Blogger's Battle!

Postet av Adam og Eva Grensen den 3. Mar 2013Sammen med Veronika Solheim, som står bak bloggen www.worldofmike.no, fikk Eirik Thorsen, kreativ leder i Adam og Eva og en av norges mest profilerte hårstylister, i oppgave å gjøre en makeover på en heldig utvalgt kandidat. Sammen konkurerer de mot tre andre team, og du skal være med å kåre vinneren.

Tonje Jensen, fotograf og blogger fra Fredrikstad, var en av de som meldte sin interesse for å få makeover, og Eirik og Veronika så det store potensiale i henne med dette som begrunnelse:

"Kine er en kreativ jente, som føler hun har stagnert stilmessig, etter tjuetre år med samme hår og klesstil. Vi ønsket å reflektere hennes kreative interesse, og skape et mer edgy, men sofistikert look, i motsetning til hennes allerede unge og uskyldige utseende."

Se bloggen til Kine her: www.anywhereplace.comEtter nøye vurdering ble det bestemt at Kine måtte la de lange lokkene falle, og hun skulle få en lang bob og en kald mørk brunfarge. Kine var veldig klar for forandring!Klær ble lånt fra Høyer Sjølyst. Veronika ønsket å kombinere et maskulint snitt med feminiene farger som komplimenterte den mørke hårfargen KIne skulle få. Klare farger og enkle snitt får frem et spennende uttrykk. 

Klar for å se den store forandlingen?

Når klippen og fargen var på plass ble håret stylet før Kine fikk prøve de utvalgte klærne.

Sminken, som skulle være naturlig fresh, ble lagt av Elisa fra Loreal teamet.Siste finish av håret blir gjor før photoshoot.og her ser dere resultatet!For å se video fra makeover dagen, og stemme på din favoritt gå til: 

www.facebook.com/LOREALPROFESSIONNELNORWAY?sk=app_118952998276733&app_data

Alle som stemmer konkurerer om å vinne produkter fra Loreal Professionnel!STEM PÅ TEAM 2!
foto: Camilla K.Bøvollen / Veronika Solheim
Bloggers Battle konkurranse!

Postet av Adam og Eva Grensen den 31. Jan 2013


L´Oréal Professionnel arranger denne vinteren Bloggers Battle Norway! 

Eirik Thorsen, kreativ leder i Adam og Eva, har blitt plukket ut som en av fire norske hårstylister til å delta i denne spennende konkurransen. Sammen med Veronica som står bak bloggen worldofmike.no, skal han kjempe mot 3 andre team om å gjøre den beste makeoveren på en heldig utvalgt kandidat.


Er du klar for å få ny inspirasjon, få veiledning til garderoben og har et ønske om å få håret farget og frisert, send inn bilde av deg selv, og fortell hvorfor du fortjener å bli plukket ut for å få make over til: verosolheim@gmail.com. (Husk å les kriteriene for å delta)

Den som blir utvalgt blir kontaktet innen 12.02.2013. Konkurransen (med mulighet for å stemme) vil bli publisert på L´Oréal Professionnel sin Facebook-side 20.02.2013. 

Lykke til!


Kriterier for deltakelse:

  • Du må være over 18 år
  • Du må være villig til å bli sminket, stylet ( inkl. hårfarge) å få makeover med klær fra høyer skøyen
  • Du må arrangere transport selv dersom du bor utenfor Oslo
  • Du må møte opp på Loreal akademiet skøyen torsdag 14.02.13 fra 16-20 for å få din make-pver.

Pssst! Vil du følge med på konkurransen på instagram? Bloggersbattlenorway