Hei Marte!

Postet av Adam og Eva Grensen den 30. Jul 2021

Marte er Stylist hos Adam og Eva Grensen. Bli kjent med henne her:


Hvem er du? 

Jeg heter Marte, 24 år fra Askim. Jeg er siste års lærling hos Adam og Eva Grensen og stortrives med det! Tidligere har jeg tatt en utdannelse som hudpleier og jobbet i salong med både voksing, brynsstyling og massasje. Jeg er også utdannet makeup artist. Jeg har vært gjennom litt forskjellige deler av skjønnhetsbransjen, tatt med meg masse kunnskap på veien men planen har alltid vært å bli frisør. 
Hvorfor er du frisør? 

Jeg er frisør rett og slett fordi jeg elsker hår! Jeg elsker å få folk til å føle seg fine! I tillegg så gir frisøryrket muligheter for å jobbe kreativt. Det å være frisør for meg er å ha det gøy på jobb, møte masse nye mennesker hver dag og også bli utfordret - ingen dag er lik! 

Jeg har helt siden jeg var liten holdt på med håret til venninner og familie. Flettet og farget både meg selv og andre i mine ungdomsår. Mamma har fortalt meg at når jeg fikk spørsmålet om hva jeg skulle bli når jeg ble stor har svaret kommer kjapt «jeg skal bli frisør!». 
Hva er dine styrker som frisør? 

Jeg føler jeg er ganske allsidig. Men min styrke er nok å forstå hva kunden er ute etter. Jeg spør og graver slik at jeg og kunden min er peilet inn på samme mål! Dette synes jeg er superviktig, en kommer langt med god kommunikasjon! 


Bli inspirert av Marte sin instagram her: www.instagram.com/martebmaHvorfor vil du jobbe hos Adam og Eva Grensen? 

Hos Adam og Eva grensen bogner det av kreative mennesker. Frisører med forskjellige måter å jobbe på og som har sterk faglig kompetanse. Jeg ville starte min reise som frisør akkurat her fordi her får jeg mulighet til å utvikle meg hver eneste dag med så mange dyktige folk. Det er så gøy å spennende å få jobbe et sted med så mange inspirerende sjeler! 

Hvor henter du inspirasjon? 

Jeg føler jeg kan bli inspirert av det aller meste. Jeg blir inspirert av alt fra kjendiser til folk på gata. Og selvfølgelig andre frisører. Jeg finner mye inspirasjon på sosiale medier, både frisører og andre. Jeg bruker oftest Pinterest eller Instagram og scroller meg gjennom - veldig sjeldent jeg ikke finner noe jeg synes er kult der. www.instagram.com/sofiageidebywww.instagram.com/romankovalenkovvwww.instagram.com/lindahallberg
Hva er din favoritt trend for SS21?

Min absolutt favoritt trend er bangs. Liker veldig godt gardin lugg. Det er på en måte noe veldig naturlig men kult med den altså! Det er en liten forandring som kan endre så mye. Den kommer jo i mange varianter og lengder som gjør den veldig anvennelig. Den kan være veldig edgy eller veldig cute alt ettersom hvordan en styler og klipper den. 

Marte er Stylist hos Adam og Eva Grensen, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21050750! 


0 Kommentar

Hei Jenny!

Postet av Adam og Eva Grensen den 10. Jul 2021

Jenny er Junior hos Adam og Eva Grensen. Bli kjent med henne her:
Hvem er du, og hva har du gjort tidligere?

Jeg heter Jenny, er 21 år gammel og kommer fra Oslo og Sætre, Hurum. Jeg startet min frisørkarriere på Adam og Eva Skole og Akademi høsten 2020, og fikk deretter læreplass hos Adam og Eva Grensen; hvor jeg gleder meg til å videreutvikle meg og mine ferdigheter. Tidligere har jeg vært sanitet i forsvaret, innom sykepleie studie og er nåværende treningsjunkie.

 

Hva var det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?

Jeg ble tidlig fascinert av hårtrender, og hva hår kan gjøre med uttrykket til mennesker. Som liten fikk jeg utløp for mine kreative sider ved å style håret, og elsket spesielt fletter. Når jeg ble eldre bestemte jeg meg for å fordype meg i hobbyen min, og da var veien kort til Adam og Eva Skole og Akademi.


Bli inspirert av Jennys Instagram her: www.instagram.com/jennygrandehair

 


Hvorfor vil du jobbe hos Adam og Eva Grensen?

Hos Adam og Eva Grensen er det mange flinke kollegaer å lære- og bli inspirert av, også det spennende med mangfoldet blandt kundene som kommer inn døra. 


 


Hvor henter du inspirasjon?

Jeg henter mye inspirasjon fra forskjellige tidsepoker. De ulike tiårene har mye spennende, og jeg elsker å hente frem en gammel klassiker for å modernisere og forme den slik at den passer inn i dagens trend bilde.

 www.instagram.com/the_history_of_hair


Jeg blir også inspirert av mennesker jeg ser i hverdagen, og helhetlig elsker jeg å ta elementer fra forskjellige inspirasjonsbilder og sette de sammen til noe mer personlig.

 

Hva er din favoritt trend for ss21?

Min favoritt trend for ss21 er lugg,


og fokuset på den vakre naturlige teksturen som så mange har!
Jenny er Junior, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21050750! 


0 Kommentar

Hei Emilie!

Postet av Adam og Eva Grensen den 14. Jun 2021

Emilie er Stylist hos Adam og Eva Grensen. Bli kjent med henne her:
Hvem er du, og hva har du gjort tidligere?

Mitt navn er Emile, er 27 år og kommer fra Tønsberg. Jeg startet frisør karrieren min i 2011, og har jobbet hos 3 Frisører. I 2021 bestemte jeg meg for å flytte til Oslo, og søkte jobb hos Adam og Eva.


Hvorfor er du frisør?

Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for det kreative, og har blitt inspirert av å tegne, forme og skape ting. Derfor falt det seg veldig naturlig å bli frisør, og det er deilig å jobbe med noe en brenner for.


Hva er dine styrker som frisør?

Noe av det viktigste for meg i møte med kunder er kommunikasjon. Jeg elsker å bli kjent med kundene mine, og virkelig forstå deres behov, ønsker og forventninger. Det å kunne tilpasse en frisyre til hver enkelts uttrykk og livsstil er inspirerende. Jeg er også glad i å jobbe med diverse lysningsteknikker, da det å skape dimensjon med lys og skygge er spennende.


Bli inspirert av Emilie sin Instagram her: www.instagram.com/emilie.s.braenna
Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?

For 10 år siden var jeg modell for et hårshow Adam og Eva hadde, og satt igjen med et fantastisk inntrykk av deres dedikasjon og kreativitet. Jeg beste meg allerede da for at der vil jeg jobbe en gang i fremtiden; og nå er jeg her!
Hvor henter du inspirasjon?


Jeg har alltid vært veldig visuell av meg, så kan bli inspirert av veldig mye rart. Ofte er det det uforutsette som som fanger meg; feks. en spennende person på gata med med tilstedeværelse og kreativt uttrykk. Jeg finner også mye inspirasjon i kunst; skygger, lys og former.


www.instagram.com/sloppjockey_ert


www.instagram.com/henrikaau


www.instagram.com/hewll


www.instagram.com/erotik.funeral
Hva er din favoritt trend for SS21?


Digger Hime-cut!


The hime cut (Japanese: 姫カット, IPA: [çime katːo], HEE-meh; lit.'princess cut') is a hairstyle consisting of straight, usually cheek-length sidelocks and frontal fringe. The rest of the hair is usually worn long and straightened. The style is thought to have originated, or at least become common, in the Imperial court during the Heian period of Japanese history, when noble women would sometimes grow out their hair for their entire lives
Disse bildene av Hime cut er hentet fra www.instagram.com/king_chi. Der finner jeg mye hårinspo!
Emilie er Stylist hos Adam og Eva Grensen, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21050750! 


