American Crew All Star Challange 2015!

Postet av Adam og Eva Grensen den 3. Jun 2015

Jeg ble årets norske vinner i American Crew`s konkurranse, All Star Challenge 2015, og videre plukket ut til å representere Norge i den internasjonale finalen i Roma. For ett eventyr det har vært, og så takknemmelig jeg er for å ha fått tatt del i dette!


Jeg var i Roma i 6 dager, der vi fikk oppleve både konkurranse, sightseeing, og knyttet vennskap til 14 andre frisøre fra hele verden. landene som deltok var:

Canada
Danmark
Frankrike
Tyskland
Ungarn
Italia
Mexico
Norge
Peru
Polen
Spania
Sverige
Sveits
Ukraina
USA

Her er bildene til alle 15 finalistene, mitt bidrag i midten!
Konkurransen gikk over to dager, der vi var delt inn i to grupper. Jeg skulle klippe dag nr.2 og måte gå litt ekstra lenge med nervene.

Vi startet dag en med gjennomgang av regler, omvisning, og forklaring av alle postene. 45 min på klipp, 30 min på å velge styling, 30 min med makeup, og 30 min foto, inkludert plukking av bilde, som vi måtte gjøre helt selv.

her er litt bilder fra photoshooten:

I Action!


grunnleggeren av american crew, og den kjente fotografen David Raccuglia tok bildene til alle deltagerne, her med min modell:

Meg og min modell


Her er mitt endelige bilde i konkurransen:Etter endt photoshoot hadde vi to dager fri, før vinneren ble annonsert på scenen fremfor 3000 publikum fra hele verden under Stylemaster showet!Her sammen med fjorårets vinner, og årets dommer Jerome Kantner, hans kone, den danske, og den svenske deltakeren utenfor Colosseum.Alle deltagerne fikk ett visa-kort hver, som var formet som en kam, med 300 euro på. Dette kunne vi bruke fritt på hva vi ville! HELDIGE!:D


Stylemaster Show!
Alle deltagerne samlet, og klare!
Flere fra Adam og Eva, og Norge var der under Stylemaster showet.


Og vinneren ble, fantastiske Sergiy Shapochka fra Ukraina! Gratulerer!!


Inger Lise / Adam og Eva Grensenfor å booke time hos Inger Lise
ring salongen på 21050750 eller bruk nettbestillingen her!
Gratulerer Sigrid og Inger Lise!

Postet av Adam og Eva Grensen den 18. Apr 2015

Lørdag 18.april er det årsfest i Adam og Eva, og i den forbindelse deles Adam og Evas Internpriser ut. Adam og Eva Grensen er stolte over å ha 2 nominerte i kategorien Årets Kreative!

Sigrid Helsa Breie

Sigrid jobber 60% i Grensen, ved siden av å være en av Norges mest brukte og annerkjente hårstylister. Hun er representert av Pudder Agency og gjør mange oppdrag i mote og media. Sigrid er ansvarlig for styling teamet til Adam og Eva, og jobber for Adam og Eva Akademiet. Hun var nominert til Årets Hårstylist og Årets Avant Garde Frisør i 2015. Sigrid er pliktoppfyllende, og selv om hun har mange engasjemang utenfor salongen er hun 100% tilstede når hun er på jobb, og bidrar både faglig og sosialt.

Inger Lise Moa

Inger Lise jobber 60% i Grensen og en dag i uka som lærer på Adam og Eva Skolen, ved siden av å gjøre oppdrag som hårstylist og makeup artist i mote og media. Hun har mange faste kunder som Carlings, Wow og Vivikes. Inger Lise har vært med i Adam og Eva Styling Team, der hun vant konkuransen om å ha beste ide for Årets Avant Garde 2015. Hun var nominert til Årets Frisør 2014, og vant American Crew All Star Challenge Norge 2015 og konkurrerer om den internationale tittelen i Roma i April 2015. Inger Lise er dedikert til faget, og bidrar både faglig og sosialt i Grensen.


Kriteriene for å bli nominert til Årets Kreative er følgende:

  • God til å knytte kontakter i bransjen
  • Ta ansvar og jobbe i team
  • Formidle og dele kunnskap
  • Bygge seg opp et "navn" i mote og media
  • Lidenskap til fagetVi gleder oss og krysser fingre for stjernene våre!for timebestilling ring 21050750 eller bruk nettbooking: BESTILL TIMEInger Lise er kåret til Norges beste herrefrisør!

Postet av Adam og Eva Grensen den 10. Mar 2015

Inger Lise / Adam og Eva Grensen vant American Crew All Star Challange 2015,
og kan derfor kalle seg Norges beste herrefrisør.

Foto: Simen Øvergaard
Model: Haris Jaskic
Makeup: Linda Nicolaysen
Styling: Vilde BjørnødegårdAmerican Crew All-Star Challenge

Postet av Adam og Eva Grensen den 28. Apr 2014Mandag 28.April går finalen i
American Crew All-Star Challenge
av stabelen i Lisboa under Style Masters Show,
og Eva Lill / Adam og Eva Grensen er tilstede
og representerer Norge i denne konkurransen
der verdens beste herrefrisør skal kåres.

Her kan du se alle bidragene og lese om alle deltakerne, inkludert Eva Lill: 
www.americancrew.com/allstarchallenge

Vi krysser fingre!