Velkommen til Adam og Eva Grensen!

Postet av Adam og Eva Grensen den 16. Jul 2017Adam og Eva Grensen ligger i byens beste bakgård midt i Oslo sentrum, sammen med cafeen og platebutikken "Bare Jazz". Med uteservering og jazz fra høyttalerne skapes en behagelig og kontinental atmosfære i bakgården. Vårt ønske er at alle våre kunder skal ha en inspirerende opplevelse når de besøker oss, og få den beste klippen, fargen og stylingen de noensinne har fått. Flere av våre frisører jobber i motebransjen, media og med undervisning ved siden av å være i salongen. Vi har full fokus på kundeservice, faglig dyktighet og kreativitet og vi vil gjøre vårt ytterste for at du går ut døra og føler deg fantastisk.

Adam og Eva opererer med forskjellige prisnivåer fra Junior til Senior Art Director. Her får du en oversikt om hva de forskjellige nivåene betyr, og du blir bedre kjent med alle som jobber hos Adam og Eva Grensen.


SENIOR ART DIRECTOR

Våre Senior Art Directors har mange års erfaring som frisør. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og lang ansiennitet i Adam og Eva.  Mange av våre Senior Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.Klipp: 1150 kr 
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.


Les om Eirik (eier) her!


Les mer om Celine (avdelingsleder) her!
Les mer om Inger Lise (faglig leder) her!


Les mer om Sigrid her!

Les mer om Sissel her!
ART DIRECTOR

Våre Art Directors har en stor kundekrets og høy fagkompetanse. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.Klipp: 970 kr 
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer -
se prisliste.


Akkurat nå har vi ingen på Art Director nivå hos Adam og Eva Grensen.
SENIOR STYLIST

Våre Senior Stylister har fullført og bestått Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og har svennebrevet.Klipp: 890 kr 
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.

Les mer om Ida her!


STYLIST 

Våre stylister er lærlinger som har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og er klare for å ta svennebrevet. Nyansatte frisører begynner også på Stylist nivå hos oss, inntil de har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram.


Klipp: 790 kr 

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.


Akkurat nå har vi ingen på Stylist nivå hos Adam og Eva Grensen.
LÆRLINGER / JUNIOR  OG  JUNIOR STYLIST
Adam og Eva sine lærlinger går i gjennom et kvalitetssikringsprogram under læretiden. Dette består av en internopplæringen som er delt inn i to nivåer, og skal gjøre våre lærlinger trygge og effektive i faget. Lærlingene får tett oppfølging av fagligleder og deltar på treningskvelder 4 ganger per måned i regi av Adam og Eva Opplæringskontor.JUNIOR STYLIST
Junior Stylist er i siste fase av internopplæringen. Lærlingen har nå god erfaring på kundebehandling.  Oppfølging er fortsatt viktig. Kunder bes beregene god tid for behandlinger hos Junior Stylist.


Klipp: 550 kr /
25% avslag på fargebehandlinger - se prisliste..
Les mer om Kevin her!
Les mer om Elisabeth her!

Les mer om Natalie her!JUNIOR 

Junior er i førstefase av internopplæringen. Lærlingen har tett oppfølging under kundebehandlingen.  Junior har fullført Adam og Eva Skolen. Kunder bes beregene god tid for behandlinger hos Junior.

Klipp: 300 kr  50% avslag på fargebehandlinger - se prisliste..

Akkurat nå har vi ingen på Junior nivå hos Adam og Eva Grensen.Bestill ditt neste frisørbesøk hos Adam og Eva Grensen
på tlf 21050750 eller her: nettbestillingVELKOMMEN!


Denne oversikten ble publisert 01.01.2018.
Vi tar forbehold om pris eller nivå endring på våre frisører.
Be om bekreftelse ved bestilling.
Stem på Eirik / Adam og Eva Grensen i den internasjonale Shu Uemura Gallery of Style 2017 konkurransen!

Postet av Adam og Eva Grensen den 13. Jul 2017Eirik Thorsen / Adam og Eva Grensen er Norge, og de nordiske landene sin representant i den internasjonale Shu Uemura Gallery of Style 2017 konkurransen!


Publikumsavstemningen, der 1 av 3 som får delta i finalen i Japan i Oktober blir plukket ut er nå åpen på Shu Uemura Art of Hairs Facebook sider, og liker du Eiriks bildeserie kan du være med å stemme han frem:

Det eneste du trenger å gjøre er å trykke "like" på Eiriks 3 bilder her!

 Vi har fått tilbakemelding om at linken over desverre ikke fungerer på alle mobiler, men da kan du gå inn på Shu Uemuera Art of Hair sine FB-sider her. Bla litt nedover så kommer du til Gallery of Style 2017 konkurransen.
"I found inspiration for my hairstyle in the contrasting landscape of Tokyo, mainly focusing on the street structure and the eclectic mix of traditional and modern architecture. I wanted to create a stylized version of the city seen from a bird´s eye view. By combing different textures, matte and shiny, I designed a modern look that incorporate fundamental technique, simple yet intricate sectioning patterns, classic elegance and an editorial feeling."


hår: Eirik Thorsen / Adam og Eva Grensen / Pudder Agency / eirikthorsen.com
foto: Kristoffer Myhre / krismyhre.com
sminke: Marthe Hesvik / Style Management / marthehesvik.com
modell: Maja Naomi Furnes / www.sbproduksjoner.no
hår assistent: Tina Enger /
Kutt GrünerløkkaHer finner du oss

Powered by: Bloc