To nominerte fra Grensen!!

Postet av Adam og Eva Grensen den 29. Mar 2017

Jeg er så heldig som får jobbe i Grensen en dag i uka, der har jeg mange flotte kollegaer og to av de er nominerte til årets internpris i Adam og Eva.

Gratulerer Eirik og Inger Lise!!
De er begge nominert i samme kategori, Årets Kreative
De fineste fargene!

Postet av Adam og Eva Grensen den 28. Mar 2017
Ønsker du deg den fineste fargen mot våren, gå for dyp roségull.

Den finnes den i utallige varianter og den kan gi magi til både lyse, mørke og rødlige hår. Det handler om å finne den rette fargen til akkurat deg!

Nå for tiden, synes jeg de litt mørkere variantene er uslåelige.

Bilderesultat for brown rose gold hair colorHvis du har lyst til å prøve en farge bare for en liten stund, da har vi Fabuloso Pro.

Fabuloso Pro fra EVO er en conditioner med pigment som vi blander helt spesielt til deg. Conditioneren fås i to varianter, repair og volume, alt etter hva som passer for håret ditt.

Har du lysnet/porøst hår så er alle muligheterfor en uforpliktende fargeendring der. Fargen går garantert går ut av håret ettersom hvor ofte du vasker det.

Men tar du med deg en flaske hjem, kan du enkelt vaske håret med denne for å fylle på farge og aldri ha en kjedelig hårdag igjen.

HURRA!


Ønsker du deg en skikkelig fin hårfarge, gjøre noe spennende med håret ditt eller kanskje gå helt crazy?

Vi gleder oss til å hjelpe deg med det!


Kom innom oss i Grensen eller bestill time herCeline / Adam og Eva GrensenKilde: Pinterest, Guy Tang, Ladiesnet, FabulosoProMagi i en blå flaske!

Postet av Adam og Eva Grensen den 24. Mar 2017Extreme Anti-Snap Leave In Treatment fra Redken er et leave in produkt som ikke skal skylles ut fra håret. Den er utviklet for folk som bruker varmeverktøy som hårføner, krølljern eller rettetang ofte. Anti-Snap fungerer ved å glatte ut hårstråene og redusere den skadelige friksjonen man får fra børsting med 75%
Redken Extreme Anti-Snap Treatment har et eksklusivt Interbond Conditioning System med proteiner, lipider og ceramider som bidrar til å styrke og forsterke hårfibrene, samt en beskyttende overflatebehandling. Behandlingen harekstra varmebeskyttelse for å beskytte håret under styling.


Produktet er også veldig fin å bruke til dersom man brenner seg fra ovnen, varmeverktøy med mer. Smør et lag med Anti-Snap der man har brent seg, og gjør dette et par ganger til man ikke lengre kjenner at det gjør vondt. Et magisk produkt til både hår og hud!Kevin / Adam og Eva GrensenKilde: buenas-noticias.info/noEirik ble nominert til Norges beste herrefrisør 2017!

Postet av Adam og Eva Grensen den 15. Mar 2017

Eirik / Adam og Eva Grensen ble nominert som en av fem til American Crew All-Star Challenge Norway, en konkurranse der Norges beste herrefrisør blir kåret!
foto: Kristoffer Myhre / www.krismyhre.com
hår: Eirik Thorsen / @eirikthorsen
styling: Karen Elieson / @karenelieson
modell: Pål AsdalIda / Adam og Eva Grensen kom på tredjeplass i samme konkurranse, og kan derfor kalle seg en av Norges beste herrefrisør. Se hennes bidrag her!Ida er kåret til en av Norges beste herrefrisører 2017!

Postet av Adam og Eva Grensen den 15. Mar 2017

Ida / Adam og Eva Grensen kom på tredjeplass i American Crew All-Star Challenge Norway,
og kan derfor kalle seg en av Norges beste herrefrisører!
foto: Kristoffer Myhre / www.krismyhre.com
hår: Ida Skipsjord / @idaskipsfjord
styling: Karen Elieson / @karenelieson
modell: Tommy GomezEirik / Adam og Eva Grensen ble også nominert som en av fem i samme konkurranse.
Se hans bidrag her!Vårens flotteste frisyrer!

Postet av Adam og Eva Grensen den 11. Mar 2017

Her kan du se 3 it frisyrer i 2017, og får oppskriften på hvordan du kan lage disse!Løst hår med myke romantiske krøller

1. Bruk en shampoo og conditioner som ikke tynger håret, gjerne en volumserie som gjør håret lett og luftig. Volumserien fra caviar gir både fukt og følelsen av tykkere hår.


2. Når håret er håndkletørt kan du påføre litt olje/fuktighetsprodukter i lengdene slik at det ikke forekommer frizz. Jeg anbefaler Urban moiture fra Shu Uemura fordi den gir næring og beskytter skjellaget. Deretter ett produkt i bunn som gir håret mer volum, Stay High 18 fra Redken er en gel-mousse som du kan bruke i røttene og jobbe deg ned til lengdene. De fineste krøllene får du på et opparbeidet underlag ved hjelp av føn, rundbørste eller paddelbørste.


3. Bruk en krølltang, gjerne den største størreelsen du finner. Før du begynner er det veldig viktig å bruke varmebeskyttende, perfect iron spray gir både beskyttelse, reduserer stylingtid og stenger fukt ute. Mange liker også å feste krøllen opp med spenner for mer definerte krøller.


4.Vent til håret har kjølt seg ned. Når det er kaldt kan du gå over med fingrene eller en naturbørste for å få en mykere look.


5. Avslutt med en hårspray for å låse frisyren, sheer lacquer fra Shu Uemura er lett og gir ikke et stivt utseende.
Lugg med naturlig tekstur i håret

1. Begynn med en shampoo og conditioner som gir et luftig og teksturert hår, beach envy serien fra Redken passer fint for dette.


2. Lugg! Frisøren finner den perfekte luggen utifra hodeform og kledlighet. Hvis du er redd for at den blir for kort, kan du be frisøren om å klippe gradvis.


3. Prep håret med produkter. Da kan du for eksempel bruke volume style + care infusion gel fra pureology. Dette styling produktet er en to-kompinent gel som gir bra med volum. Tilslutt kan du bruke en saltvannsspray for å få et røft utseende.


4. Hvis du ikke har naturlig fall i håret kan du dele opp i små seksjoner. Disse seksjonene tvinner du med fingrene, la seksjonen være.Gå så igjennom med diffuser eller la det lufttørke. Når det er tørt kan du gå forsiktig inn og klemme opp håret og rufse det litt til.
Langt og slett

1. Vask håret med produkter som egner seg til ditt hår.


2. Bruk et produkt som temmer frizz, en olje og/eller styling krem/gel. Diamond oil fra Redken er en lett olje som gir fukt, shine og reduserer føn tiden. Bruk også en krem som gir et polert utseende, noe polishing milk fra Shu uemura gir. Føn håret først med en rundbørste eller en paddel børste for et perfekt resultat.


3. Husk varmebeskyttende. Del opp håret i tynne seksjoner. Ta en kam og gre i gjennom seksjonen mens rettetangen følger etter, gjenta 2-3 ganger. Avslutt med en lett hårspray.


Vi tilbyr også extensions hos våre flinke frisører.
Elisabeth / Adam og Eva Grensen

Bilder hentet fra

http://www.justjared.com/photo-gallery/2711163/ros...

http://metromode.se/skonhet/2016/11/28/frisyrer-ha...

http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/kim-...

http://emilietommerberg.com/2017/02/12/4-mater-a-k...
Slik retter jeg ut mine naturlige krøller!

Postet av Adam og Eva Grensen den 2. Mar 2017SLIK RETTER JEG UT MINE NATURLIGE KRØLLER:STEG 1: Vask

Vask håret med Pro fiber Restore shampoo og conditoner fra L'Oréal. Denne serien er perfekt for medium til tykkt hår. Pro Fiber Restore er en serie som er godt for hår som er skadet. Ved bruk av serien vil du oppleve at håret føles lett, mykt og sunt.


STEG 2: Produktvalg

Diamon oil og Pillow proof Express Primer fra Redken er mine to favorittprodukter å bruke når jeg føhner håret. Diamond oil er fuktighetsgivende og pleier håret, den reduserer ned brus i håret og statisk hår. Flere ting disse produktene har tilfelles er blant annet: reduserer føhntiden med 50%, inneholder varmebeskyttende i seg og produktene er lett og ikke tyngende.STEG 3: Rundbørsteføhn håret.

Ved å føhne håret først så vil du få et bedre grunnlag når du retter ut håret. Det er absolutt ikke det enkleste, men øvelser gjør mester. Dersom du syns det er vanskelig å bruke en rundbørste til å føhne håret, så kan du godt bruke en paddle børste. Det viktigste er å føhne håret i den retningen du ønsker at håret ditt skal være.STEG 4: Beskyttelse

Redken Fabricate. Dette er et varmebeskyttende stylingprodukt. På flasken står det ulike symboler som indikerer hva produktet er egnet seg til. Som i dette tilfellet er føhn, krølltang eller rettetang.STEG 5: Rett ut håret!

Det er spesielt én ting som er viktig å tenke på når du skal rette ut håret ditt. Og det er å ikke presse rettetangen altfor hardt, dette skaper et hakk i håret. For det fineste resultatet, bruk en kam til å kamme gjennom håret og rettetangen rett etter. Med denne metoden så slipper du å gå gjennom håret flere ganger. Denne gangen brukte jeg en Steampod fra Loreal Professionnel som vi har på salongen. Steampoden gir mindre skadet på håret da den har en dampfunksjon som gjør at du enkelt og skånsomt kan rette ut alle typer hår.

Natalie / Adam og Eva GrensenBli med Eirik og Inger Lise Backstage på Hår og Skjønnhetsmessen.

Postet av Adam og Eva Grensen den 2. Mar 2017

Under hår og skjønnhetsmessen i Oslo Spektrum var både Eirik, Inger Lise og Ida fra Adam og Eva Grensen med på å lage show lørdag og søndag. Eirik hadde hovedansvaret på Hår, og Inger Lise på Makeup.


Første visningen var i samarbeid med Loreal huset, der Adam og Eva sine konsulenter presenterte sommerens trender fra både Redken, Loreal, Shu Uemura, Kerastase, Matrix og Pureology. I tilleg hadde de en sekvens som var inspirert av og hyllet George Michael.

Her er noen bilder fra backstage:

Her er modellene fra sekvensen som hyllet George Michael - "Too Funky"

Her er Eirik på scenen og viser trender for Matrix

Her er Tonje/ Adam og Eva Strøget på scenen for Redken.

Hår: Eirik/ Adam og Eva Grensen, Tonje/ Adam og Eva Strøget, Colombo/ Adam og Eva Paleet, Steven/ Adam og Eva Steen og Strøm, Anne Lise/ Adam og Eva Gamlebyen, Raia/ Adam og Eva Sjølyst. Styling: Nina Jahre
Andre visningen var en av sekvensene i "trend" visningen, dette var ett samarbeid med flere forskjellige brands, bla. Loreal PPD, Wella, Tendez, Kevin Murphy. Her jobbet Eirik og Inger Lise på den siste sekvensen som het Polygonal.

Her er bilder fra Backstage:


Hår: Eirik/ Adam og Eva Grensen, Tonje/ Adam og Eva Strøget, Karin/ Wella og Tom/ Friends Makeup: Inger Lise/ Adam og Eva Grensen, Ida/ Adam og Eva Grensen, Fariba/ Adam og Eva Sandvika og Ine/ Kutt Grunerløkka. Styling: Tommy Loeland


Inger Lise / Adam og Eva GrensenHar du LANGT hår, og vil være hårmodell?

Postet av Adam og Eva Grensen den 2. Mar 2017


Eirik / Adam og Eva Grensen
skal gjøre en presentasjon av vårens hårtrender på morgenen torsdag 9.mars i Oslo,
og trenger en jente med LANGT hår. Maks str.36/38 pga styling, rundt 170 cm (+ / -) høy.


Ikke klipp/farge, kun styling.
Ikke betalt, men får hårprodukter.
Ferdig kl 10.


Er du interessert send mail med bilde til eirikkristoffer@gmail.comPowered by: Bloc