Hei Camilla!

Postet av Adam og Eva Grensen den 22. Jun 2023

Vi har gleden av å ønske Camilla velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen. Bli kjent med henne her:
Hvem er du og hva har du gjort tidligere?

Jeg kommer fra Vestby rett utenfor Oslo. Der gikk jeg på frisørlinja før jeg begynte i lære hos Kolbotn T-klipp. Jeg startet i Adam og Eva Strøget i 1998. Der filkk jeg utvikle meg mye og jeg kom fort inn på Adam og Eva Akademiet som kursholder, hvor jeg holdt mange kurs med LÒreal Professionnel teamet både i inn og utland. Jeg hadde også ansvar for hår under Oslo Fashionweek i 10 sesonger. Etterhvert tok jeg over som leder for Adam og Eva Akademiet med hjelp fra min mentor, Cato Stenerud. I 2011 trengte jeg noe nytt og sluttet i Adam og Eva for å starte for meg selv. Startet Pouf Pouf i 2013 og Eco Cult i 2015. Eco Cult har jeg drevet til mars i år. Jeg har alltid visst at jeg skal tilbake til Adam og Eva familien, og i år var det riktig å gjøre det.


Hvorfor er du frisør?

Jeg har alltid visst at jeg ville bli frisør. Allerede som 12 åring startet jeg min egen "salong" på fritidsklubben i Vestby. Jeg elsker å jobbe med mennesker og det å gjøre folk fine. Hair extensions er en av mine lidenskaper. jeg elsker også store make overs med både fargedesign og korte klipper.


La deg inspirere av Camilla sin Instagram her: www.instagram.com/camilla.eldegard.hairstylistHvorfor vil du jobbe hos Adam og Eva Grensen?

Jeg ble kjent med Eirik, som er eier av salongen når han begynte i Adam og Eva. Vi jobbet tett sammen i mange år på Adam og Eva Akademiet. Jeg synes han er en av de beste frisørene jeg noen gang har sett, og å jobbe i en av hans salonger har vært min drøm lenge. Han har en egen evne til å samle et team som passer sammen og som er inspirerende å jobbe sammen med.Hvor henter du inspirasjon?

Jeg henter mest inspirasjon fra kolleger, spesielt de unge. Og jeg følger flere frisører og salonger på Instagram. Men også fra gaten og film. Sassoon, Sacco og Adam og Eva sine kolleksjoner er noe jeg alltid har fulgt med på og latt meg inspirere av.


www.instagram.com/mysassoonhair


www.instagram.com/sacohairlondon


www.instagram.com/adamogeva


Hva er dine favoritt trender for sommeren?

Jeg er glad i lugger i alle slags former og fasonger.


Det dramatiske og fletter synes jeg er skikkelig kult.Camilla er Senior Art Director, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21050750!Hei Johannes!

Postet av Adam og Eva Grensen den 21. Feb 2023

Vi har gleden av å ønske Johannes velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Han fullførte Adam og Eva Skolen i midten av Januar, og begynte hos oss rett etter det. Vi gleder oss til å følge han gjennom læretiden. Bli bedre kjent med Johannes her: 

Hvem er du, og hva har du gjort tidligere?

Jeg heter Johannes, og nå skal jeg fortelle litt om meg selv. Jeg skal ikke fortelle alt det spennende fordi alt som er spennende kommer ikke i form av tekst, men håper det kan nytes uavhengig.

Jeg har alltid interessert meg for kunst og liker å tenke form. I tidlig barndom lagde jeg ting ut av skrot og tegnet masse. Gjennom skolegangen brukte jeg mesteparten av tiden på å se ut av vinduet og tegne i bøkene. Jeg har gått privatkurs med en kunstner fra Nesodden hvor jeg vokste opp og jeg har gått kunstlinje på videregående, men jeg klarte ikke fullføre alle fagene ettersom jeg valgte å dra på meditasjonskurs i skoletiden. Jeg ville heller finne meningen med livet enn å vite hvordan Christopher Columbus så ut til oppdage Amerika. Meditasjon har jeg fortsatt med og jeg har jobbet frivillig på et meditasjonssenter siden jeg var 18 år.

 


Hva var det som gjorde at du først interessere deg for frisørfaget?
 
Når jeg tenkte på hva jeg skulle bruke livet mitt på å gjøre rent praktisk, klarte jeg ikke komme bort fra frisørfaget. Frisørfaget passer meg veldig godt, det er en kombinasjon av mine to hovedinteresser som er det sosiale og kunst. 

Bli inspirert av Johannes sinInstagram her: www.instagram.com/gen.i.alt

 


 Hvorfor vil du jobbe hos Adam og Eva Grensen?

Adam og Eva Grensen er den kuleste salongen. Jeg tror dette er stedet hvor jeg ble skapt for å være. Salongen er moderne, kreativt skapt og jeg liker meg der. Det er et sted jeg kan vokse som frisør og spre min tragiske humor. Det er en fantastisk atmosfære, det er mange frisører med masse erfaring og gode vibes.Jeg syns  ikke det er så viktig hvor jeg er, men hvem jeg kan være er viktig for meg. Adam og Eva Grensen er stedet jeg kan være den jeg er og bli den jeg vil bli. Jeg håper også jeg kan være til nytte for salongen og frisørene. Frisørene som jobber der er dyktige, flinke til å veilede og skaper veldig god stemning i salongen. Når man kommer inn i lokalet  er det første man vil legge merke til hvor estetisk det er, og så vil oppdage god service og fine folk. Alt dette gir meg et stort ønske om å være en del av denne salongen!

