Gratulerer Natalie!

Postet av Adam og Eva Grensen den 1. Feb 2020


Vi gratulerer Natalie som har bestått svennebrev,
og er nå Senior Stylist hos Adam og Eva Grensen!


Du kan lese mer om Natalie her!


For å booke time hos Natalie bruk nettbestillingen her, eller ring salongen på 21050750!


0 Kommentar

Gratulerer Kevin!

Postet av Adam og Eva Grensen den 2. Des 2019Vi gratulerer Kevin som har bestått svennebrev,
og er nå Senior Stylist hos Adam og Eva Grensen!


Du kan lese mer om Kevin her!


For å booke time hos Kevin bruk nettbestillingen her, eller ring salongen på 21050750!


0 Kommentar

Eirik Thorsen / Adam og Eva Grensen er nominert til Årets Herrefrisør i AIPP Awards 2019-2020!

Postet av Adam og Eva Grensen den 31. Aug 2019Vi er utrolig stolte over å kunne fortelle at Eirik Thorsen / Adam og Eva Grensen er nominert til Årets Herrefrisør i den internasjonale konkurransen AIPP Awards 2019-2020. Vinnerne av konkurransen blir kåret i slutten av september, og utdeling av prisene skjer under Alternative Hair Show som går av stabelen under Salon International i London 6.oktober 2019.

Bilde kolleksjonen er den samme som Eirik ble kåret til Årets Herrefrisør (Norge) med, under Årets Frisør utdelingen i Mars 2019.

AIPP (Association Internationale Presse Professionnelle Coiffure) er en organisasjon som ble stiftet i 1964 for de ledende profesjonelle magasinene i hårbransjen, og siden 1997 har de arrangert AIPP Awards der de kårer de beste bilde kolleksjonene produsert det siste året. Frisører fra hele verden blir invitert til å sende inn sine siste kolleksjoner, og i år kom det inn 584 bidrag fra 34 land. Konkurransen består av 5 kategorier: Årets Damefrisør, Årets Herrefrisør, Årets Avant Garde, Årets Fargeteknikker og Årets Video. Blant vinnerne i disse kategoriene blir så vinneren av AIPP Grand Trophy kåret.


Tidligere vinnere av konkurransen inkluderer ikoner i hårbransjen som Trevor Sorbie, Vidal Sassoon, Errol Douglas, X-Presion, Indira Shauwecker, Frank Apostolopoulos, D&J Ambrose, Chie Sato, Uros Mikic, Mark Leeson, Joey Scandizzo og sist, men ikke minst Angelo Seminara. Angelo Seminara har vunnet AIPP Grand Trophy hele 4 ganger, sist i 2018-2019 med denne kolleksjonen:


Her kan du se video av årets, og tidligere nominerte og vinnere i AIPP Awards: AIPPPressCoiffure


foto: Kristoffer Myhre
styling: Martine Andersen-Gott
sminke: Miriam Linnea Alterskjær Johansen
hårassistent: Rafeha Khalid
modeller: Kristian (TFM Models) - Lucas (TFM Models) - Marcus (Team Models)


0 Kommentar

Velkommen til Adam og Eva Grensen!

Postet av Adam og Eva Grensen den 26. Aug 2019Adam og Eva Grensen ligger i byens beste bakgård midt i Oslo sentrum, sammen med cafeen og platebutikken "Bare Jazz". Med uteservering og jazz fra høyttalerne skapes en behagelig og kontinental atmosfære i bakgården. Vårt ønske er at alle våre kunder skal ha en inspirerende opplevelse når de besøker oss, og få den beste klippen, fargen og stylingen de noensinne har fått. Flere av våre frisører jobber i motebransjen, media og med undervisning ved siden av å være i salongen. Vi har full fokus på kundeservice, faglig dyktighet og kreativitet og vi vil gjøre vårt ytterste for at du går ut døra og føler deg fantastisk. 

Adam og Eva opererer med forskjellige prisnivåer fra Junior til Senior Art Director. Her får du en oversikt om hva de forskjellige nivåene betyr, og du kan bli bedre kjent med alle som jobber hos Adam og Eva Grensen.SENIOR ART DIRECTOR

Våre Senior Art Directors har mange års erfaring som frisør. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og lang ansiennitet i Adam og Eva. Mange av våre Senior Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.Klipp: 1250 kr
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste
Les om Eirik (eier) her!
Les om Celine (avdelingsleder) her!
Les om Inger Lise (faglig leder) her!

Les om Sigrid her!
Les om Sissel her!
ART DIRECTOR

Våre Art Directors har en stor kundekrets og høy fagkompetanse. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.Klipp: 1070 kr
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer -
se prisliste. 

Les om Daniel her!SENIOR STYLIST

Våre Senior Stylister har fullført og bestått Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram, og har svennebrevet.Klipp: 990 kr
Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.

Les om Ida her!
Les om Elisabeth her!
Les om Kevin her!

STYLIST 

Våre stylister er lærlinger som har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og er klare for å ta svennebrevet. Nyansatte frisører begynner også på Stylist nivå hos oss, inntil de har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram.


Klipp: 890 kr 

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.

Les om Natalie her!

LÆRLINGER / JUNIOR  OG  JUNIOR STYLIST 

Adam og Eva sine lærlinger går i gjennom et kvalitetssikringsprogram under læretiden. Dette består av en internopplæringen som er delt inn i to nivåer, og skal gjøre våre lærlinger trygge og effektive i faget. Lærlingene får tett oppfølging av faglig leder, og deltar på treningskvelder 4 ganger per måned i regi av Adam og Eva Opplæringskontor.   JUNIOR STYLIST 

Junior Stylist er i siste fase av  Adam og Evas internopplæring. Lærlingen har nå god erfaring på kundebehandling. Oppfølging er fortsatt viktig.

Kunder bes beregne god tid for behandlinger hos Junior Stylist.


Klipp: 640 kr 
25% avslag på fargebehandlinger - se prisliste.
Les om Marte her!JUNIOR 

Junior er i første fase av Adam og Evas internopplæring. Lærlingen har tett oppfølging under kundebehandlingen. Junior har fullført Adam og Eva Skolen.

Kunder bes beregne god tid for behandlinger hos Junior.


Klipp: 380 kr  
50% avslag på fargebehandlinger - se prisliste.Akkurat nå har vi ingen på junior nivå hos Adam og Eva Grensen.


Bestill ditt neste frisørbesøk hos Adam og Eva Grensen
på tlf 21050750 eller her: nettbestilling
VELKOMMEN!


Denne oversikten ble publisert 02.12.2019.
Vi tar forbehold om pris eller nivå endring på våre frisører. 
Be om bekreftelse ved bestilling.0 Kommentar

Gratulerer Daniel!

Postet av Adam og Eva Grensen den 26. Aug 2019


Vi gratulerer Daniel som har steget i gradene, og er nå Art Director hos Adam og Eva Grensen! 

Du kan lese mer om Daniel her!


For å booke time hos Daniel bruk nettbestillingen her, eller ring salongen på 21050750!


0 Kommentar

Powered by: Bloc