Hei Camilla!

Postet av Adam og Eva Grensen den 22. Jun 2023

Vi har gleden av å ønske Camilla velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen. Bli kjent med henne her:
Hvem er du og hva har du gjort tidligere?

Jeg kommer fra Vestby rett utenfor Oslo. Der gikk jeg på frisørlinja før jeg begynte i lære hos Kolbotn T-klipp. Jeg startet i Adam og Eva Strøget i 1998. Der filkk jeg utvikle meg mye og jeg kom fort inn på Adam og Eva Akademiet som kursholder, hvor jeg holdt mange kurs med LÒreal Professionnel teamet både i inn og utland. Jeg hadde også ansvar for hår under Oslo Fashionweek i 10 sesonger. Etterhvert tok jeg over som leder for Adam og Eva Akademiet med hjelp fra min mentor, Cato Stenerud. I 2011 trengte jeg noe nytt og sluttet i Adam og Eva for å starte for meg selv. Startet Pouf Pouf i 2013 og Eco Cult i 2015. Eco Cult har jeg drevet til mars i år. Jeg har alltid visst at jeg skal tilbake til Adam og Eva familien, og i år var det riktig å gjøre det.


Hvorfor er du frisør?

Jeg har alltid visst at jeg ville bli frisør. Allerede som 12 åring startet jeg min egen "salong" på fritidsklubben i Vestby. Jeg elsker å jobbe med mennesker og det å gjøre folk fine. Hair extensions er en av mine lidenskaper. jeg elsker også store make overs med både fargedesign og korte klipper.


La deg inspirere av Camilla sin Instagram her: www.instagram.com/camilla.eldegard.hairstylistHvorfor vil du jobbe hos Adam og Eva Grensen?

Jeg ble kjent med Eirik, som er eier av salongen når han begynte i Adam og Eva. Vi jobbet tett sammen i mange år på Adam og Eva Akademiet. Jeg synes han er en av de beste frisørene jeg noen gang har sett, og å jobbe i en av hans salonger har vært min drøm lenge. Han har en egen evne til å samle et team som passer sammen og som er inspirerende å jobbe sammen med.Hvor henter du inspirasjon?

Jeg henter mest inspirasjon fra kolleger, spesielt de unge. Og jeg følger flere frisører og salonger på Instagram. Men også fra gaten og film. Sassoon, Sacco og Adam og Eva sine kolleksjoner er noe jeg alltid har fulgt med på og latt meg inspirere av.


www.instagram.com/mysassoonhair


www.instagram.com/sacohairlondon


www.instagram.com/adamogeva


Hva er dine favoritt trender for sommeren?

Jeg er glad i lugger i alle slags former og fasonger.


Det dramatiske og fletter synes jeg er skikkelig kult.Camilla er Senior Art Director, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21050750!Velkommen til Adam og Eva Grensen!

Postet av Adam og Eva Grensen den 26. Aug 2019
Adam og Eva Grensen ligger sjarmerende og tilbaketrukket til i bakgården som ligger i krysset ved Grensen og Nedre Slottsgate. Her kan du sitte trygt og behagelig, mens byens sus og dus bare er et steinkast unna.

Vårt ønske er at alle våre kunder skal ha en inspirerende opplevelse når de besøker oss, og få den beste klippen, fargen og stylingen de noensinne har fått. Flere av våre frisører jobber i motebransjen, media og med undervisning ved siden av å være i salongen. 


Vi har full fokus på kundeservice, faglig dyktighet og kreativitet og vi vil gjøre vårt ytterste for at du går ut døra og føler deg fantastisk!

Adam og Eva opererer med forskjellige prisnivåer fra Junior til Senior Art Director. Her får du en oversikt om hva de forskjellige nivåene betyr, og du kan bli bedre kjent med alle som jobber hos Adam og Eva Grensen.MASTER ART DIRECTOR


Klipp: 1650 kr / Dry Cut 2500 kr
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste
Bli kjent med Eirik (eier) her!SENIOR ART DIRECTOR

Våre Senior Art Directors har mange års erfaring som frisør. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og lang ansiennitet i Adam og Eva. Mange av våre Senior Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.Klipp: 1420 kr / Dry Cut 2120 kr
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prislisteBli kjent med Inger Lise (avdelingsleder / faglig leder) her!Bli kjent med Camilla her!


ART DIRECTOR

Våre Art Directors har en stor kundekrets og høy fagkompetanse. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.Klipp: 1230 kr / Dry Cut: 1840 kr
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer -
se prisliste. 

Bli kjent med Daniel her!

SENIOR STYLIST

Våre Senior Stylister har fullført og bestått Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram, og har svennebrevet.Klipp: 1150 kr / Dry Cut: 1710 kr
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.
Bli kjent med Marte her!
Bli kjent med Emilie her!STYLIST 

Våre stylister er lærlinger som har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og er klare for å ta svennebrevet. Nyansatte frisører begynner også på Stylist nivå hos oss, inntil de har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram.