 


Hvor henter du inspirasjon?

Jeg henter inspirasjonen min og lærer masse fra andre frisører i Adam og Eva, for eksempel Eirik Thorsen, eier av Adam og Eva Grensen. Han er respektert blant frisørene og har lang erfaring i faget og er full av gode idéer!

www.instagram.com/eirikthorsen

 


Michal Bielecki har et godt øye for estetikk og lager kreative frisyrer. 

www.instagram.com/michalbielecki_

 


 
Ali Reza er flink med farger og oppsett.

www.instagram.com/alirezasart 

 


Hva er dine favorittrender for 2023?


Gi meg mer shags! En riktig 70’s shag gir meg gåsehud, men kun hvis den er gjort riktig og stylet bra. En stram og fin bob som du kan speile deg i, kanskje med en rød lebestift,  slår heller ikke feil. Eller kanskje du vil klippe opp bob-en og lage noen bangs? Bangs er ikke dumt og det kan godt forbli populært ut 2023.Jeg liker trender, men kun hvis jeg er enig. Jeg er uenig med det meste dessverre. Jeg liker å se hva som passer individet. Jeg tror det er viktigere å tenke helhetlig og finne en stil som passer. Vi er alle forskjellige og trenger individuelle behandlinger.Johannes er Junior, og du kan booke time på nettbestilling hereller ringe salongen på 21050750!Adam og Eva Grensen og Grünerløkka har 8 nominasjoner i Årets Frisør 2023!

Postet av Adam og Eva Grensen den 18. Feb 2023


Vi er utrolig stolte over å kunne fortelle at Adam og Eva Grensen og Grünerløkka (Grenseløse AS) tilsammen har fått hele 8 nominasjoner i den prestisjefulle konkurransen Årets Frisør 2023. I tillegg har 4 andre i Adam og Eva familien også fått nominasjoner. Prisutdelingen går av stabelen lørdag 25.mars i forbindelse med Prisfesten 2023. Her kan du se de nominerte bidragene:Årets Frisør / Lærling


Cecilie Ravn / Adam og Eva Grensen
foto: Julio SalaÅrets Frisør / Avant Garde


Daniel Steien / Adam og Eva Grensen
foto: Morten SkalstadÅrets Frisør / Kreativt Team


Adam og Eva Grensen og Grünerløkka
team: Marte Larsen, Kevin Dang, Daniel Steien, Natalie Beckford, Emilie Sandass Brænna, Raia Sandhu, Natalia Tsiatsiorkina  
foto: Ignat Wiig 


Adam og Eva Skole og Akademi
team: Eirik Thorsen, Inger Lise Moa, Anne-Lise Dahle, Hege Stenseth, Maya Stark, Natalie Inkinen, Steven Pimjang, Erland Hoholm, Stian Lund Hernes, Tonje B.Dahlen
foto: Kristoffer MyhreÅrets Frisør / Herrekolleksjon


Daniel Steien / Adam og Eva Grensen 
foto: Morten Skalstad


Eirik Thorsen / Adam og Eva Grensen og Grünerløkka
foto: Kristoffer MyhreÅrets Frisør / Damekolleksjon


Eirik Thorsen / Adam og Eva Grensen og Grünerløkka
foto: Kristoffer Myhre


Inger Lise Moa / Adam og Eva Grensen
foto: Ole Martin HalvorsenVi gratulerer alle andre nominerte, spesielt Alma Fasting / Adam og Eva Bakklandet, Tonje B.Dahlen / Adam og Eva Strøget, Anne-Lise Dahle / Kutt Vinslottet og Natalie Inkinen / Adam og Eva Aker Brygge. Her kan du se alle nominerte bidrag: nfvb.noFor timebestilling hos
Adam og Eva Grensen ring 21050750, eller gå til nettbestillingen her!
Adam og Eva Grünerløkka ring 21042060, eller gå til nettbestilling her!Gratulerer Emilie!

Postet av Adam og Eva Grensen den 13. Sep 2022

Vi gratulerer Emilie som har bestått Adam og Eva sin internopplæring, steget i gradene og er nå Senior Stylist hos Adam og Eva Grensen! 


Våre Senior Stylister har fullført og bestått Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og har svennebrevet.


Følg henne på Instagram for å la deg inspirere: emilie.s.braennaFor å booke time hos Emilie bruk nettbestillingen her, eller ring salongen på 21050750!Gratulerer Marte!

Postet av Adam og Eva Grensen den 20. Mai 2022

Vi gratulerer Marte som har bestått svennebrevet, steget i gradene og er nå Senior Stylist hos Adam og Eva Grensen! Våre Senior Stylister har fullført og bestått Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og har svennebrevet.


Følg henne på Instagram for å la deg inspirere: martebma


For å booke time hos Marte bruk nettbestillingen her, eller ring salongen på 21050750!