Move over sombre - here comes Sunset hair!

Postet av Adam og Eva Grensen den 13. Des 2015"Sunset Hair" er en ny trend å regne med! Dette er en etterligning av himmelens fargespill i det solen forsvinner bak horisonten. Nettet florere av bilder på denne nye fargetrenden, og når en av verdens fremste colorister Guy Tang gjør det på sine kunder kan det regnes som hot news.

Fargen kan gjøres i forskjellige grader av rosa/lilla/rødt/gult/oransje, der man kan velge hva man vil ha overvekt av. En solnedgang finnes jo i tusen varianter, så her kan man skreddersy som man ønsker.

Vi i Adam og Eva Grensen hjelper deg gjerne med din nye forandring, bestill time på tlf. 21050750 eller på nettbestilling her!

Kilde: www.pinterest.com, www.teenvogue.co

Sigrid / Adam og Eva GrensenFarge håret til høsten?

Postet av Adam og Eva Grensen den 2. Sep 2013

Her er noen tips til deg som ønsker en liten eller stor forandring til høsten!

Kom innom Adam & Eva Grensen for å få konsultasjon og råd til høstlooken! Vi har prisvinnende frisører innen hårstyling, trend og farge.

Bestill time på 21050750 eller på adamogeva.no! Velkommen!

Man kan gjerne fortsette å være ultrablond selv om det blir høst, men farg dine bryn en eller to toner mørkere for å gi det en mer naturlig look.

Vær modig! Farg håret i en saftig sjokoladebrun. Bruk minicolor som slipper gjennom litt solblekete striper fra sommeren. Allerede brunette? Gi det dybde i bunn og noen lette highlights i lengdene.

For en kul sensommer surf-look kan du farge inn lyse toner i gylden eller strawberryblond. Ha gjerne en myk lugg som fremhever fargen inn mot ansiktet. Stort sett alle kler en form for lugg, enten en lett eller tung.

Hvis håret ditt har blitt overdrevent solbleket eller ujevn i fargen, kan det være fint å farge det ned et par toner til en naturlig mellomblond farge. Dette gir en fin ramme rundt ansiktet og håret ser sunnere ut.

(Kilde: http://www.glamourmagazine.co.uk)

/Sigrid