Klipp: 990 kr / Dry Cut: 1490 kr

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.
Bli kjent med Cecilie her!


LÆRLINGER / JUNIOR  OG  JUNIOR STYLIST 

Adam og Eva sine lærlinger går i gjennom et kvalitetssikringsprogram under læretiden. Dette består av en internopplæringen som er delt inn i to nivåer, og skal gjøre våre lærlinger trygge og effektive i faget. Lærlingene får tett oppfølging av faglig leder, og deltar på treningskvelder 4 ganger per måned i regi av Adam og Eva Opplæringskontor.   JUNIOR STYLIST 

Junior Stylist er i siste fase av  Adam og Evas internopplæring. Lærlingen har nå god erfaring på kundebehandling. Oppfølging er fortsatt viktig.

Kunder bes beregne god tid for behandlinger hos Junior Stylist.


Klipp: 730kr / Dry Cut: 1100 kr
25% avslag på fargebehandlinger - se prisliste.

Akkurat nå har vi ingen på junior stylist nivå hos Adam og Eva Grensen.JUNIOR 

Junior er i første fase av Adam og Evas internopplæring. Lærlingen har tett oppfølging under kundebehandlingen. Junior har fullført Adam og Eva Skolen.

Kunder bes beregne god tid for behandlinger hos Junior.


Klipp: 470 kr  / Dry Cut: 710 kr
50% avslag på fargebehandlinger - se prisliste.Bli kjent med Johannes her!Bestill ditt neste frisørbesøk hos Adam og Eva Grensen
på tlf 21050750 eller her: nettbestilling
VELKOMMEN!


Denne oversikten ble publisert 03.04.2023.
Vi tar forbehold om pris eller nivå endring på våre frisører. 
Be om bekreftelse ved bestilling.
Adam og Eva Grensen søker frisører!

Postet av Adam og Eva Grensen den 18. Okt 2016Bli kjent med Adam og Eva Grensens frisører her!


Velkommen Elisabeth!

Postet av Adam og Eva Grensen den 22. Aug 2016

Vi har gleden av å ønske Elisabeth ... et litt forsinket, men stort ... velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Hun begynte hos oss rett etter å ha fullført Adam og Eva Skolen i slutten av Juni, og vi gleder oss til å følge henne gjennom læretiden. Bli bedre kjent med Elisabeth her:
Hvem er du og hva har du gjort tidligere?
Jeg heter Elisabeth, 23 år fra Sandvika og bor nå i Oslo med samboer. Jeg har tidligere gått helsefag på skolen og sonans. Jeg har også gått på SOFI (School of Fashion Industri), men det var ikke helt for meg. Begynte på Adam og Eva skolen i 2015 og er strålende fornøyd med valget.


Hva er det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?
Jeg har alltid vært interessert i hår og styling, masse inspirasjon over alt som gjør en til å ville teste ut kreativiteten sin.

Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?
Det er utrolige dyktige frisører på Adam og Eva Grensen, også innenfor styling og make-up. Et stort pluss at de er så imøtekommende og hjelpsomme. Vi er som en stor familie, de grenseløse ;)

Hva gjør du om 5 år?
Om 5 år er jeg ferdig utdannet frisør og forhåpentligvis ferdig utdannet make-up artist og kan kombinere dette. Jeg jobber ute på pådrag og i salong.


Hva er dine favoritt hårprodukter?
Frizz Dismiss Rebel Tame fra Redken og BB Beach Balm fra Bamboo Beach, disse to produktene er perfekt for deg som vil roe ned krusete hår. Jeg er også veldig glad i Fashion Waves 07 fra Redken for tekstur og hold, passer bra hvis du vil få frem fallet i håret.Hvor henter du inspirasjon fra?
Jeg blir inspirert av alt ifra folk på gata til forskjellige sider på internett. Jeg bruker mye tid på å bla meg gjennom masse spennende bilder på Instagram og Pinterest.

Hva er din favoritt hårtrend for høst/vinter 2016?

Min favoritt hårtrend nå i høst er kort og bølgete, masse volum.Ring salongen på 21050750 for å booke time hos Elisabeth!Velkommen Ida!

Postet av Adam og Eva Grensen den 22. Jun 2016

Vi har gleden av å ønske Ida velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Ida startet frisørkarrieren på Adam og Eva Skolen i 2014, og har jobbet på Adam og Eva Steen og Strøm. Hun har fullført Adam og Evas Internopplæringsprogram, og er Stylist. Hun er også utdannet makeupartist. Bli bedre kjent med Ida her:
Hvem er du og hva har du gjort tidligere?

Jeg er ei blid jente fra Trondheim. Tidligere jobbet som make-up artist og fotterapeut for blant annet hudpleiesalongen Face It i 4 år. I tilegg til freelance makeup.

Startet i Adam og Eva, Nedre Slottsgate høsten 2014. Som senere flyttet over gaten til Steen og Strøm og fikk navnet Adam og Eva Steen og Strøm. Jobbet som Make-up artist siden 2011. Gjør variert arbeid med mange ulike sjangere som brud, skjønnsminke, avansert skjønnsminke, Show/Catwalk og tv og foto. Har jeg hatt varierende oppdrag innen sminke for blant annet Maxfactor, Mote med mening, OFW, Kollektivet på tv2, fotoshoot/show, musikkvideoer og ulike magasiner.


Hva var det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?

Allerede som liten vokste jeg opp med en mamma som var flink til å stelle seg, så alt dette lå ganske naturlig. Når programmer som ”ekstrem makeover” gikk på tv da fikk jeg øynene opp for sminke, hår og styling og hvor mye det kunne gjøre med en person. Så jeg bestemte meg tidlig for at jeg ville jobbe med mennesker å lære meg hvordan jeg kunne gjøre de til den beste utgaven av seg selv. Jeg jobbet i hudpleie salong som fotterapeut fra 2010 og følte etterhvert at jeg savnet det mer kreative i arbeidsdagen. Ønsket å kunne tilby en helhetlig behandling til kunden fra topp til tå og valgte derfor å ta frisør utdannelsen også så jeg kunne gjøre ulike oppdrag innen hår og sminke. Og gjøre mer av det jeg synes er gøy. Likheten med alle yrkene er kontakten man har med mennesker som gjør det helt unikt og at de kan gå ut av salongen med en god følelse og selvtillit er viktig for meg. Før/Etter resultat der man virkelig ser en forskjell er noe jeg brenner for.


Hvordan føler du at du kan bruke makeup utdannelsen i jobben som frisør?

Jeg kan tilby de en helhetlig behandlig. Gjør sminke både til hverdag og til fest eller om man vil lære seg nye sminkerutiner. Liker å ordne bruder, da er det veldig nyttig å kunne gjøre begge deler. Liker også veldig godt å jobbe ute på ulike oppdrag der jeg kan gjøre både hår og makeup og liker å kunne fullføre et helt uttrykk.

For å se bilder av det jeg gjør av hår og makeup kan du se min Instagram profil @idaskipsfjord. Der legger jeg ut bilder av jobber jeg har gjort innen hår og sminke eller looks jeg har gjort på meg selv for å kunne inspirere andre.


Hva gjør du om 5 år?

Om fem år jobber jeg som frisør, og kombinerer dette med freelance oppdrag som makeup- og hårstylist. Jeg ønsker å kunne reise rundt på jobber både i Norge og utlandet for å lære mye nye og spennende ting og bare bli bedre i det jeg kan og stadig utvikle meg.


Hvem er din drømme kunde og hva ville du ha gjort?

Jeg synes alt er spennende og gøy og ville ikke valgt bort noe. Og det å møte hyggelige kunder som innom salongen er fantastisk generelt og det gir meg mye uansett behandling. Men synes det kan være ekstra gøy med kunder der man ser stor forskjell, som f.eks en fargeendring. Veldig glad i å lage balayage og fargeeffekter i håret.


Hva er dine favoritt hår produkter?

Jeg har blitt utrolig glad i luksus serien ”Caviar” fra Alterna. Selv bruker jeg alle produktene i ”repair” serien deres som gjennopbygger skadet hår og gjør det veldig kambart og fint. Er også blitt hektet på deres helt nye ”Thick and full volume moouse” som gir supert hold til stylingen og gjør at håret føles mye tykkere. Og deres ”Lengthening hair and scalp elixir” som gjør at håret vokser raskere og hjelper så det ikke knekker i tuppene så man kan få lange fine lokker. Glad i å bruke de ulike andre produktene deres på alle hårtyper og det er en sikker vinner hos de fleste kunder.


Hvor henter du inspirasjon fra?

Jeg bruker spesielt mye Pinterest for å finne inspirasjon, men også Instagram og lignende. Og så finner jeg inspirasjon hos mine dyktige kollegaer i Adam og Eva og ting jeg ser generelt. Man kan finne inspirasjon overalt. Alt fra ting i naturen til noen man ser ute i gaten.


Hva er din favoritt hårtrend for vår/sommer 2016?

Nå er det veldig trendig å ha naturlig farge på håret, med natulig tekstur. Så her finnes det for en vær smak. Er selv veldig glad i balayage/sombre teknikken som gir naturlig lysning på håret. Og gir mye spill, samtidig som det ser naturlig ut. Her kan man variere i alle tonehøyder for å finne det som passer deg best.Ring salongen på 21050750,
eller bruk nettbestillingen her for å booke time hos Ida!