0 Kommentar

Hei Inger Lise!

Postet av Adam og Eva Grensen den 5. Mai 2021

Inger Lise er Avdelingsleder, Faglig leder og Senior Art Director hos Adam og Eva Grensen. Bli kjent med henne her:Hvem er du, og hva har du gjort tidligere?

Ja, hvem er jeg?.. Jeg er Frisør, Makeupartist og «fjellgeit» fra Sunnmøre. Jeg flyttet til Oslo for ca. 10 år siden, med en drøm om å få jobbe mer kreativt, og startet derfor på Art Complexion Makeup skole, noe som var veldig inspirerende og bra. De siste 8 årene har jeg vært fast inventar i Grensen, samtidig som jeg har jobbet mye ute i mote og media bransjen. Grensen har blitt litt mitt andre «hjem», der jeg er omringet av kreative sjeler, som har samme målet om å være faglig dyktige, og sende ut det beste håret på kundene, hver eneste dag. Jeg har vært så heldig å fått være faglig leder de siste 6 årene, og gleder meg nå til å fortsette videre som Avdelingsleder. Jeg har en veldig variert karriere, da jeg i tillleg til å stå i salong, får undervise på Akademiet til Adam og Eva, og for Loreal Professional, både med kurs og visninger. Jeg er også leder for Adam og Eva sitt talent team, der jeg jobber med å løfte frem nye talenter, som har en drøm om å jobbe ute som hårstylister, eller på akademiet. 


Hvorfor er du frisør?

Jeg er Frisør fordi jeg elkler å skape ting, møte nye mennesker og få uttrykke meg. Som frisør så blir man aldri ferdig utlært, det er alltid noe nytt. Jeg liker utfordringer, og er nok litt avhengig av å kjenne at jeg er i bevegelse. 


Hva er dine styrker som frisør?

Jeg brenner for bredden i faget, og grundig opplæring, sånn at man skal kunne være trygge til enhver utfordring. Jeg liker en variert hverdag, og er like glad i både klipp, farge og styling. Det jeg kanskje syns er ekstra gøy, er når man får være med å skape en «identitet», og virkelig treffer. Jeg syns det er veldig stas, når man over tid blir godt kjent med kundene, og kan se at man er med på å løfte selvtillit, og personlighet til det aller beste hos kundene, det er fantastisk hvor mye håret kan ha å si!

Bli inspirert av Inger Lise sin Instagram her:  www.instagram.com/ingerlisemoa


Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?

Grensen har alltid hatt et godt rykte, og jeg ble faktisk anbefalt å søke jobb av flere i motebransjen, før jeg traff Eirik på en prisutdeling, og ble sjarmert i senk… Jeg ble solgt når jeg skjønte hva Adam og Eva Grensen står for, og alle mulighetene man har i dette firmaet, jeg kunne ikke ha vært på en bedre plass. 


Hvor henter du inspirasjon?

Infringe er et magasin som viser hår i form av kunst, design og fashion fra hele verden, dette er virkelig stedet om man trenger inspirasjon.

www.infringe.com


Sofia Geideby poster bilder fra sin salong hverdag, og har et øye for det fine i det litt rare, det liker jeg.

www.instagram.com/sofiageideby


Traci Sakosits fra Sassoon er rå! Her blir jeg inspirert på det klippetekniske, og også på å undervise. Sassoon i seg selv er en stor inspirasjon, og jeg følger med på flere som jobber her.

 www.instagram.com/tracisak_hairHva er din favoritt trend for SS21?


Hime klipp: jeg elsker denne klippen! Klippen hadde sin opprinnelse på japanske keiserlige og kongelige familier, så reiste den til det 21 århundret for å bli en trend blandt K-pop ikoner og moderne japanske jenter. I dag har den blitt gatemote her hjemme, jeg syns det er en veldig flatterende og kul klipp.

