Pop Up Xmas Styling!

Postet av Adam og Eva den 30. Nov 2015


I hele desember får du julebordstyling til drop in pris hvis du kommer innom en av våre salonger!


Oversikt over våre salonger i Norge finner du her.


21 Kommentarer

Vi leter etter flere gode frisører!

Postet av Adam og Eva den 8. Okt 2015Adam og Eva søker frisører!Er du en frisør med fokus på kvalitet, service og våre kunder?

Vi ser etter positive mennesker som ønsker å være i et arbeidsmiljø hvor utviklingsmulighetene er store. Adam og Eva kan tilby en spennende arbeidsplass god oppfølging og gode lønnsbetingelser.

Vi har gode kontakter i hele bransjen og du vil derfor jobbe med, og lære av de beste. Hos oss har du muligheten til å jobbe i salong med kunder og ute på oppdrag med våre hårstylister og konsulenter.


Vi ser viktigheten av menneskene som jobber hos oss - vi hadde aldri kommet dit vi er i dag uten frisørene i Adam og Eva Gruppen!Hvordan søke?

Send en epost med søknad og CV til Kristin Berre på kristin@adamogeva.no.

Eller fyll ut skjema på sidene våre her.

Vi kan tilby deg konkurransedyktige betingelser og fremtidsrettet miljø.
Vårt solide utdanningssystem sørger for grundig opplæring og kontinuerlig faglig oppdatering.


Om Adam og Eva

Adam og Eva har siden 1973 gjort seg bemerket som landets mest innovative frisørgruppe.
Kvalitet og individuell behandling er nøkkelordene i Adam og Eva.

Adam og Eva Gruppen består av 21 Adam og Eva frisørsalonger, en skole, ett akademi og ett opplæringskontor.

Vi har også to KUTT og en Spaghetti salong i Oslo.
6 Kommentarer

Bli med oss å hjelpe flyktningkrisen!

Postet av Adam og Eva den 18. Sep 2015

Alle monner drar - nå må vi hjelpe de som trenger det mest.

Vi håper å samle inn 100.000 kr til Flyktninghjelpen, og trenger din støtte!
Adam og Eva og REDKEN gir de første 50.000 kr.
FOTO:MASSIMO SESTINI, POLARIS
Bildelink.


Vi oppfordrer alle til å støtte Flyktninghjelpen,
ved å bruke ett par minutter av tiden din akkurat nå.

Den største gruppen av flyktningene som kommer til Europa nå, er syrere. Flyktninghjelpen, FN og mange andre organisasjoner driver store nødhjelpsprogrammer både i Syria og nabolandene. La oss hjelpe med det vi kan!FOTO: NILUFER DEMIR, AP
Bildelink.Medmennesker trenger vår hjelp, dette er ikke løsningen på alt,
men det gjør hverdagen bedre for noen!


Doner ønsket beløp, anonymt eller med navn HER. Det tar kun 2 minutter av dagen din:)
Tusen takk for alle bidrag !


Adam og Eva har tidligere klippet for både kreftsaken og spare- og lånegrupper i Burundi, og hver jul samles det inn julegaver til fattighuset. Vi har også vår egen veldedighetsorganisasjon Adam og Eva CARE. Les mer om den her.- We are family

0 Kommentar

HQ on Tour

Postet av Adam og Eva den 7. Sep 2015Foto: Headquarter / Se mer på deres facebook side her.

3 - 6 September var 30 av våre ledere og drivere fra Adam og Eva i Svolvær – Lofotens Hovedstad, sammen med over 200 andre kollegaer i bransjen; leverandører, drivere og eiere, for å diskutere utfordringer i bransjen, idéer, fremtiden og erfaringer. Det var fire fantastiske dager med sosialt samvær, spennende innlegg og gode samtaler.

Vi bodde på Thon Hotell Lofoten, midt i Svolvær sentrum – med flott utsikt utover Vestfjorden og den spektakulære Svolværgeita. Alt var lagt til rette for en fantastisk opplevelse med HeadQuarter. Vi fikk en god dose spennende foredrag, opplevde den magiske naturen på RIB tur, fikk god musikk på scenen, og svar på mange spørsmål fra ett spennende diskusjonspanel med blant annet Adam og Eva sin vise administrerende, Cato Karpow. Siste kvelden fikk vi en fantastisk konsert med med SILYA & The Sailors!

