Velkommen Kevin!

Postet av Adam og Eva Grensen den 20. Jan 2017

Vi har gleden av å ønske Kevin velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Han har akkurat fullført Adam og Eva Skolen, og vi gleder oss til å følge han gjennom læretiden. Bli bedre kjent med Kevin her:Hvem er du og hva har du gjort tidligere?
Mitt navn er Kevin, 23 år gammel gutt fra Oslo som for øyeblikket bor med min mormor. Jeg har tidligere gått restaurant- og matfag på videregående skole, samfunnsfag og KRLE på Menighetsfakultet og et årstudium i bedriftsøkonomi på Handelshøyskolen, BI i Oslo. Veldig spennende og ulike retninger, men ikke helt det jeg ville jobbe med. Begynte på Adam og Eva skolen høsten 2016, og er meget fornøyd.


Hva er det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?
Siden ungdomskolen har jeg vært veldig interessert i hår, styling, makeup og mote. Det som gjorde at jeg ble mer og mer interessert i faget var hvordan man kunne skape ulike uttrykk på hår som ved makeup.


Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?
Det er svært dyktige, inspirerende, hjelpsomme og imøtekommende frisører i Adam og Eva Grensen. Jeg ser på salongen som mitt andre hjem og trives godt blant en av de Grenseløse, hehe :) I tillegg er salongen veldig fin plassert midt i hjertet av hovedstaden.


Hva gjør du om 5 år?
Om 5 år er jeg ferdigutdannet frisør og forhåpentligvis ferdig med makeup-artist utdannelsen også. Jeg ønsker å kombinere både makeup med frisørutdannelsen min slik at jeg både kan jobbe i salong og jobbe ute på oppdrag som for eksempel magasiner, Oslo Runway og andre store arrangementer.


Hva er dine favoritt hårprodukter?
Caviar Anti-Aging Nourishing Hair Oil, Redken Pillow Proof Express Primer og Shu Uemura Clay Definer.Jeg har prøvd veldig mange ulike håroljer, men så langt er denne oljen fra Caviar min favoritt. Den absorberer inn i håret med engang, etterlater glans uten og se fettete ut, og håret føles mykt og godt. Så lukter den veldig godt også, det er et stort pluss.

Pillow Proof Express Primer er en enkel og god varmebeskyttende spray. Jeg både føner og glatter ut håret med rettetang.

Også liker jeg veldig godt Clay Definer fra Shu Uemura. Det er en Matte Clay som gir god hold og tekstur i håret.


Hvor henter du inspirasjon fra?
Jeg finner mye inspirasjon fra Instagram, Facebook og YouTube. Sjekk ut:

The Confessions of a Hairstylist
Axel Arigato
Mpdern Salon
UNIF
Guy Tang Hair

I tillegg får jeg masse inspirasjoner av folk som tar kollektivtransport og passerer rundt på gata.


Hva er din favoritt hårtrend for vinter/vår 2017?
Min favoritt hårtrend nå må være skinfade med langt lugg. Jeg har veldig grovt og tykt hår, og liker at det ikke er så langt hår bak på hodet og på sidene. Med skinfade så kan man alikevel bevare litt lengde på sidene, samtidig som det er kort.


Følg Kevin på Instagram her: kevdoeshair


Kevin er Junior 1, og tar 270,- for klipp, og har 50% på fargebehandlinger.
Ring salongen på 21050750 for å booke time!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc