VIVIERE VOLUME FIBRE!

Postet av Adam og Eva Grensen den 9. Okt 2013

HVA ER VIVIERE VOLUME FIBRE?

Skal du på party og ikke har frisørtime før neste uke? Har du tynt hår som mangler volum? Viviere har løsningen og med en ny teknologi kan du se nyfarget og fresh ut på kun 30 sekunder.
Produktet kommer i ti ulike farger, og du kan derfor være sikker på å matche din egen hårfarge perfekt. Det er ideelt å bruke på partier hvor håret er tynnere og ved daglig bruk varer en boks i ca 2 mnd.
Viviere er basert på vegetabilske bomullsfibre og naturlige farger hvilket er bra for miljøet og supert for ditt hår da det ikke finnes skadelige kjemikalier og stoffer som kan skade både hår og helse.

HVORDAN FUNGERER VIVIERE VOLUME FIBRE?

Påføring av Viviere Volume Fibre er en rask og enkel prosess. På kun 30 sekunder får du fire ganger så tykt hår. De små bomullsfibrene er ladet med statisk elektrisitet, og fester seg derfor direkte på ditt eget hår. Håret må være tørt, og bør være uten stylingprodukter før påføring. Fiksèr og lås fibrene med den fine ”tåken” fra Viviere boosting spray etter at du har påført Viviere volume fibre. Viviere boosting spray gjør at fibrene integreres bedre og lengre i ditt eget hår, samt at den kan også fungere som et stylingprodukt.
Viviere er så lett i håret at det kan brukes i kombinasjon med andre stylingprodukter og vaskes ut med vanlig shampoo.

Kom innom Adam og Eva Grensen for å teste Viviere!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc