Velkommen til Adam og Eva Grensen!

Postet av Adam og Eva Grensen den 26. Aug 2019




Adam og Eva Grensen ligger sjarmerende og tilbaketrukket i bakgården som ligger i krysset ved Grensen og Nedre Slottsgate. Her kan du sitte trygt og behagelig, mens byens sus og dus bare er et steinkast unna.

Vårt ønske er at alle våre kunder skal ha en inspirerende opplevelse når de besøker oss, og få den beste klippen, fargen og stylingen de noensinne har fått. Flere av våre frisører jobber i motebransjen, media og med undervisning ved siden av å være i salongen. 


Vi har full fokus på kundeservice, faglig dyktighet og kreativitet og vi vil gjøre vårt ytterste for at du går ut døra og føler deg fantastisk!





Adam og Eva opererer med forskjellige prisnivåer fra Junior til Senior Art Director. Her får du en oversikt om hva de forskjellige nivåene betyr, og du kan bli bedre kjent med alle som jobber hos Adam og Eva Grensen.



MASTER ART DIRECTOR


Klipp: 1600 kr / Dry Cut 2400 kr
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste




Bli kjent med Eirik (eier) her!





SENIOR ART DIRECTOR

Våre Senior Art Directors har mange års erfaring som frisør. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og lang ansiennitet i Adam og Eva. Mange av våre Senior Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.



Klipp: 1350 kr / Dry Cut 2025 kr
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste



Bli kjent med Inger Lise (avdelingsleder / faglig leder) her!




Bli kjent med Sigrid (i permisjon) her!



ART DIRECTOR

Våre Art Directors har en stor kundekrets og høy fagkompetanse. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.



Klipp: 1170 kr / Dry Cut: 1755 kr
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer -
se prisliste.



 

Bli kjent med Daniel her!





SENIOR STYLIST

Våre Senior Stylister har fullført og bestått Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram, og har svennebrevet.



Klipp: 1090 kr / Dry Cut: 1635 kr
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.



STYLIST 

Våre stylister er lærlinger som har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og er klare for å ta svennebrevet. Nyansatte frisører begynner også på Stylist nivå hos oss, inntil de har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram.


Klipp: 950 kr / Dry Cut: 1425 kr

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.




Bli kjent med Emilie her!




Bli kjent med Marte her!



LÆRLINGER / JUNIOR  OG  JUNIOR STYLIST 

Adam og Eva sine lærlinger går i gjennom et kvalitetssikringsprogram under læretiden. Dette består av en internopplæringen som er delt inn i to nivåer, og skal gjøre våre lærlinger trygge og effektive i faget. Lærlingene får tett oppfølging av faglig leder, og deltar på treningskvelder 4 ganger per måned i regi av Adam og Eva Opplæringskontor. 



  JUNIOR STYLIST 

Junior Stylist er i siste fase av  Adam og Evas internopplæring. Lærlingen har nå god erfaring på kundebehandling. Oppfølging er fortsatt viktig.

Kunder bes beregne god tid for behandlinger hos Junior Stylist.


Klipp: 700 kr / Dry Cut: 1050 kr
25% avslag på fargebehandlinger - se prisliste.

Akkurat nå har vi ingen på junior stylist nivå hos Adam og Eva Grensen.



JUNIOR 

Junior er i første fase av Adam og Evas internopplæring. Lærlingen har tett oppfølging under kundebehandlingen. Junior har fullført Adam og Eva Skolen.

Kunder bes beregne god tid for behandlinger hos Junior.


Klipp: 450 kr  / Dry Cut: 675 kr
50% avslag på fargebehandlinger - se prisliste.



Bli kjent med Jenny her!




Bestill ditt neste frisørbesøk hos Adam og Eva Grensen
på tlf 21050750 eller her: nettbestilling




VELKOMMEN!






Denne oversikten ble publisert 01.09.2021.
Vi tar forbehold om pris eller nivå endring på våre frisører. 
Be om bekreftelse ved bestilling.







