Eirik Thorsen / Adam og Eva Grensen er nominert til Årets Herrefrisør i AIPP Awards 2019-2020!

Postet av Adam og Eva Grensen den 31. Aug 2019Vi er utrolig stolte over å kunne fortelle at Eirik Thorsen / Adam og Eva Grensen er nominert til Årets Herrefrisør i den internasjonale konkurransen AIPP Awards 2019-2020. Vinnerne av konkurransen blir kåret i slutten av september, og utdeling av prisene skjer under Alternative Hair Show som går av stabelen under Salon International i London 6.oktober 2019.

Bilde kolleksjonen er den samme som Eirik ble kåret til Årets Herrefrisør (Norge) med, under Årets Frisør utdelingen i Mars 2019.

AIPP (Association Internationale Presse Professionnelle Coiffure) er en organisasjon som ble stiftet i 1964 for de ledende profesjonelle magasinene i hårbransjen, og siden 1997 har de arrangert AIPP Awards der de kårer de beste bilde kolleksjonene produsert det siste året. Frisører fra hele verden blir invitert til å sende inn sine siste kolleksjoner, og i år kom det inn 584 bidrag fra 34 land. Konkurransen består av 5 kategorier: Årets Damefrisør, Årets Herrefrisør, Årets Avant Garde, Årets Fargeteknikker og Årets Video. Blant vinnerne i disse kategoriene blir så vinneren av AIPP Grand Trophy kåret.


Tidligere vinnere av konkurransen inkluderer ikoner i hårbransjen som Trevor Sorbie, Vidal Sassoon, Errol Douglas, X-Presion, Indira Shauwecker, Frank Apostolopoulos, D&J Ambrose, Chie Sato, Uros Mikic, Mark Leeson, Joey Scandizzo og sist, men ikke minst Angelo Seminara. Angelo Seminara har vunnet AIPP Grand Trophy hele 4 ganger, sist i 2018-2019 med denne kolleksjonen:


Her kan du se video av årets, og tidligere nominerte og vinnere i AIPP Awards: AIPPPressCoiffure


foto: Kristoffer Myhre
styling: Martine Andersen-Gott
sminke: Miriam Linnea Alterskjær Johansen
hårassistent: Rafeha Khalid
modeller: Kristian (TFM Models) - Lucas (TFM Models) - Marcus (Team Models)


0 Kommentar

Velkommen til Adam og Eva Grensen!

Postet av Adam og Eva Grensen den 26. Aug 2019Adam og Eva Grensen ligger i byens beste bakgård midt i Oslo sentrum, sammen med cafeen og platebutikken "Bare Jazz". Med uteservering og jazz fra høyttalerne skapes en behagelig og kontinental atmosfære i bakgården. Vårt ønske er at alle våre kunder skal ha en inspirerende opplevelse når de besøker oss, og få den beste klippen, fargen og stylingen de noensinne har fått. Flere av våre frisører jobber i motebransjen, media og med undervisning ved siden av å være i salongen. Vi har full fokus på kundeservice, faglig dyktighet og kreativitet og vi vil gjøre vårt ytterste for at du går ut døra og føler deg fantastisk. 

Adam og Eva opererer med forskjellige prisnivåer fra Junior til Senior Art Director. Her får du en oversikt om hva de forskjellige nivåene betyr, og du kan bli bedre kjent med alle som jobber hos Adam og Eva Grensen.SENIOR ART DIRECTOR

Våre Senior Art Directors har mange års erfaring som frisør. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og lang ansiennitet i Adam og Eva. Mange av våre Senior Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.Klipp: 1150 kr
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste
Les om Eirik (eier) her!
Les om Celine (avdelingsleder) her!
Les om Inger Lise (faglig leder) her!

Les om Sigrid her!
Les om Sissel her!
ART DIRECTOR

Våre Art Directors har en stor kundekrets og høy fagkompetanse. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.Klipp: 970 kr
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer -
se prisliste. 

Les om Daniel her!SENIOR STYLIST

Våre Senior Stylister har fullført og bestått Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram, og har svennebrevet.Klipp: 890 kr
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.

Les om Ida her!
Les om Elisabeth her!

STYLIST 

Våre stylister er lærlinger som har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og er klare for å ta svennebrevet. Nyansatte frisører begynner også på Stylist nivå hos oss, inntil de har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram.


Klipp: 790 kr 

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.

Les om Kevin her!
Les om Natalie her!

LÆRLINGER / JUNIOR  OG  JUNIOR STYLIST 

Adam og Eva sine lærlinger går i gjennom et kvalitetssikringsprogram under læretiden. Dette består av en internopplæringen som er delt inn i to nivåer, og skal gjøre våre lærlinger trygge og effektive i faget. Lærlingene får tett oppfølging av faglig leder, og deltar på treningskvelder 4 ganger per måned i regi av Adam og Eva Opplæringskontor.   JUNIOR STYLIST 

Junior Stylist er i siste fase av  Adam og Evas internopplæring. Lærlingen har nå god erfaring på kundebehandling. Oppfølging er fortsatt viktig.

Kunder bes beregne god tid for behandlinger hos Junior Stylist.


Klipp: 550 kr 
25% avslag på fargebehandlinger - se prisliste.

Les om Ann her!
JUNIOR 

Junior er i første fase av Adam og Evas internopplæring. Lærlingen har tett oppfølging under kundebehandlingen. Junior har fullført Adam og Eva Skolen.

Kunder bes beregne god tid for behandlinger hos Junior.


Klipp: 300 kr  
50% avslag på fargebehandlinger - se prisliste.Les om Marte her!
Bestill ditt neste frisørbesøk hos Adam og Eva Grensen
på tlf 21050750 eller her: nettbestilling
VELKOMMEN!


Denne oversikten ble publisert 26.08.2019.
Vi tar forbehold om pris eller nivå endring på våre frisører. 
Be om bekreftelse ved bestilling.0 Kommentar

Gratulerer Daniel!

Postet av Adam og Eva Grensen den 26. Aug 2019


Vi gratulerer Daniel som har steget i gradene, og er nå Art Director hos Adam og Eva Grensen! 

Du kan lese mer om Daniel her!


For å booke time hos Daniel bruk nettbestillingen her, eller ring salongen på 21050750!


0 Kommentar

Velkommen Marte!

Postet av Adam og Eva Grensen den 6. Aug 2019

Vi har gleden av å ønske Marte velkommen til teamet i Adam og Eva Grensen! Hun fullførte Adam og Eva Skolen i slutten av juni, og begynte hos oss etter sommerferien. Vi gleder oss til å følge henne gjennom læretiden. Bli bedre kjent med Marte her:
Hvem er du og hva har du gjort tidligere?

Jeg heter Marte Larsen og er 22 år. Jeg er tidligere utdannet hudpleier og har jobbet med det og som voksterapeut i noen år. I tillegg til det har jeg en utdannelse som make-up artist. Som make-up artist har jeg ikke gjort veldig mye enda, men vært med på noen fotoshoots og gjort litt brud, noe jeg synes er veldig stas!


Hva var det som gjorde at du først interesserte deg for frisørfaget?

Jeg har alltid visst at jeg skulle jobbe med mennesker og med å få folk til å føle seg bra på en eller annen måte. Når det kommer til hår så har jeg alltid vært den i familien som har eksperimentert mest med eget hår og også vært den som flettet og styra med håret til yngre kusiner og venninner.

Jeg brenner for at folk skal føle seg fine. Det er så viktig! Så det å skulle bli frisør har alltid ligget i planene mine. Jeg liker å kunne bruke kreativiteten min og skape nye ting hver eneste dag. Det er jo det som er så gøy med dette yrket! 

Også er det jo perfekt kombo med make-up utdannelsen min! 


Hvorfor vil du jobbe i Adam og Eva Grensen?

Adam og Eva Grensen har først og fremst veldig mange dyktige folk. Veldig mange forskjellige mennesker som er sinnsykt gode på sine ting og det er noe jeg setter pris på. Det er en salong der jeg blir utfordret og inspirert. Det er er to ting som er utrolig viktig. Jeg ser på akkurat denne salongen som et sted jeg kommer til å kunne utvikle meg og lære masse nytt hver eneste dag.
Hva er dine beste tips for å unngå bad hair day?

Gode og riktige produkter først og fremst. Aldri legge seg med fuktig/vått hår! I mitt tilfellet så reddes ofte en bad hairday med bruk av varmeverktøy og volumprodukter!


Hva er dine favoritt hårprodukter?

Redken Powder Grip. Denne gir masse tekstur. Fin for å få litt volum og en mer rufsete look. Gjør håret trått og fyldig!Caviar Perfect Texture Finishing Spray. Gir håret masse tekstur og gjør det lett å jobbe med!Olaplex. Dette er en kur som er perfekt for skadet og veldig behandlet hår.
Hvor henter du inspirasjon fra?

Jeg henter inspirasjon veldig ofte fra folk jeg ser ute på gata. Jeg blir veldig inspirert av av å sitte ute å se på folk på blant annet trikken! Ofte så går jo inspirasjonen min litt sammen med make-up også som jeg er veldig interessert i. Det kan være så enkelt som en farge i et palett.


Hva er din favoritt hårtrend denne sommeren?

Jeg synes det er dødskult at det er kommet så mye kul hårpynt. Klyper, bøyler osv. Det gir virkelig det lille ekstra altså!Jeg digger også at flere damer har blitt litt kortere. Jeg synes det er så hot med kort sveis på damene, rått!


Følg Marte på Instagram her: martebma


Marte er Junior, og tar 300,- for klipp, og har 50% på fargebehandlinger. 
Ring salongen på 21050750 for å booke time!


0 Kommentar

Gratulerer Elisabeth!

Postet av Adam og Eva Grensen den 5. Aug 2019


Vi gratulerer Elisabeth som har fullført læretiden sin hos oss, bestått svennebrev,
og er nå Senior Stylist hos Adam og Eva Grensen!


Du kan lese mer om Elisabeth her!


For å booke time hos Elisabeth bruk nettbestillingen her, eller ring salongen på 21050750!


0 Kommentar

Powered by: Bloc