Velkommen Caroline!

Postet av Adam og Eva Grensen den 23. Feb 2014

Vi har gleden av å ønske Caroline Kaxrud Olsen
velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen. 
Caroline har akkurat fullført Adam og Eva Skolen,
og vi gleder oss til å følge henne gjennom læretiden!

.Hvem er du?
Jeg kom til verden som et ekte OL-barn under vinter OL i Norge i 1994. Jeg elsker å være aktiv og har drevet med både dans, håndball og fotball i mange år. Etter grunnskolen valgte jeg å ta studiespesialisering for å ha et godt grunnlag, men fokuset var å vente til tre år var ferdig så drømmen om å kunne starte på Adam og Eva Skolen kunne gjennomføres. Fra jeg var liten  sneik jeg meg alltid til å fikse morfar sitt hår i selskap og andre sammenkomster, fullt med spenner og pynt.

Hvorfor valgte du Adam og Eva Skolen?
Likte hva skolen stod for fra første gang jeg leste om den, og standaren er høy, og elevene derfra er etterspurt i mange salonger. Jeg visste at det var der jeg ville gå fra jeg dro med meg to venninner på åpen dag for 3 år siden, og gledet meg til å følge drømmen etter 13 år med vanlig skole.

Hvorfor vil du jobbe som frisør?  
Jeg har alltid elsket å drive med hår. Pleide å leke frisør med tvillingbroren min i badekaret med kam og lekesaks. Alltid vært klar på at dette er veien jeg ønsker å gå, selv om folk rundt meg kommet med innspill og forslag om andre yrker. Jeg elsker å jobbe med mennesker.

Hvorfor vil du jobbe Adam og Eva?
For meg er det viktig å jobbe et sted der jeg vet at at man får vært med på mye forskjellig, og hele tiden blir holdt oppdatert. Adam og Eva har et godt rykte, og det er mange dyktige frisører jeg kan bli inspirert av og lære fra.

Hva gjør du om 10 år?
Da har jeg etablert meg, og skapt meg et navn innen frisør yrket. Listene på salongen er fulle,  og jeg jobber på visninger, fotoshoots og shows ved siden av.

Hva er ditt favoritt hårprodukt?
Anti Snap fra Redken er fantastisk! Det er en leave in kur som tilfører proteiner til et skadet hår. Jeg påfører den i håndkletørket hver gang jeg har vasket håret.

Her kan du se Carolines første bidrag på bloggen til Adam og Eva Grensen:
Lys opp vintermørket
Caroline finnes foreløpig ikke i nettbookingen,
men ring salongen på 21050750 for å booke time hos henne!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc