Krøllbørsten vi elsker!

Postet av Adam og Eva Grensen den 19. Feb 2017

Synes du det er vanskelig og tidkrevende å rundbørste håret ditt?

Varmeverktøyet Cera Hotstyler Styling Brush gir deg muligheten til å oppnå en fantastisk look på en litt enklere måte. Selv om det er godt med hjelp til å style håret, har de færrste tilgang på en frisør på badet hjemme.

Med denne krøllbørsten klarer du dette veldig bra på egenhånd!


Se denne lille videosnutten av hvordan Benedicte temmer sine naturlige krøller.

Resultatet er en smooth og glamorøs finish!


Cera Hotstyler Styling Brush kommer i tre ulike størrelser:

32 mm, 38 mm og 45 mmValg av størrelse på tangen, avhenger av lengde på håret ditt, samt ønsket tekstur og bevegelse.


Krøllbørsten fungerer også utmerket på fint, nordisk hår – som Ida sitt.


Mitt strie og grove hår ser også bedre dager etter at Cera Hotstyler kom inn i livet.


Overflaten på Cera Hotstyler er keramisk for minst mulig slitasje på håret. Vi anbefaler likevel at du benytter et varmebeskyttende produkt før bruk av tangen. Eksempel på et slikt produkt er Fabricate 03 fra Redken, min definitive favoritt.


En av våre ansatte vil mer enn gjerne veilede deg både i valg av størrelse på krøllbørsten, samt vise deg hvordan den kan brukes. Vi gleder oss til å hjelpe deg!

Cera Hotstyler er å få kjøpt hos oss for kr. 699,-


Sissel / Adam og Eva GrensenTørt hår? Shu Uemura Urban Moisture er redningen!

Postet av Adam og Eva Grensen den 18. Feb 2017


Shu Uemura er et delikat, japansk merke, som bl.a lager HELT fantastiske hårprodukter!


Shu Uemura Art of Hair Urban Moisture er en pleieserie spesielt skapt for bymennesker, som ofte er utsatt for mye støv, forurensing og kanskje i tillegg hardt vann med høyt kalkinnhold. Dette er noe som sliter mye på håret.
Derfor er Urban Moisture serien beriket med mange fuktighetsgivende og mykgjørende ingredienser som rødalger og Moringa ekstrakt, som begge er spekket med vitaminer og antioksidanter som gir næring og beskytter håret.
Urban Moisture serien er laget for ikke bare for å rense håret og hodebunnen, men for å fjerne alle tegn på forurensning og stimulere cellefornyelsen, mens håret blir mykt og glansfullt og ikke tynget ned.

Duften er helt himmelsk.Velkommen til Adam og Eva Grensen for en Shu Uemura Kur-opplevelse,
eller for å teste disse delikate produktene hjemme.

-Eva Lill / Adam og Eva Grensen

(-Bilder hentet fra nett.)Hvordan temmer man virvler

Postet av Adam og Eva Grensen den 18. Feb 2017

Sliter du med virvler og forskjellige vekstretninger som gjør det vanskelig å style håret som du ønsker?

Har du kort hår og er lei av antennene som står rett opp på krona, må bruke tonnevis med voks og kjenner likevel at håret kjemper i en annen retning enn du ønsker?


Hår: Sigrid Hesla Breie/ Adam og Eva Grensen Foto: Trine HisdalHer er en liten guide for å gjøre det lettere for deg:


Håret har flere forskjellige bindinger, og den de fleste av oss kjenner er den som løses opp med vann. Alle er kjent med at man kan forme håret når man tørker det, skape krøller eller bevegelse i håret. Dette er noe vi også må tenke på med tanke på virvler og vekstretninger. Håret vil ligge der det lå når det tørket. I utgangspunktet sier vi at håret formes idet øyeblikket det tørker, altså fra 99-100% tørt. Eneste unntaket er i virvler, skiller og vekstretninger. Her er håret mer bestemt, og det krever at håret er 100% vått når man grer det i ønsker retning for å kunne endre på det.

Går du f.eks ut av dusjen og tørker/gnisser håret 70% tørt med ett håndkle, har virvlene alt satt seg i den retnignen håret ble "gnisset". Det kan da bli vanskelig å style håret på dette området som ønsket.

På korte hår er det ofte finest at håret i virvelen får ligge i den retningen det ønsker. her er det da viktig å se hvor det vil falle når håret er 100% vått, og la det få tørke flatt i denne retningen.

På lengre hår ønsker man ofte å skjule virvlene, og her må både føning og krefter til. Det krever igjen at håret er 100% vått før man starter å føne, og man trenger en børste eller kam som tar tak i håret. Det er viktig at man da føner håret stramt i flere retninger på kryss og tvers, før man ender opp i den retningen man ønsker at håret skal ligge.


Det er også lurt å bruke ett produkt som gir godt hold, og her er det viktig at produktet kommer godt ned i hodebunnen for å gi effekt.

Jeg selv elsker Guts fra Redken, dette er en skum som man kan spraye direkte inn i hodebunnen, og er derfor svært lett å påføre.


Husk også at i 2017 er det naturlige inn, og det er ikke sikkert at en virvel eller to er så veldig feil likevel, kanskje tvert imot trendy!


Spør oss om tips og råd ved ditt neste besøk. Når du har en vanlig klippetime kan det være smart å utnytte denne til det fulleste. Vi i grensen sitter inne med mye kunnskap når det kommer til styling, og viser deg gjerne noen tips du kan ta med deg hjem å bruke i mellom besøkene.


Inger Lise / Adam og Eva GrensenDa Ida møtte den japanske kunstneren Takashi Murakami!

Postet av Adam og Eva Grensen den 16. Feb 2017


Murakami by Murakami


Kunstneren Takashi Murakami har sin første solo utstilling "Murakami by Murakami" i

Skandinavia på Astrup Fearnley Museet. Jeg har vært så heldig å få gjøre hår og make-up på han i to dager ved åpningen av utstillingen hans i Norge. Det var en unik opplevelse, der jeg sørget for at han så presentabel ut, og at hatt og slips satt som det skulle.

Det var to dager med ivrige fans, VIP gjester og pressevisninger der vi fikk se fargerike fantastiske kunstverk som var veldig inspirerende.


Kilder: Personlige bilder

I løpet av de siste tjue årene har Murakami vært svært tilstedeværende på den internasjonale kunstscenen. Samtidig har han inntatt en aktiv rolle i den japanske kunstverden, og omdefinert en kunstners posisjon gjennom sin deltakelse på ulike samfunnsarenaer.

Utstillingen Murakami by Murakami presenterer fra flere ulike vinkler fenomenet Takashi Murakami. I tillegg til å vise et omfattende utvalg verk fra Murakamis særegne kunstnerskap, belyser utstillingen også hans virksomhet som samler, gallerist, filmskaper, kulturell entreprenør og aktivist.


Murakami har gjort produktsamarbeid med mange spennende designere blant annet Louis Vuitton, Shu Uemura, Vans, Casio. Hans ikoniske blomster og fargebruk står selvsagt i sentrum! Blomsten er et motiv som for Murakami representerer kjærlighet, håp og fred.

Produktene han har vært med å designet for Shu Uemura er Limited edition og er tre ikoniske produkter vi har i vår salong på Grensen.Jeg vil absolutt anbefale å dra på utstillingen til Takashi Murakami om du ønsker å oppleve noe unikt og annerledes. Jeg ble selv veldig inspirert av både kunstneren og hans fantastiske utstilling.

Utstillingen åpnet 10.02.2017 og varer fram til 14.05.2017 på Astrup Fearnley Museet.

Ida / Adam og Eva Grensen


Endelig har vi fått inn Fabuloso Pro!

Postet av Adam og Eva Grensen den 13. Feb 2017

Nå har vi endelig fått inn Fabuloso Pro i salongen, en ny fargeserie fra den Australske hårpleieserien Evo.Det som er så bra med Fabuloso Pro er at den ikke inneholder ammoniak og at den den er fri for peroxide, det vil si at fargen er mildere mot hår og hodebunn. Fargen vil ikke trenge seg inn, men legge seg oppå hårets ytterste skjellag, derfor vil den gradvis vaskes ut. Bland farger, vær kreativ og prøv noe nytt.De kan også brukes til å tone eller intensitere/bevare en farge. Har du gult, orange eller rødt og vil dempe det ned, da er Fabuloso Pro noe for deg. Fargen er en balsam base som skal påføres i håndkletørkt hår, virketid fra noen sekunder opptil 15 minutter. Vil du ha en intens farge påfører man dirkete pigment uten balsam, men om du ønkser pastell, tilfører man balsam for å tynne ut fargen.Når du er ferdig med behandlingen kan du kjøpe med deg hjem en etterbehandling. Etterbehandlingen består av en balsambase med farge i. Du kan velge mellom balsam for kjemisk skadet hår, eller nordisk hår for å mykgjøre og gi volum.
Elisabeth / Adam og Eva GrensenBilder hentet fra Pinterest.
Paris by day

Postet av Adam og Eva Grensen den 13. Feb 2017

Jeg har alltid vært glad i å reise, og spesielt til byer som har mye god mat, shopping og ikke minst god steming. Jeg har reist mye, og gleder meg til å planlegge flere turer til utlandet. Spesielt en tur til Paris står høyt på lista akkurat nå.

Catacombes de Paris eller som egentlig kalles for les Carrières de Paris er et system bestående av 300 kilmometer lang underjordiske ganger, sjakter og rom. Dette ble brukt som en gravplass som i dag er en turistattraksjon. For å komme inn må man vente i en kø før man slippes inn til billettsalget.

«Arrete! C'est ici L'Empire de la Morte» – «Stopp! Her er Dødens rike».

Når man først besøker Paris så må man såklart spise croissants, men det viktigste er å smake på eclairs fra L'eclair de GénieDenne var min favoritt! Den er fylt med karamellkrem, toppet med saltkaramell og gullklumper. Den kostet 4,50 €.

Glasspyramiden som kjennetegner Louvre-museet. Når man er her så burde man dra innom Carrousel du Louvre som er et stort kjøpesenter for deg som er interessert i de nyeste klærene, gaver som for eksempel te, konfekt eller kjeks og mer.

Også må vi ikke glemme Eiffeltårnet.Utenom de kjente og mest vanlige turistattraksjonene så anbefaler jeg Duc de Lombards som er en jazz café med matservering, Biscuiterie de Montmartre. Ellers så går det bort mer eller mindre en hel dag på å gå gjennom alle disse plassene.


Kevin / Adam og Eva Grensen


Kilder: personlige bilderRedken favoritter til PANGPRIS!

Postet av Adam og Eva Grensen den 6. Feb 2017

I forbindelse med Oslo Runway som går av stabelen i februar,
kjører vi kampanje på våre Redken stylingfavoritter!

"" class="redactor-linkify-object" />Eirik Thorsen -
Mannen bak håret på Oslo Runway og eier av Adam og Eva Grensen


Førpris 279,-
NÅ 179,-
Løp og kjøp!

-Eva Lill / Adam og Eva Grensen
Powered by: Bloc