Side2.no: Aurora og Nooras "bob" er hårklippen som trender

Postet av Adam og Eva Grensen den 28. Mai 2016


- «Skam»-klippen? Ja, det er veldig mange som spør etter den. Alt fra unge 16-åringer til 70-åringer vil klippe seg kort nå, fordi det er en kul frisyre som kler alle. Det kalles jo egentlig en «lob», altså en «long bob». Ofte kan en vanlig bob være litt for overveldende for en som er vant med langt hår, så da er det tryggest å starte med en halvlang bob til litt over skuldrene i begynnelsen. Det er jo først nå man virkelig kan se mange med denne type frisyre på gata, men for oss som kjenner til den, er det litt «old news» egentlig. Vi begynte å eksperimentere med en litt lengere bob for et par år siden allerede, sier Eirik Thorsen, som er kreativ leder i Adam og Eva.


Les hele saken her!klikk.no: Kjøper du en billig børste kan du ødelegge håret

Postet av Adam og Eva Grensen den 21. Apr 2016

Kjøper du en kjip billigbørste kan den ødelegge skjellaget på håret, og da vil det bare virke tørt og brusete, sier art director og eier av frisørsalongen Adam og Eva Grensen, Eirik Thorsen.


Les hele saken her!Minmote.no: Hvor ofte skal en mann klippe seg?

Postet av Adam og Eva Grensen den 15. Apr 2016

- Hvis man tar utgangspunkt i «skin fade»-sveisen (barbert på sidene og lengre på toppen) som veldig mange menn har for tiden, så bør man klippe seg hver andre eller tredje uke for å holde den sharp. Om man har denne frisyren kan man bare trimme sidene ved hvert frisørbesøk og ta hele annen hver gang, forteller Thorsen til MinMote.


les hele saken her!Dagbladet.no: "Skam"-klippen alle vil ha

Postet av Adam og Eva Grensen den 15. Apr 2016

- Dette merker vi absolutt en økning av. Tidligere har det vært selvsagt at unge jenter skulle ha langt hår, men det virker som de er interessert i frisyrer som skiller seg ut, sier Eirik Thorsen, kreativ leder i Adam og Eva.les hele saken her!klikk.no: Du har børstet håret feil hele livet

Postet av Adam og Eva Grensen den 28. Mar 2016


- Du må selvsagt børste håret når det er vått, for hvis du lar flokene tørke blir det bare surr. Bare husk at håret er mest sensitivt når det er fuktig, derfor bør du være forsiktig når du børster det, sier Thorsen.


les hele saken her!