Slik retter jeg ut mine naturlige krøller!

Postet av Adam og Eva Grensen den 2. Mar 2017SLIK RETTER JEG UT MINE NATURLIGE KRØLLER:STEG 1: Vask

Vask håret med Pro fiber Restore shampoo og conditoner fra L'Oréal. Denne serien er perfekt for medium til tykkt hår. Pro Fiber Restore er en serie som er godt for hår som er skadet. Ved bruk av serien vil du oppleve at håret føles lett, mykt og sunt.


STEG 2: Produktvalg

Diamon oil og Pillow proof Express Primer fra Redken er mine to favorittprodukter å bruke når jeg føhner håret. Diamond oil er fuktighetsgivende og pleier håret, den reduserer ned brus i håret og statisk hår. Flere ting disse produktene har tilfelles er blant annet: reduserer føhntiden med 50%, inneholder varmebeskyttende i seg og produktene er lett og ikke tyngende.STEG 3: Rundbørsteføhn håret.

Ved å føhne håret først så vil du få et bedre grunnlag når du retter ut håret. Det er absolutt ikke det enkleste, men øvelser gjør mester. Dersom du syns det er vanskelig å bruke en rundbørste til å føhne håret, så kan du godt bruke en paddle børste. Det viktigste er å føhne håret i den retningen du ønsker at håret ditt skal være.STEG 4: Beskyttelse

Redken Fabricate. Dette er et varmebeskyttende stylingprodukt. På flasken står det ulike symboler som indikerer hva produktet er egnet seg til. Som i dette tilfellet er føhn, krølltang eller rettetang.STEG 5: Rett ut håret!

Det er spesielt én ting som er viktig å tenke på når du skal rette ut håret ditt. Og det er å ikke presse rettetangen altfor hardt, dette skaper et hakk i håret. For det fineste resultatet, bruk en kam til å kamme gjennom håret og rettetangen rett etter. Med denne metoden så slipper du å gå gjennom håret flere ganger. Denne gangen brukte jeg en Steampod fra Loreal Professionnel som vi har på salongen. Steampoden gir mindre skadet på håret da den har en dampfunksjon som gjør at du enkelt og skånsomt kan rette ut alle typer hår.

Natalie / Adam og Eva Grensen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc