.

Catacombes de Paris eller som egentlig kalles for les Carrières de Paris er et system bestående av 300 kilmometer lang underjordiske ganger, sjakter og rom. Dette ble brukt som en gravplass som i dag er en turistattraksjon. For å komme inn må man vente i en kø før man slippes inn til billettsalget.

«Arrete! C'est ici L'Empire de la Morte» – «Stopp! Her er Dødens rike».

Når man først besøker Paris så må man såklart spise croissants, men det viktigste er å smake på eclairs fra L'eclair de GénieDenne var min favoritt! Den er fylt med karamellkrem, toppet med saltkaramell og gullklumper. Den kostet 4,50 €.

Glasspyramiden som kjennetegner Louvre-museet. Når man er her så burde man dra innom Carrousel du Louvre som er et stort kjøpesenter for deg som er interessert i de nyeste klærene, gaver som for eksempel te, konfekt eller kjeks og mer.

Også må vi ikke glemme Eiffeltårnet.Utenom de kjente og mest vanlige turistattraksjonene så anbefaler jeg Duc de Lombards som er en jazz café med matservering, Biscuiterie de Montmartre. Ellers så går det bort mer eller mindre en hel dag på å gå gjennom alle disse plassene.


Kevin / Adam og Eva Grensen


Kilder: personlige bilder


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc