Hei Linda!

Postet av Adam og Eva Grensen den 8. Apr 2013Linda Wickmann er en av Norges mest annerkjente stylister og makeup artister. Hun er medeier og er representert av det ledene stylingbyrået Pudder Agency og gjør oppdrag for alle norske magasiner, reklame kampanjer og har mange artister og skuespillere på kundelisten.


Hun har lansert sitt eget pudder, Bekk by Linda Wickmann, og her kan du lese om prossesen med å utvikle det, hvordan du bør bruke det og hennes forhold til hår!  

Bekk by Linda Wickmann finner du hos Adam og Eva Grensen! 
Hvordan var prosessen med å utvikle Bekk?


Det var en kjempe spennende prosess, men det gikk ikke akkurat over natten. Tilsammen tok det 2 år for å utvikle pudderet og halvt år for å bli fornøyd med boks og font. Jeg jobbet tett med Hilde Pettersen som er medeier i Zanzuel og et laboratorie i Italia. De sente meg samples i posten som jeg da prøvde ut etter at vi hadde lagd "oppskriften" for å finne riktig konsistens, og det var det som var vanskelig. Jeg ville ha den silkemyk samtidig som matt og dekkende. Etter mange mange runder så fikk jeg det.
Så pudderet er testet p Me & My Friends :)

Hva gjør Bekk unikt og skiller det fra lignende produkter?


Konsistensen og dekkevne. Jeg er utrolig glad for den bra sammensetningen av mineraler og ingredienser i pudderet mitt.
Den innerholder alt fra mica som er ett mineral som gir glans, squalene som er et antioxidant, antiageing, fuktighets givende og antibakterielt ingrediens, uttrekk fra oliven, kokosnøtt og palma olje som gjør det silkemykt, vitamin A og E og et metabolsk og fornyende effekt p cellene som også beskytter mot sol.

Har du noen tips for påføring / bruksområde av Bekk?


Jeg pleier alltid å bruke kosten som jeg har laget til BEKK pudderet. Påfører med i tynne lag i sirkel bevelgelser. Det som er bra med den lille kosten er at du kommer godt til under øynene og rundt nesen.
Deretter har jeg den fine pudder puffen som jeg bruker til  klemme pudderet inn i huden om du skulle ønsker mer dekkevne. Den er også perfekt for å tuche opp huden i løpet av dagen. Derfor passer det bra med ett speil inne i pudderboksen.

Kommer det flere produkter i serien?


Det neste som kommer er flere farger i pudder serien. Jeg ønsker også å lage ett mørkere solpudder for de som har mørk hud. Det vil da si at jeg har pudder nyanser alt fra den lyseste nordiske huden til den mørkeste afrikanske hudfargen.
 

Har du en favoritt makeup look denne sesongen?


Jeg elsker disse lookene, fantastisk glødenede hud og røde lepper!

Hva betyr hår for deg?


Hår betyr masse! Det er superviktig med ett sunt og fiskt hår. Jeg elser shampoo og conditioner fra Redken, protein serien Extreme tar vare p de slitte tuppene mine fra tidligere sol og sommer.På dette bilde elsker jeg både teksturen og fargen!Har du noen tips mot "bad hair days"? 


Da m jeg ha tørrshampoo og hårspray. Først bruker jeg Redken Powder Refresh og deretter Redken Qick Tease. I love THEM!!!


    
BEKK BY LINDA WICKMANN FINNER DU HOS ADAM OG EVA GRENSEN!