Mullet: jeg digger det! Tiktok florerer av kule jenter og gutter som går all in for denne forandringen. Just do it!
Inger lise er Senior Art Director, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21050750! 


0 Kommentar

Hei Fredrik!

Postet av Adam og Eva Grensen den 4. Mai 2021

Fredrik er Senior Stylist hos Adam og Eva Grensen. Bli kjent med han her:
Hvem er du, og hva har du gjort tidligere?


Mitt navn er Fredrik, er 28 år og kommer fra utkanten av Oslo. Jeg startet min karriere gjennom Frisørlinja på Videregående, men siden jeg bodde I et ganske stille område, kjente jeg raskt mangelen på noe nyskapende, progressivt og outside-the-box. Etter en god stund, fikk jeg rotet meg bort til Oslo hvor jeg tilbrakte noen år innen retail før jeg søkte meg inn på Adam og Eva Skolen. Jeg fullførte lærlingtiden min hos Adam og Eva – Steen og Strøm, etter dette fikk jeg være med å starte opp en ny salong rettet mer mot Barber/Herre, Kutt Vinslottet, som har vært veldig lærerikt å spennende.Hvorfor er du frisør?


Så lenge jeg kan huske har jeg hatt en stor interesse for hår. Jeg startet alt i en alder av 6-ish å style, klippe og farge både meg selv og hvem en som lot meg. Sent I barneskolen og igjennom ungdomsskolen gikk jeg på kunstskole, hvor jeg lærte det meste om form, farge, skygge og lys. Det tok ikke lang tid før jeg startet å bruke de samme prinsippene I hår, noe som gjorde det veldig naturlig for meg å velge dette yrket. Hår er noe en alltid har med seg, noe som gjør det til en svært viktig del av folks personlige stil og oppfatning av en selv.Hva er dine styrker som frisør?


Jeg er en god lytter. Det er viktig for meg å skape trygghet, både I henhold til hva kunden ønsker, men også for at de skal ha en hyggelig opplevelse I salongen. Jeg jobber veldig mye på frihånd, både I farge og klipp, noe som gjør det enklere å få frem både fargespill, bevegelse og form. Jeg holder også kunden oppdatert igjennom hele prosessen, så de alltid har et godt innblikk I hvorfor jeg gjør som jeg gjør. Det gjør også at kunden enklere forstår forandringen som er gjort å hva de kan gjøre hjemme for å fremheve sin nye sveis.


Bli inspirert av Fredrik sin Instagram her: www.instagram.com/askfredrik
Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?


Da jeg først startet min karriere igjennom Adam og Eva Skole og Akademi var jeg utplassert i denne salongen. Derfor er det jo en litt “full circle” moment å være tilbake akkurat her.
Jeg ser på Grensen som en veldig progressiv og oppdatert salong, med mange engasjerte mennesker som virkelig brenner for faget. Det er noe jeg ser på som fundamentalt om man skal skape et godt team, med god kunnskap og engasjement.Hvor henter du inspirasjon?


Former og fasonger som er tidløst, justerbart og gjenbruk-bart med mange lag til seg. Det handler om å skape mer en bare en fasong eller ett uttrykk. Kan være både klassisk og edgy.

www.instagram.com/fashion____deconstruction/
Muligheten til å skape noe som ikke er “helt standard” uten at det er noe mindre perfekt.

www.instagram.com/giihee
Form og farge som skaper forskjellige utrykk, mer hårkunst en noe annet.

www.instagram.com/angeloseminara_hair

Hva er din favoritt trend for SS21?


Jeg klapper høyt for shag, mullet og generelt hår med mye layers og tekstur. Midtskill er også en ganske stor "statement" jeg hopper rett på. Det passer alle hår-typer og lengder. Det kan også klippes til alle fjes, noe som gjør denne trenden svært versatil.


Rick OwensYohji YamamotoFredrik er Senior Stylist, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21050750! 


0 Kommentar

Powered by: Bloc