Nye åpningstider!

Postet av Adam og Eva Grensen den 2. Aug 2018For å kunne gi kundene våre enda bedre service 
utvider vi åpningstidene våre fra 1.august. 
Onsdag, torsdag og fredag åpner vi kl.09, 
og vi holder åpent til kl.20 to ekstra dager: tirsdag og fredag. mandag:  10:00 -18.00

tirsdag: 10:00 - 20:00

onsdag / torsdag / fredag: 09:00 - 20:00

lørdag: 10:00 -17:00Bli kjent med alle våre frisører her


Velkommen til oss!

Timebestilling kan du gjøre på tlf.21050750, 
eller på nettbestillinen her.0 Kommentar

Gratulerer Ida!

Postet av Adam og Eva Grensen den 1. Aug 2018Ida Skipsfjord har jobbet hos Adam og Eva Grensen siden sommeren 2016, og tok svennebrev for 1 år siden. Nå skal hun ta fatt på nye oppgaver og utfordringer, og er fra 1.august assisterende faglig leder. I tillegg til å ha ansvaret for den kreative utviklingen og faglige oppfølging av lærlinger, nyansatte og frisører sammen med faglig leder Inger Lise Moa, vil hun fortsatt ha full fokus på kundene sine. 

Du kan lese mer om Ida her!


For å bestille time hos Ida kan du ringe salongen på tlf 21050750 
eller bruke nettbestillingen her!


0 Kommentar

Velkommen Daniel!

Postet av Adam og Eva Grensen den 20. Jul 2018

Vi har gleden av å ønske Daniel velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Han har akkurat flyttet til Oslo, og har tidligere jobbet hos Adam og Eva Trondheim i 4 år. Daniel har allerede gjort seg bemerket både i firmaet og bransjen: Han ble kåret til Årets Lærling i Adam og Eva i 2016, var nominert til Årets Nykommer i Adam og Eva i 2017 og var nominert til Årets Frisør, region Nord- og Midt-Norge i 2017. Vi gleder oss til å følge han videre i frisørkarrieren. Bli bedre kjent med Daniel her:
Hvem er du og hva har du gjort tidligere?

Jeg heter Daniel Steien, er 23 år, og kommer opprinnelig fra Bodø. Tidligere har jeg
studert søm, og jobbet litt som strikker. Etter det gikk jeg på frisørlinja, og tok så læretiden min hos Adam og Eva i Trondheim. Der jobbet jeg til sammen i 4 år, og var den siste tiden faglig leder.


Hva var det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?

Jeg vokste opp med frisørfaget tett på siden jeg har en bestemor som er frisør. Hår har alltid interessert meg, og da jeg gikk på Design- og Håndtverk hadde jeg frisør som fordypningsfag. Dette inspirerte meg til å ta utdannelse som frisør, men det var ikke før jeg startet som lærling i Adam og Eva at jeg virkelig så hvor mye faget har å by på.


Du var nominert til Årets Frisør, region Nord- og Midt-Norge i 2017. Hva var inspirasjonen bak bilde kolleksjonen din?

Hovedinspirasjonen fant jeg i en street fashion serie der det var høye bygninger rundt modellene. Visjonen min var at håret skulle matche linjene i bygningene. Også ville jeg bare virkelig lage en hockey!


foto: Runa Amanda Halleraker 


Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?

Jeg er på jakt etter nye utfordringer, og teamet i Grensen har en variert og bred kompetanse innen flere felter i frisørbransjen. Salongen, og mine nye kollegaer, er også veldig aktive og synlige i den norske motebransjen, og det inspirerer. For meg er det viktig å hele tiden utvikle meg som frisør, og det vet jeg at jeg kommer til å gjøre i Grensen.
Hva er dine beste tips for å unngå bad hair day?

Du og din frisør må samarbeide om å finne de riktige produktene som får håret ditt til å oppføre seg slik du vil. Varmeverktøy kan også være redningen på dårlige hårdager!


Hva er dine favoritt hårprodukter?

Min favoritt kur er Shu Uemura Ultimate Remedy Extreme Repair Treatment. Det er en oppbyggende proteinrik kur som styrke bindingene i håret. Den passer perfekt til et bleket hår som trenger mye pleie.


Leave in kur er også bra å ha, og da er Shu Uemura Wonder Worker den jeg anbefaler. Den er lett å påføre, inneholder mye fukt, og gjør håret lett å gre samtidig som den gir litt hold.Når det kommer til styling digger jeg Redken Wind Blown. Det er en tørr spray som gir mye volum og masse tekstur til håret. Den gjør håret mer formbart, og er perfekt å bruke som en touch up på morgen.

Hvor henter du inspirasjon?

Jeg drømmer meg stadig vekk på Instagram. Her er ett par eksempler på inspirerende profiler med masse kreative detaljer, og kul styling.


www.instagram.com/gummybeats1


www.instagram.com/rodarte


www.instagram.com/adamogevagrensenHva er din favoritt trend denne høsten?

Dolce & Gabbana brukte kule asessoarer i håret til modellene sine på visningen for høst/vinter 2018. I like!
Følg Daniel på Instagram her: danielsteienDaniel er Senior Stylist, og du kan booke time på nettbestilling her, eller ringe salongen på 21050750! 0 Kommentar

Velkommen Ann!

Postet av Adam og Eva Grensen den 6. Jul 2018

Vi har gleden av å ønske Ann ... et litt forsinket, men stort ... velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Hun begynte hos oss rett etter å ha fullført Adam og Eva Skolen i slutten av juni, og vi gleder oss til å følge henne gjennom læretiden. Bli bedre kjent med Ann her:
Hvem er du og hva har du gjort tidligere?

Jeg heter Ann Dominique, og er 22 år. Jeg visste allerede i en ung alder at jeg ville jobbe med noe kreativt. Jeg har derfor snublet litt her og der innenfor musikk, drama og design. Tidligere har jeg jobbet i klesbutikk, opptrådt på et par musikkfestivaler, studert mote og jobbet i en fast food kjede. 


Hva var det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?

Året var 2017, og jeg fikk æren av ha ansvar for hår og sminke under avgangsvisingen vår på Ringerike Folkehøgskole, hvor jeg studerte Design og Fashion. Jeg har alltid sett for meg at jeg skulle bygge videre på mote utdannelsen min, men fant ut av det var noe annet jeg brente for. Nemlig hår! Jeg søkte meg dermed inn på Adam og Eva Skolen i januar 2018. Jeg ble tilkalt for intervju dagen etter, og ble tilbydd plass on the spot. Der og da tok jeg en beslutning jeg absolutt ikke angrer på. 


Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?

Allerede etter første utplasseringsperiode visste jeg at det Adam og Eva Grensen er plassen hvor jeg ville utvikle meg både faglig og kreativt. Jeg er omringet av kjempedyktige og herlige kollegaer som hjelper meg med utviklingen min og inspirerer meg hver dag. 
Hva gjør du om 5 år?

Om 5 år er jeg ferdig utdannet frisør og forhåpentligvis på god vei til å oppnå mine drømmer. Drømmer som inkluderer å være ute på oppdrag både i Norge og utlandet. Som for.eks. photo shoots, runways etc. 


Hva er dine beste tips for å unngå bad hair day?

Gode og riktige produkter er alfa omega. Vi bryr oss om kundene våres og håret deres. Derfor har jeg som frisør/lærling et oppdrag om å utrydde The Bad Hair Day utrykket og gi både tips og råd til hvordan man kan unngå det. Jeg har selv hørt på lærerne og frisørene i salongen og har uten tvil aldri hatt så sunt og nydelig hår som jeg har nå. Fantastisk hva god pleie og riktige produkter har å si for håret!


Hva er dine favoritt hårprodukter?

Protein Cream fra Caviar er en protein krem som inneholder Caviar ekstrakt som gir mye fuktighet og glans. Til pleie er jeg veldig fornøyd med Silk Bloom Kur fra Shu Uemura. Den inneholder både fuktighet og proteiner som passer perfekt til de med litt frizzy og behandlet hår. Det er en reparerende hårkur som forsterker hårfiberene og reparer hårets struktur.

Mr. Smith  Serum er et vegansk Leave-in produkt som forsterker skadet hår. Det er også en varmebeskyttende og UV beskyttende produkt. 


Hvor henter du inspirasjon fra?

Jeg henter inspirasjon fra hverdagen min ... alt fra både folk på gata, til bilder i sosiale medier. Instagram er er stor inspirasjonskilde.


Aureta lever et fargerikt liv. Håper arbeidslivet mitt blir like fargerikt.

www.instagram.com/aureta


Jeg elsker konseptet til Not Another Salon, og deres «No Judgement Policy».  

www.instagram.com/notanothersalon


Anbefaler dere å følge både Adam og Eva og Adam og Eva Grensen:

www.instagram.com/adamogeva  


https://www.instagram.com/adamogevagrensenHva er din favoritt hårtrend denne sommeren?

Bobs with fringes ... altså bob med lugg. Jeg har selv valgt å la meg inspirere av denne trenden, og er kjempe fornøyd. Jeg kan ikke få nok av den trenden. Det er en elegant, chic og edgy look som aldri går av moten, og som kan tilpasses alle typer hår.  To it-girls som rocker denne looken er Taylor Lashae og Vanessa Hudgens.


www.instagram.com/taylorlashae

 


www.instagram.com/vanessahudgens
Følg Ann på Instagram her: anndominiqueguzmanimagebyguzman


Ann er Junior, og tar 300,- for klipp, og har 50% på fargebehandlinger. Ring salongen på 21050750 for å booke time!


0 Kommentar

Velkommen Celin!

Postet av Adam og Eva Grensen den 3. Jul 2018

Vi har gleden av å ønske Celin velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Hun har akkurat fullført læretiden hos Adam og Eva Ski, og vi gleder oss til å følge henne videre i frisørkarrieren. Bli bedre kjent med Celin her:
Hvem er du og hva har du gjort tidligere?

Mitt navn er Celin, jeg er en 20 år gammel jente med både tyrkiske og norske aner. Jeg startet frisørkarrieren rett etter ungdomsskolen, og studerte Frisørfag ved Vestby Videregående Skole før jeg fullførte læretiden hos Adam og Eva Ski. Jeg har alltid hatt interesse for kreativt håndarbeid. Alt fra å male, tegne, sy, strikke og ikke minst klippe barbiedukker. 


Hva var det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?

Moren min studerte ved NISS - Nordisk Institutt for Scene og Studio da jeg var yngre, og da var jeg ofte var modell for alt fra hår til Special Effects sminke. Dette, kombinert med at jeg ofte var med faren min til barbershoppen i Tyrkia, vekket frisørspiren i meg.


Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?

Det er mange grunner til at jeg vil jobbe i Adam og Eva Grensen! Først og fremst vet jeg at jeg får mange kule og inspirerende kollegaer, og et flott og kreativt arbeidsmiljø. 


Jeg la tidlig merke til salongen ved at jeg leste artikler, og så moteserier i magasiner der salongen og de ansatte var nevnt. En av mine store drømmer er å jobbe med stylingoppdrag for designere, moteblader, artister og kunstnere av alle slag i inn- og utlandet.  

Jeg kjenner noen av de nye kollegaene mine fra før, og har sett at de har en læringskurve som sprenger termometeret. Jeg så at denne salongen er et sted der drømmer blir oppfylt, så jeg tok sjansen og søkte. Hva er dine beste tips for å unngå bad hair day?

 Lytt alltid til produktanbefalingene frisøren din gir deg. Det som er riktig for en du kjenner sitt hår, er ikke nødvendigvis riktig for deg. Spør meg gjerne om stylingtips når du besøker meg i salongen, slik at du har triks du kan bruke dersom du skulle ha en bad hair day!


Hva er dine favoritt hårprodukter?

Personlig er jeg veldig stor fan av Alterna Caviar sine produkter.

All time favorite produkt må nok være Alterna Caviar Repair Multivitamin Heat Protection Spray. 
Dette er en veldig lett varmebeskyttende spray som beskytter håret opptil 230°, gjør håret silkemykt og inneholder blant annet vitamin B6, B12 og E. Sistnevnte er til for å mykgjøre og beskytte håret mot varme. 


Favorittkuren min er definitivt Alterna Caviar Replenishing Moisture Mask. 
Dette er en fuktighetsgivende kur som gjør håret silkemykt og kuren er i tillegg fargebevarende og inneholder ikke sulfater, parabener og syntetiske fargestoffer. 
Passer de fleste hårtyper som trenger fuktighet.En produktserie som jeg nylig har oppdaget er Mr. Smith, og deres Foundation er en av mine nye favoritter. Dette produktet er volumgivende, fuktighetsgivende, varme og UV beskyttende. Påføres i fuktig hår for fylde og volum. Påføres det i tørt hår vil du få mer tekstur, så dette produktet passer de fleste hår og oppfyller de fleste ønsker. 
Hvor henter du inspirasjon? 

Jeg finner mye inspirasjon på Instagram:


En stor inspirasjonskilde er mine dyktige kollegaer i Adam og Eva:
www.instagram.com/adamogeva


Sjekk også ut Adam og Eva Grensen sin Instagram:
www.instagram.com/adamogevagre...På siden Lost Hairdressers drømmer jeg meg bort med mer avantgarde og abstrakt hår:
www.instagram.com/losthairdres...En jeg har hentet inspirasjon fra i mange år, er Redkens kreative leder Guido Palau: 
www.instagram.com/guidopalauHva er din favoritt hårtrend denne sommeren?

Jeg er veldig glad i krøller og naturlig fall, så jeg må nok si at denne looken fra Gucci SS18 visningen er min favoritt trend for øyeblikket. 


                Følg Celin på Instagram her: iamcelin


Celin er Stylist, og du kan booke time på nettbestilling her,
eller ringe salongen på 21050750! 0 Kommentar

Powered by: Bloc