Takk for oss!Foto: Headquarter / Se mer på deres facebook side her.

Foto: Headquarter / Se mer på deres facebook side her.

Foto: Headquarter / Se mer på deres facebook side her.

Foto: Headquarter / Se mer på deres facebook side her.

Foto: Headquarter / Se mer på deres facebook side her.

Foto: Headquarter / Se mer på deres facebook side her.

Foto: Headquarter / Se mer på deres facebook side her.

Foto: Headquarter / Se mer på deres facebook side her.


HeadQuarter er et frivillig samarbeid mellom de største og mest fremtidsrettede frisører.

Idéen med HQ er at sammen er vi sterke! Med fokus på fremtidig styrke, lønn- somhet, faglig kompetanse og stolthet i frisørbransjen er HeadQuarter basert på erkjennelsen om at vi kan oppnå vesentlig bedre lønnsomhet ved å stå sammen enn hver for oss.

Ønsker du og din bedrift å bli medlem? Les mer her.Foto: Headquarter / Se mer på deres facebook side her.


Foto: Headquarter / Se mer på deres facebook side
her.


Foto: Headquarter / Se mer på deres facebook side her.


Foto: Headquarter / Se mer på deres facebook side her.


Foto: Headquarter / Se mer på deres facebook side her.


Foto: Headquarter / Se mer på deres facebook side her.


1 Kommentar

Lang og tro tjeneste i Adam og Eva Gruppen

Postet av Adam og Eva den 24. Aug 2015


Medaljen for lang og tro tjeneste.


Kirsten Nebdal og Per Kristian Idebøen ble 28.04.2015
tildelt Norges Vel sin medalje for lang og tro tjeneste i samme firma.

Terje Thorkildsen har også jobbet i Adam og Eva Gruppen i over 30 år, og
fikk en egenprodusert medalje, da han har leid stol hos Adam og Eva.


Per Kristian og Kirsten under den høytidelige overrekkelsen.


Terje på scenen under overrekkelsen.


Medaljen for lang og tro tjeneste er en anerkjennelse til arbeidstakere med minst 30 år hos samme arbeidsgiver. Den er en unik, tradisjonsrik påskjønnelse som bedriften kan benytte for å vise at man verdsetter erfaring og stabilitet.

Vi er utrolig stolte og takknemlig for deres innsats hos Adam og Eva
og gleder oss til flere år sammen i firmaet.


En rørt Per Kristian med sin medalje.


Les mer om medaljen på Norges Vel sine sider her.1 Kommentar

OSLO RUNWAY

Postet av Adam og Eva den 12. Aug 2015


Tirsdag 11 August, var vi på plass i Kulturkirken Jacob i Oslo -
klare for Oslo Runway!

Dagen bestod av fem forskjellige visninger for designerne; byTiMo, JOHNNYLOVE, Christina Ledang, Anne Karine Thorbjørnsen, Epilogue by Eva Emanuelsen, som viste frem sine SS16 kolleksjoner. Vi hadde våre fantatiske Teamledere Eirik / Adam og Eva Grensen, Lars / Adam og Eva Nedre Slottsgate, Sigrid / Adam og Eva Grensen, Steven / Adam og Eva Nedre Slottsgate og Andrés / Spaghetti på sett, med en tipptopp gjeng med glade assistenter fra Adam og Eva og Spaghetti.

OSLO RUNWAY er en ny, norsk motearena initiert av THIS IS PR, med hjelp av samarbiedspartnere. Adam og Eva stod for håret med produkter fra REDKEN, ett av verdens mest anerkjente profesjonelle hårpleiemerker.

Adam og Eva var med fra starten av Oslo Fashion Week, har gjort alle Moods Of Norway visningene og vi har hatt ansvar for håret på ESMOD Visningene i 9 år på rad. Våre svært erfarne hårstylister jobber både i salong, holder kurs, er ute på fotoshoot, jobber backstage på visninger, eventer og tv-sendinger.

Adam og Eva har jobbet med Fashion og Visninger i inn og utland i en årrekke, og er nå representert ved Fashion Weeks i København, London, Paris og New York.


