HVA ER HÅRFARGE CONTOURING?

Postet av Adam og Eva den 24. Mai 2018

CONTOURING
HAIR COLOR IS THE NEW MAKE-UP!”

Inspirert av make-up trenden som alle kjenner er hårfarge contouring en skreddersydd fargeteknikk som har revolusjonert bruken av hårfarge. Denne innovative teknikken benytter forsiktig plassering av farge rundt ansiktet og, takket være lysets spill og skygger, kan den endre utseende på ansiktetsformen din ved å fremheve dine beste trekk og naturlige hudfarge – uten at du har påført dagens make-up i ansiktet!

 


HVA ER HÅRCONTOURING?

Hårcontouring er en fargeteknikk som kombinerer frihåndsapplikasjon og lysning sammen med en forsiktig plassering av ulike toner og dybder rundt ansiktet. På denne måten fremhever og skyggelegger du planlagte områder. Mørkere toner skaper skygge og blir brukt til å «forkorte» eller smalne ansiktets form, mens lysere toner gjør ansiktsformen lengre ved at fargen reflekterer lyset. Denne smarte fargeplasseringen og forsiktige valget av komplementære farger skaper en optisk illusjon og får ansiktet ditt til å fremstå mer definert, samtidig som de flotteste egenskapene fremheves.

 

VIL HÅRCONTOURING KLE MEG?

Definitivt! Hårcontouring er en 100% skreddersydd fargeservice som bokstavelig talt er designet til å passe din unike ansiktsform, struktur, egenskaper og hudtone. Fargene vi velger er basert på din hudtone og fargene settes i håret ditt basert på din ansiktsform, struktur og egenskaper.


HVORDAN KAN JEG FINNE UT HVILKEN ANSIKTSFORM JEG HAR?

De ytre linjene i diagrammet under viser ulike ansiktsformer. Referansen i midten, den ovale ansiktsformen, viser avmerket hvilke deler av ansiktet som kan reskulptureres ved hjelp av contouring for å oppnå en mer symetrisk og velbalansert oval form.
Ansiktsform

Du har en rund / oval ansiktsform hvis...lengden og bredden på ansiktet ditt er lik. Ansiktsformen har en kortere panne og kinn, samt et avrundet kjeveparti.Du har en kvadratisk ansiktsform hvis...lengden, bredden og kjevepartiet har lik lengde. Du har også mest sannsynlig et bredere ansiktstrekk, skarpere kjeveparti og kortere panne.

Du har en rektangulær ansiktsform hvis...Denne ansiktsformen har samme karakteristikk som det ovale ansiktet, men er lengre enn det er bredt og med en mer definert vinkel på hakepartiet, samt en bredere panne.

Du har en avlang ansiktsform hvis...lengden på ansiktet ditt er mer enn ca. 1 ½  ganger lengre enn det er bredt, med en bred panne, kinnben og kjeveparti. Formen kan mye ligne på en rektangulær ansiktsform med mykere kanter.


Du har en diamant ansiktsform hvis...kinnbenene er bredere enn pannen og kjevepartiet ditt.

Du har en trekantet / hjerteformet ansiktsform hvis...du har en bredere panne og en smalere spisset hake, lik en motsatt trekant.HVORDAN VIL EN ADAM OG EVA FARGEEKSPERT LAGE EN SKREDDERSYDD CONTOURING FOR MEG?

Contouring krever øyet til en av våre fargeeksperter. Først vil vi definere din unike ansiktsform og benstruktur ved å børste håret bakover og bak ørene slik at ansiktet ditt kommer tydelig frem. Referansepunket som er mest brukt er den ovale ansiktsformen på grunn av en velbalansert og symetrisk proporsjon. Det neste vår fargeekspert vil gjøre er å dekode hvor de mørkere og lysere tonene må plasseres rundt ansiktet ditt for å kunne reskulpturere utseende og oppnå en mer «oval» form. For å oppnå en naturlig og subtil effekt bør ikke fargenyansene overstige mer enn to høyder over eller under din naturlige hårfarge. I tillegg velges det fargetoner som komplimenterer hudfargen din. De forskjellige fargenyansene og tonene blir deretter påført enten med frihånd for et mer subtilt resultat, eller separat lysning for mer definerte deler. Kombinasjonen gjør det mulig for Adam og Eva sin fargeekspert å skreddersy en farge som passer spesielt til deg!CONTOURING


 


RUND/OVAL ANSIKTSFORM

For å forlenge et rundt ansikt eller en oval ansiktsform vil Adam og Eva eksperten lysne topp partiet samt spissene i håret ved å bruke en frihåndsteknikk. Skygge og dybde blir lagt på sidene av ansiktet med en mørkere farge. Det lyse topp partiet av hodet og skyggeleggingen rundt sidene vil få ansiktet til å fremstå tynnere og mer formet (altså: contouring).


En rund ansiktsform før og etter hårcontouring.

Hair Contouring by L’Oréal Professionnel.

 

DIAMANT / AVLANG / REKTANGULÆR ANSIKTSFORM

For å utvide ansiktsegenskapene for disse ansiktsformene vil våre fargeeskperter beholde røttene og det underliggende av håret mørkt for å skape skygge på toppen av hodet og rundt kjevepartiet. En lysning blir gjort rundt ansiktet for å ramme det inn og lettere deler blir flettet inn i frontpartiet mot ørene, og med en «ombre» effekt for å forlenge ansiktsformen slik at den fremstår mer oval.


 Avlang ansiktsform før og etter hårcontouring.

Hair Contouring by L’Oréal Professionnel.

 

HJERTE / REKTANGULÆR ANSIKTSFORM

For å kunne mykgjøre hakeformen uten å gi for mye bredde til pannen vil våre fargeeksperter sette en mørkere farge på toppen av hodet og kroneområdet. De vil deretter påføre lysere deler med frihånd gjennom midtre lengder og spissene for å lysne under kjevepartiet. Seksjonen rundt hårfestet er også lysnet for å fremheve ansiktet. «Ombré & Sombré» teknikker passer perfekt til denne ansiktsformen.


Rektangulær form før og etter hårcontouring. Volumet er flyttet ned på hodet og spissene lysnet for å kompensere mot kjevepartiet.

Hair Contouring by L’Oréal Professionnel.

 

VIL DET SE NATURLIG UT?

Kompleksiteten ved denne tekniske konsultasjonen og påføringen av farge krever helt klart en profesjonell fargeekspert. På denne måten forsikrer du deg om at fargene blir perfekt påført i håret og matcher akkurat din hudtone. De subtile nyansene, og Adam og Eva sine fargeeksperters evne til å bruke en forsiktig påføring, sikrer en skreddersydd hårfarge – akkurat etter dine ønsker. Denne fargeteknikken kan se ekstremt naturlig ut...ingen vil noen sinne se det (hvis du ikke forteller det)!

 

HVOR OFTE MÅ JEG VEDLIKEHOLDE FARGEN?

Kombinasjonen av påføringsteknikker og diskré fargenyanser gjør at denne hårfargen krever svært lite vedlikehold siden etterveksten blir både soft og diffus.

Jevnlig hårvask, bruk av hårføhner og andre varmeverktøy vil selvsagt påvirke og ofre den fantastiske hårfargen din på sikt. Så, hvorfor ikke beskytte det fra første hårvask? Vitamino Color A:OX fra L’Oréal Professionnel vil hjelpe deg å beskytte fargen under hårvask, samt andre miljøfaktorer som kan forårsake at den falmer. Vitamino Color produktfamilien etterlater den skreddersydde fargen din blank og med en følelse av å ha gitt håret ditt næring. I tillegg forsikrer du deg om at du har forlenget varigheten på contouring din.

 


Vitamino Color A:OX fra L’Oréal Professionnel/ Adam og EvaVerdensledende innenfor bærekraft

Postet av Adam og Eva den 16. Mai 2018

For Adam og Eva er valg av seriøse, innovative og bærekraftige samarbeidspartnere viktig. 

Under CDP Europe Awards i Brussel samles beslutningstakere innenfor klima og økonomi for å kunngjøre hvordan 3000 store foretak over hele verden leverer på bærekraft- og klimaspørsmålene. De beste havner på den prestisjefulle A-listen. 


L’Oréal er et av to selskap i verden - med A i alle tre kategoriene. 

Vi er stolte av å ha LOréal med flere av deres merker i våre hyller.

Les mer om L’Oréals bærekraftsprogram ’Sharing Beauty With All’

Oversikt over resultatene finner du på CDP:s hjemmeside.ALDRI FARGET HÅRET?

Postet av Adam og Eva den 4. Mai 2018

HAR DU NOEN GANG VURDERT Å PRØVE EN HÅRGLOSS? 

HER ER GRUNNENE TIL AT DENNE HÅRBEHANDLINGEN ER PERFEKT FOR DEG!


Hårfarge

 

Hårfarge behøver ikke å være en livslang forpliktelse. Faktisk, finnes det en enkel måte å flørte med nye hårfarger på uten å love bort integriteten av håret ditt. Hårgloss, som Redkens Shades EQ, er en form for demipermanent hårfarge som kan forbedre hårets naturlige glans samtidig som den korrigerer og revitaliserer tonen i håret ditt. Dette er perfekt for de som er nye i hårfargeverdenen eller som enkelt ønsker å teste ut en ny trend uten forpliktelser. 

Hårgloss gir deg den rikheten, dybden og dimensjonene du aldri visste du savnet i lengdene dine. Hårgloss virker ved å bruke en blanding av direkte og oksiderende fargestoffer for å gi glans, oppfriske og korrigere den eksisterende hårfargen din. Den hjelper deg å forbedre utseende på håret ditt, uten å måtte gjennomføre store fargebehandlinger. Helt enkelt tenker denne hårfargen at den er en conditioner. Hvor bra er ikke det? Tenk på det som din hårfarges nye BFF.


Lurer du på hva mer denne vidunderglossen kan gjøre for håret ditt? Her er 7 grunner til hvorfor du bør prøve en hårgloss:


1. HÅRGLOSS ER HÅRFARGE UTEN FORPLIKTELSE

Siden hårgloss er en demipermanent, vil hårfargen gradvis falme over tid, men det betyr ikke at håret ditt blir etterlatt med synlig ettervekst. Siden Redken Shades EQ er en gloss vil den ikke løfte eller lysne hårfargen din. Den er satt sammen med akkurat mange nok pigmenter til å fornye og bedre den overordnede tonen i hårfargen din uten å tørke ut lengder og spisser. Vi sverger til denne servicen hvis du ønsker å forbedre din naturlige farge eller bare gi nytt liv til ditt tidligere fargede hår. 

Hårfarge


2. OPPFRISKNING AV FARGETONE

Uheldigvis, hårfarge begynner etter en periode å falme. En gloss kan være en perfekt måte å friske opp en kjedelig hårfarge. Med det samme den er påført i håret starter den å tone og korrigere hvilken som helst hårfarge du skulle ha fått siden ditt siste besøk. Nå kan du si hadet til falmede spisser og kjedelig hår. Med Redken Shades EQ gloss kan vi endre hårfargen din på bare 20 minutter. 


3. HÅRGLOSS KAN ELIMINERE KOBBERFARGE

Kobbertoner skjer de beste av oss. Som enhver blond kan fortelle deg – gule striper og oransje fargetoner kan være et mareritt å korrigere. Ved å bestille en hårgloss service kan vi gjøre fargekorrigeringer for problematiske toner ved å gi de et mer naturlig resultat og utseende. 


4. HÅRGLOSS FORBEDRER GLANSEN 

Hårgloss er som et Instagram filter. Den gir ekstra liv og glans til håret ditt uansett hva glansgraden er fra før. Siden Redken Shades EQ formelen er laget uten ammoniakk kan vi farge håret ditt uten å bekymre oss for at håret ditt skal miste sitt naturlige skinn. En av hovedfordelene med en gloss er at den lukker skjellaget på håret og skaper en jevn overflate som lyset kan reflekteres på. Kort sagt, den setter en spotlight på lengdene dine og rammer inn livligheten i håret ditt. 

Hårfarge


5. GIR VOLUM OG KONTROLL

Som med enhver fargeservice – fester hårgloss en liten mengde hårfarge på innsiden av skjellaget. Etter en hårgloss service vil du oppleve at lengdene dine fremstår fyldigere grunnet  dimensjonene din nye farge gir samt at håret er enklere å style grunnet pleien fargeservicen gir.


6. RASK BEHANDLING

Hvis du er ute etter en rask fargebehandling er hårgloss definitivt servicen for deg. I løpet av 20 minutter kan håret ditt gå fra kjedelig og normalt til dristig og vakkert. Dette er en rask og enkel service som hjelper deg å heve inntrykket av håret ditt på meget kort tid. 

Blond hårfarge


7. SUBTIL FARGEENDRING

Med hårgloss kan fargeforvandlingen din se meget naturlig og subtil ut. For eksempel, noen ganger når håret er bleket kan det se gult ut som et resultat av hårets naturlige undertoner. Ved å tilføre gloss kan vi tone ned gulheten og tilføre en ny nyanse. Håret vil fortsatt være blondt, men glossen vil hjelpe oss å gjøre fargen enten mer gylden eller ask – eller hvilken annen variant vi sammen velger! Tenk på hårgloss som den perfekte «final touch» til hårfargeservicen din.

Lurer du på hva mer hårgloss kan gjøre for deg?

BESTILL EN TIME I EN AV VÅRE SALONGER FOR Å FINNE UT OM REDKEN SHADES EQ GLOSS ER DET RIKTIGE FOR DEG.

GARANTERT: DET ER DET!


/ Adam og Eva


FINN DIN SALONG HERPowered by: Bloc