0 Kommentar

Adam og Eva Grensen søker frisører!

Postet av Adam og Eva Grensen den 18. Okt 2016



Bli kjent med Adam og Eva Grensens frisører her!

0 Kommentar

Velkommen Elisabeth!

Postet av Adam og Eva Grensen den 22. Aug 2016

Vi har gleden av å ønske Elisabeth ... et litt forsinket, men stort ... velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Hun begynte hos oss rett etter å ha fullført Adam og Eva Skolen i slutten av Juni, og vi gleder oss til å følge henne gjennom læretiden. Bli bedre kjent med Elisabeth her:




Hvem er du og hva har du gjort tidligere?
Jeg heter Elisabeth, 23 år fra Sandvika og bor nå i Oslo med samboer. Jeg har tidligere gått helsefag på skolen og sonans. Jeg har også gått på SOFI (School of Fashion Industri), men det var ikke helt for meg. Begynte på Adam og Eva skolen i 2015 og er strålende fornøyd med valget.


Hva er det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?
Jeg har alltid vært interessert i hår og styling, masse inspirasjon over alt som gjør en til å ville teste ut kreativiteten sin.

Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?
Det er utrolige dyktige frisører på Adam og Eva Grensen, også innenfor styling og make-up. Et stort pluss at de er så imøtekommende og hjelpsomme. Vi er som en stor familie, de grenseløse ;)

Hva gjør du om 5 år?
Om 5 år er jeg ferdig utdannet frisør og forhåpentligvis ferdig utdannet make-up artist og kan kombinere dette. Jeg jobber ute på pådrag og i salong.


Hva er dine favoritt hårprodukter?
Frizz Dismiss Rebel Tame fra Redken og BB Beach Balm fra Bamboo Beach, disse to produktene er perfekt for deg som vil roe ned krusete hår. Jeg er også veldig glad i Fashion Waves 07 fra Redken for tekstur og hold, passer bra hvis du vil få frem fallet i håret.



Hvor henter du inspirasjon fra?
Jeg blir inspirert av alt ifra folk på gata til forskjellige sider på internett. Jeg bruker mye tid på å bla meg gjennom masse spennende bilder på Instagram og Pinterest.

Hva er din favoritt hårtrend for høst/vinter 2016?

Min favoritt hårtrend nå i høst er kort og bølgete, masse volum.



Ring salongen på 21050750 for å booke time hos Elisabeth!


0 Kommentar

Velkommen Ida!

Postet av Adam og Eva Grensen den 22. Jun 2016

Vi har gleden av å ønske Ida velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Ida startet frisørkarrieren på Adam og Eva Skolen i 2014, og har jobbet på Adam og Eva Steen og Strøm. Hun har fullført Adam og Evas Internopplæringsprogram, og er Stylist. Hun er også utdannet makeupartist. Bli bedre kjent med Ida her:




Hvem er du og hva har du gjort tidligere?

Jeg er ei blid jente fra Trondheim. Tidligere jobbet som make-up artist og fotterapeut for blant annet hudpleiesalongen Face It i 4 år. I tilegg til freelance makeup.

Startet i Adam og Eva, Nedre Slottsgate høsten 2014. Som senere flyttet over gaten til Steen og Strøm og fikk navnet Adam og Eva Steen og Strøm. Jobbet som Make-up artist siden 2011. Gjør variert arbeid med mange ulike sjangere som brud, skjønnsminke, avansert skjønnsminke, Show/Catwalk og tv og foto. Har jeg hatt varierende oppdrag innen sminke for blant annet Maxfactor, Mote med mening, OFW, Kollektivet på tv2, fotoshoot/show, musikkvideoer og ulike magasiner.


Hva var det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?

Allerede som liten vokste jeg opp med en mamma som var flink til å stelle seg, så alt dette lå ganske naturlig. Når programmer som ”ekstrem makeover” gikk på tv da fikk jeg øynene opp for sminke, hår og styling og hvor mye det kunne gjøre med en person. Så jeg bestemte meg tidlig for at jeg ville jobbe med mennesker å lære meg hvordan jeg kunne gjøre de til den beste utgaven av seg selv. Jeg jobbet i hudpleie salong som fotterapeut fra 2010 og følte etterhvert at jeg savnet det mer kreative i arbeidsdagen. Ønsket å kunne tilby en helhetlig behandling til kunden fra topp til tå og valgte derfor å ta frisør utdannelsen også så jeg kunne gjøre ulike oppdrag innen hår og sminke. Og gjøre mer av det jeg synes er gøy. Likheten med alle yrkene er kontakten man har med mennesker som gjør det helt unikt og at de kan gå ut av salongen med en god følelse og selvtillit er viktig for meg. Før/Etter resultat der man virkelig ser en forskjell er noe jeg brenner for.


Hvordan føler du at du kan bruke makeup utdannelsen i jobben som frisør?

Jeg kan tilby de en helhetlig behandlig. Gjør sminke både til hverdag og til fest eller om man vil lære seg nye sminkerutiner. Liker å ordne bruder, da er det veldig nyttig å kunne gjøre begge deler. Liker også veldig godt å jobbe ute på ulike oppdrag der jeg kan gjøre både hår og makeup og liker å kunne fullføre et helt uttrykk.

For å se bilder av det jeg gjør av hår og makeup kan du se min Instagram profil @idaskipsfjord. Der legger jeg ut bilder av jobber jeg har gjort innen hår og sminke eller looks jeg har gjort på meg selv for å kunne inspirere andre.


Hva gjør du om 5 år?

Om fem år jobber jeg som frisør, og kombinerer dette med freelance oppdrag som makeup- og hårstylist. Jeg ønsker å kunne reise rundt på jobber både i Norge og utlandet for å lære mye nye og spennende ting og bare bli bedre i det jeg kan og stadig utvikle meg.


Hvem er din drømme kunde og hva ville du ha gjort?

Jeg synes alt er spennende og gøy og ville ikke valgt bort noe. Og det å møte hyggelige kunder som innom salongen er fantastisk generelt og det gir meg mye uansett behandling. Men synes det kan være ekstra gøy med kunder der man ser stor forskjell, som f.eks en fargeendring. Veldig glad i å lage balayage og fargeeffekter i håret.


Hva er dine favoritt hår produkter?

Jeg har blitt utrolig glad i luksus serien ”Caviar” fra Alterna. Selv bruker jeg alle produktene i ”repair” serien deres som gjennopbygger skadet hår og gjør det veldig kambart og fint. Er også blitt hektet på deres helt nye ”Thick and full volume moouse” som gir supert hold til stylingen og gjør at håret føles mye tykkere. Og deres ”Lengthening hair and scalp elixir” som gjør at håret vokser raskere og hjelper så det ikke knekker i tuppene så man kan få lange fine lokker. Glad i å bruke de ulike andre produktene deres på alle hårtyper og det er en sikker vinner hos de fleste kunder.


Hvor henter du inspirasjon fra?

Jeg bruker spesielt mye Pinterest for å finne inspirasjon, men også Instagram og lignende. Og så finner jeg inspirasjon hos mine dyktige kollegaer i Adam og Eva og ting jeg ser generelt. Man kan finne inspirasjon overalt. Alt fra ting i naturen til noen man ser ute i gaten.


Hva er din favoritt hårtrend for vår/sommer 2016?

Nå er det veldig trendig å ha naturlig farge på håret, med natulig tekstur. Så her finnes det for en vær smak. Er selv veldig glad i balayage/sombre teknikken som gir naturlig lysning på håret. Og gir mye spill, samtidig som det ser naturlig ut. Her kan man variere i alle tonehøyder for å finne det som passer deg best.



Ring salongen på 21050750,
eller bruk nettbestillingen her for å booke time hos Ida!


0 Kommentar

OMG, for en bra gjeng som jobber i Adam og Eva Grensen!

Postet av Adam og Eva Grensen den 18. Mai 2016

For nøyaktig 5 år siden fikk jeg en mail fra Olav (huseier) om at han hadde et lokale han ville vise meg i Grensen. Det ble raskt klart for meg at dette ville jeg satse på… for en følelse i bakgården ... for en beliggenhet .. og for en glede det har vært!! Det er selvsagt ikke bare bare å starte en salong og drive den, og uten hjelp fra fantastiske folk at det ikke gått så bra som det har gått!


Den første jeg ringte til var Celine, som jeg kjente både privat og hadde jobbet i Adam og Eva tidligere, men da hadde flyttet hjem til Rjukan i noen år. Da jeg fortalte om planene mine hørte jeg et stort hurra i andre siden av røret, og første frisør var med på teamet. Celine var en dyktig frisør allerede da, og har jammen meg klart å utvikle seg enda mer i løpet av de siste årene. Hennes dedikasjon til kundene, faglige dyktighet og kreativitet ….. og sprudlende personlighet ... gjør at kundene elsker å sitte i stolen hos Celine. Hun har vært faglig leder og hatt ansvaret for den faglige utviklingen til både frisører og lærlinger i to omganger, og nå assisterende avdelingsleder og sørger sammen med Sissel for at alt fungerer driftsmessig i salongen. Takk Celine ,for at du er Celine!


Neste person som ble kontaktet var Sigrid! Sigrid hadde tidligere jobbet i Adam og Eva, og heldigvis for meg hadde hun akkurat avsluttet jobben i en annen frisørsalong. Det måtte ikke mye overtalelse til før hun også var en del av Grensen gjengen. Jeg kjente Sigrid godt, for hun hadde assistert meg på fotoshoots og visninger, og jeg viste at hun kom til å gjøre det stort i frisørbransjen…. Og hun har levert til 1000! Siden starten i Grensen har hun blitt med i stylingbyrået Pudder Agency, er er en av Norges mest ettertraktede hårstylister, og kombinerer jobben i Grensen med å gjøre hår på moteserier og reklame kampanjer. Sigrid har vært nominert til både Årets Hårstylist og Årets Avant Garde flere ganger, hun gjorde rent bord og vant to priser under Loreal Professionnel Color Trophy i 2013 og ble tildelt prisen for Årets Kreative i Adam og Eva i 2013. Sigrids estetiske sans og faglige kunnskap er de få som innehar, og hennes evne til å få hår til å se fantastisk og uanstrengt ut er uslåelig. Kundene elsker Sigrid, og hun bidrar til å holde alle i Grensen oppdatert på moter og trender. Takk Sigrid, for at du er Sigrid!


Et par måneder etter at salongen åpnet var Sissel innom med blomster og gratulasjons hilsener fra salongen i Nedre Slottsgate. Sissel hadde vært min kollega der i 10 år, og de siste årene daglig leder. Det gikk ikke mange dagene før jeg fikk en tlf der hun proklamerte at hun og skulle jobbe i Grensen ... dette var selvfølgelig musikk i mine ører for en mer engasjert og dedikert leder skal du lete lenge etter! Siden den gang har Sissel hatt hovedansvaret for driften av salongen som avdelingsleder, og sørget for at salongen har blitt det den er i dag. Med personlig oppfølging, og stort engasjement sørger hun for å få frem det beste i hver enkelt av våre ansatte. I tillegg til å ha fantastiske leder egenskaper, er hun også en dyktig frisør som brenner 100% for faget og kundene sine. Ingen kjeder seg i stolen hos Sissel, og blir oppdatert på alt fra familie liv til trender når de er på besøk. Livet mitt hadde ikke vært slik som det er i dag hadde det ikke vært for Sissel, som nå også er medeier i salongen. Takk til Sissel, for at du er Sissel!


Inger Lise møtte jeg første gang under en Årets Frisør fest i 2013, og det gikk bare et par måneder før hun var ansatt i Grensen. Det var fra dag en tydelig at Inger Lise var klar for å jobbe hard og hadde store mål, og i løpet av kort tid har hun hatt en enorom utvikling og er allerede et etablert navn i frisør bransjen: Hun var nominert til Årets Frisør i 2014, kunne kalle seg Norges beste herrefrisør etter hun vant den nasjonale American Crew Allstar Challenge Norway i 2015 og representerte Norge i den internasjonale finalen, og ble tildelt prisen for Årets Kreative i Adam og Eva i 2016. Hun har også etablert seg som hårstylist og makeupartist, og er stadig ute på oppdrag i mote og media. Inger Lise er en perfeksjonist til fingerspissen, og gjør alltid sitt ytterste for å oppnå det beste resultat uansett hva hun jobber med. Hun er i sitt ess når hun har kunder i stolen, og det synes på resultatet. I dag er hun faglig leder i salongen og har ansvaret for den faglige utviklingen til både frisører og juniorer. Takk til Inger Lise, for at du er Inger Lise!


Eva Lill har jeg kjent godt i mange år, og gjett om jeg ble glad da hun i 2013 bestemte seg for å bli en del av Grensen-teamet. Eva Lill har drevet egen salong, og har lang fartstid både som leder, kursholder, hårstylist og frisør. Det var ingen tvil om hennes faglig dyktighet fra før av, og med stor interesse og dedikasjon har hun klart å utvikle seg enda mer. I 2014 ble hun utnevnt til Norges beste herrefrisør da vant hun den nasjonale American Crew Allstar Challenge finalen, og representerte Norge internasjonalt. Eva Lill har en egen egenskap til å knytte kunder til seg, både med sin fagkunnskap og personlighet … kunden får en fantastisk opplevelse når de er i stolen hos henne. Takk Eva Lill, for at du er Eva Lill!


Første gang jeg møtte Fatema var hun elev ved Adam og Eva Skolen og meldte seg frivillig til å hjelpe oss med den årlige sommerfesten i Grensen. Etter et par måneder var hun ansatt som junior hos oss, og det har vært en glede å følge henne gjennom læretiden. Fatema har hatt en stor utvikling siden hun begynte hos oss, og det er en glede å se at hun blir sterkere og sterke i faget. Hun er en uunnværlig hjelp for frisørene i en hektisk hverdag, og behandler alles kunder som om de var hennes egne. Som en av mine kunder sa: hun fortrakk å bli vasket av Fatema for da fikk hun enda bedre behandling … kanskje ikke helt bra egenreklame for meg, men det går bra. Med sine utallige frisyreforandringer, moteinteresse er hun er inspirasjon for både de andre i salongen og kunder! Snart er internopplæringen gjennomført, og fokus blir å bygge egen kundekrets… det blir spennendene å se hvor bra denne jenta kommer til å gjøre det i frisørbransjen. Takk Fatema, for at du er Fatema!


Selv om jeg ikke kjente Victoria Therese godt da hun ble ansatt som junior i 2015 har vi møtt på hverandre gjennom felles venner opp gjennom årene. Victoria er fersk i frisørbransjen, men har lang erfaring fra servicebransjen som hudpleier og makupartist, og det synes på måten hun behandler både andres og sine egne kunder. Victoria er engasjert og service innstillt til fingerspissen, og gjør en viktig jobb med å assistere frisørene med deres kunder. Et ord som kan brukes for å beskrive Victoria er perfeksjonist, og jeg gleder meg til å følge hennes utvikling videre i læretiden. Takk Victoria, for at du er Victoria!


Flere frisører og juniorer har vært innom Adam og Eva Grensen siden vi startet, og jeg vil også takke alle de for det de har bidratt med!


Og sist men ikke minst takk til alle kunder som besøker oss og gjør hver dag til en fest!



Eirik / eier Adam og Eva Grensen




0 Kommentar

Powered by: Bloc