Takk for oss - vi hadde en super dag!0 Kommentar

Adam og Eva Gruppen eier nå selskapet 100 prosent selv.

Postet av Adam og Eva den 4. Aug 2015
Adam og Eva Gruppen har kjøpt tilbake alle sine aksjer fra VAMI
og eier nå selskapet 100 prosent selv.


I 2007 kjøpte VAMI 50,13 prosent av aksjene i Adam og Eva. I dag solgte Celina Midelfart tilbake aksjene til Adam og Eva Gruppen til halvparten av prisen – tross at Adam og Eva har levert gode resultater.

Adam og Eva er Norges mest kreative og innovative frisørkjede, med et svært godt faglig renommé i bransjen. Adam og Eva ble startet opp i 1973 av Øistein Bjørndal og selskapet har satset sterkt på faglig utvikling og kontinuerlig opplæring. I dag har frisørkjeden 21 Adam og Eva salonger, to KUTT salonger, en Spaghetti salong, en skole, ett opplæringskontor og ett eget Akademi som kurser flere tusen frisører i året, og har akademikonsulenter på de store scenene i verden. Adam og Eva Gruppen er Norges mestvinnende frisørbedrift og i 2011, vant Adam og Eva Skolen pris for Europas beste frisørskole.

Dette oppkjøpet er noe Adam og Eva gründer, Øistein Bjørndal har ønsket lenge og dette er en stor dag for både han og bedriften.

”Jeg må klype meg i armen og tørke en liten gledeståre! Denne bedriften skal drives med passion av frisører med kjærlighet til frisørfaget, hvor stammekulturen skal dyrkes, og hvor hver medarbeider skal kjenne at de er unike. Jeg vil takke alle ansatte for at dere står opp hver morgen og jobber så hardt for at vi skal lykkes i et tøft marked. Jeg er så stolt av å være med å lede Skandinavias beste frisørgruppe nå og i årene fremover!” - Øistein Bjørndal.


1 Kommentar

Er du vår nye regnskapsmedarbeider?

Postet av Adam og Eva den 7. Jul 2015OM ADAM OG EVA


Adam og Eva har siden 1973 gjort seg bemerket som landets mest progressive og innovative frisørgruppe. Svært mange nordmenn har nå hatt den helt spesielle opplevelsen det er å bli tatt hånd om av en av de ca 250 ansatte i våre 21 salonger.

Kvalitet og individuell behandling er nøkkelordene i Adam og Eva. Derfor appellerer vi mest til mennesker som føler viktigheten av at frisøren har tid til å lytte til en, samtidig som han eller hun kan bidra med sin kompetanse og trendbevisstthet som engasjert fagperson. Kunden skal oppleve at frisøren virkelig bryr seg.

Adam og Eva har blitt kjent for å utfordre. Vi skal utfordre kundene våre til å våge å se seg selv på nye måter, og vi skal utfordre frisørbransjen til å sprenge grenser, både trendmessig og med tanke på den faglige kvaliteten. Vi har bidratt til å heve kvaliteten - og dermed yrkesstoltheten - til landets frisører i mange år, både gjennom våre Akademikurs for ferdigutdannede frisører, og gjennom vår egen skole, Adam og Eva Skolen.

Vi tok steget videre inn i skjønnhetsbransjen og videreutviklet merkevaren Adam og Eva innenfor hud - og skjønnhetspleie. Vi har idag også to hudpleie klinikker i Oslo. En i Bogstadveien og en i Nedre Slottsgate.

Adam og Eva Gruppen består av 21 Adam og Eva frisørsalonger, en skole, ett akademi og ett opplæringskontor. Vi har også to KUTT og en Spaghetti salong i Oslo.

Les mer om Adam og Eva Gruppen i vår brosjyre her.

_________________________________________________________________________


Vi søker ny regnskapsmedarbeider


Til vår interne regnskapsavdeling i Adam og Eva,
søker vi en ny dyktig regnskapsmedarbeider med erfaring.

Du vil få mulighet til å jobbe med økonomi og din egen kundeportefølje,
i en spennende og kreativ bransje.


