Elegant Magazine / Shoot me

Postet av Adam og Eva Grensen den 4. Apr 2016


Eirik / Adam og Eva Grensen / Pudder Agency har stylet håret i fashionfilmen Shoot Me
som er publisert på nettstedet www.elegantmag.com.


SHOOT ME from Elegant Magazine on Vimeo.Directed & Edited by Janicke Askevold
Make-up & styling: Linda Wickman
Hair styling: Eirik Thorsen / Adam og Eva / Pudder Agency / Loreal Professionnel Products
Model: Sofie at Heartbreak Oslo
DP & Color Grading: Yrjan Sundfor Rodrigues
Music: Anna by Will Butler
Hvordan få Admir Batlak looken!

Postet av Adam og Eva Grensen den 19. Feb 2016Backstage på Oslo Runway - Admir Batlak F/W 2016


Sist uke var Oslo's moteuke Oslo Runway i gang! Nå var det høst/vinter 2016 kolleksjonene som ble vist. SIgrid fra Adam og Eva Grensen var teamleder for håret til talentfulle Admir Batlak sin visning. Looken skulle være naturlig, men rå! Noen av modellene hadde superkul glittersminke, så vi ville ha eT edgy hår som komplimenterte sminken. Visningen ble holdt i fojaen på Den norske Opera, noe som var en fantastisk omgivelse for hele arrangementet! Adam og Eva hadde ansvaret for alt håret på Oslo Runway, og produktene vi brukte var fra Redken.


Hvordan få looken:

1. Påfør Redken Pillow Proof Primer i hele håret. Rist flasken før bruk. Denne virker varmebeskyttende og "primer" håret slik at videre produkter fordeles på et jevnt grunnlag.

2. Påfør generøst med Redken Guts 10 i hele håret, seksjoner håret opp i mindre partier så du får fordelt produktet jevnt. Unngå de 10 siste cm inn til hodebunn.

3. Fingerføn håret seksjon for seksjon til det blir helt tørt. Hold håret mellom fingrene dine uten at du beveger det for mye, klem det forsiktig oppover og la den naturlige bevegelsen komme frem. Dra fingrene forsiktig gjennom håret til slutt. Ikke rufs, da blir det for mye volum.

4. Bland sammen Move Ability 05 og Diamond Oil Glow dry i hendene, og begynn bakerst i nakken med i fordele det i bunn ca. 10 cm ut i håret. Kam gjenom, og fortsett bit for bit gjennom hele håret. Kam håret bakover, vekk fra ansiktet. Dra fingrene igjenom for å skape den tilfeldige finishen.


Lykke til!Les mer om Admir Batlak's AW16 visning her:

www.fashionistainoslo.com

www.oslorunway.com


Sigrid / Adam og Eva GrensenOslo Runway: Auma

Postet av Adam og Eva Grensen den 14. Feb 2016

Inger Lise/ Adam og Eva Grensen hadde ansvaret for hårstylingen på Auma visningen under Oslo Runway som gikk av staben på F5 consept store Onsdag 10. Februar.

Med seg på Teamet hadde hun Hege/ Adam og Eva Grønlandskvartalene, Victoria/ Spaghetti, Julie/ Adam og Eva Sjølyst og Heidi/ Adam og Eva Bakklandet


Her kan dere se bilder fra visningen:
Oslo Runway: ByTimo

Postet av Adam og Eva Grensen den 9. Feb 2016


Eirik / Adam og Eva Grensen / Pudder Agency / Redken hadde ansvaret for hårstylingen på ByTimos visning under Oslo Runway som gikk av staben på den Norske Opera og Ballet tirsdag 9.februar

Med seg på treamet hadde han Kristin / Adam og Eva Verftet, Fariba / Adam og Eva Sandvika, Maiken / Adam og Eva Majorstuen og Alexandra / Adam og Eva Kristiansand.


Se flere bilder på minmote.no, costume.no og fashionistainoslo.comkilde: minmote.no / foto: Frode HansenDyring Eriksen ss16

Postet av Adam og Eva Grensen den 18. Sep 2015

Søndag 13 september brakte det løs for Dyring og Eriksen på betong gulvet på Månefisken med deres Launch ss16 visning. Sort eller hvite lag-på-lag kledde modeller kom gående med sjal over hode, massive neseringer og halv-masker, slick hår og sorte lepper en etter en i heftige beats fra høytalerene.

Backstage sto vi et helt Adam og Eva team både på hår og makeup og digget etter en lang dag med forberedelser. Jeg var makeupartist assistent for teamleader Marte fra Adam og Eva Grønlandskvartalene sammen med Hilde og Kine.

Makeupen skulle være veldig naturlig, matt ren hud med shading, lett markerte øyne med naturlig conturering for å fremheve øyets form med lys/skygge og uten maskara. De sorte leppene var hovedfokus.


Over: Makeup gjort av Victoria / Adam og Eva Grensen
Foto: Erlend Dalhaug Daae


Foto: Erlend Dalhaug Daae


Over: Makeupartist Marte / Adam og Eva Grønlandskvartalene
Foto: Erlend Dalhaug Daae


Over: Makeupartist Kine / Adam og Eva Ski
Foto: Erlend Dalhaug Daae


Foto: Einar Breen


Foto: Einar BreenFoto: Einar Breen

Se hele visningen her:

DYRING ERIKSEN lager Ready–to-wear og Avant-garde fashion for damer.
Visjonen av merkevaren utviklet seg fra ideen om å skape unike og bærekraftige klær av bærbar kunst som kan brukes uavhengig av trender og sesonger.
http://www.dyringeriksen.com/Under: Meg og Hilde Adam og Eva Aker Brygge har det gøy og er i action backstage (:Victoria / Adam og Eva Grensen