Hovedarbeidsoppgaver:
- Ansvar for egen kundeportefølje
- Regnskap A til Å. ( inkl. remittering, balanseavstemning)
- Lønn A til Å
- Månedlig rapportering til kunder
- Årsoppgjør
- Offentlig rapportering av skatt, aga, mva.
- Melde inn / ut av pensjonsordning


Ønskede kvalifikasjoner:
- Min. 3 års relevant erfaring
- Høyskole utdanning innen regnskap / økonomi / revisjon


Vi ser etter deg som er:

- Ansvarsbevisst, nøyaktig og ryddig
- Kundeorientert og imøtekommende
- Selvgående og team orientert
- Positiv og med godt humør


Vi tilbyr:
- Konkurransedyktige betingelser
- Ett godt miljø og hyggelige kollegaer
- Arbeidssted midt i sentrum


CV/Søknad sends til info@adamogeva.no


Søknadsfrist 14 august 2015.


For spørsmål vedr. stillingen kontakt regnskapssjef Anne Berit Lindholt
på tlf 22 05 66 40 ( etter 3 aug.)


0 Kommentar

Adam og Eva på Steen og Strøm

Postet av Adam og Eva den 2. Jul 2015

Bestill dine neste frisørtime i Adam og Eva Nedre Slottsgate sine nye fantastiske lokaler i 4. etg. på Steen og Strøm på tlf 22 41 62 63 eller gjennom vår nettbestilling her.

Adam og Eva har også en XpressBar i 1 etg. på Steen og Strøm. Bestill time i vår XpressBar samme måte som i salong.


Åpningstilbud ut dagen 2 juli: 30% på alt fra REDKEN.0 Kommentar

30% på alt av REDKEN idag!

Postet av Adam og Eva den 2. Jul 2015
2 juli kl. 10.00 åpner vi dørene til Adam og Eva i 4. etg på Steen og Strøm!
I hele dag får du derfor 30% på alle REDKEN produkter i salongen.

Vi sees!


0 Kommentar

Imorgen åpner vi på Steen og Strøm!

Postet av Adam og Eva den 29. Jun 2015

Velkommen til åpning torsdag 2. juli kl. 10.00 på Steen og Strøm.

Vi gleder oss til å vise frem vår nyoppussede salong,
med ett eget Chambre Séparèe for deg som liker det litt privat.

Bestill din neste frisørtime på
tlf 22 41 62 63 eller vår nettbestilling.

Velkommen!

1 Kommentar

Kérastase - Thérapiste serien

Postet av Adam og Eva den 11. Jun 2015


Kérastase har kommet med en ny serie for skadet hår - We love it!
Kérastase sin nye Therapist serie!

Thérapiste benytter seg av ny teknologi i form av "KAPs" (Keratin Associated Proteins).

KAPs finnes i håret naturlig og er det første som forsvinner når håret får mekanisk eller kjemisk slitasje, man har aldri tidligere behandlet hår mot tap av KAPs. .
Man får en umiddelbar nyklippet følelse etter kun en gangs bruk av hårbad og maske.

I tillegg inneholder serien ekstrakt av Myrothamnus Flabellifolia, planten er ekstremt levedyktig, den vokser i Afrika og har blitt brukt som medisinsk behandling grunnet sine regenererende egenskaper. Myrothamnus Flabellifolia er kjent for sin evne til å overleve nesten fullstendig uttørking, for og så komme til liv igjen etter 10 år !

Kérastase har for første gang klart å hente ut denne dyrebare ingrediensen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Under kan du se del 1 av den humoristiske online-kampanje "Hair Confessions” til Kérastase. Kampanjen består av tre, svart-hvitt, to-minutter lange filmer.

Den hår- besatte terapauten er spilt av skuespiller Eric Roberts.

0 Kommentar

Adam og Eva Sommerkampanje!

Postet av Adam og Eva den 3. Jun 2015

Nå får du to av våre favorittprodukter for kun 225 kr!


Etter 40 år i frisøryrket med prøving og testing,
har Adam og Eva kommet frem til to ultimate hårprodukt.

BOX M/ VOKS er en lett voks som ikke blir klissete, og den lukter fantastisk!
Voksen vil la deg forme håret og skape ujevne strukturerte stiler.
Voksen er utformet for å la deg skape definisjon og likevel beholde føyelighet.

STØV STYLE DUST - en liten boks med mye effekt!
Dette er hårpudderet for deg som ønsker mer tekstur og volum.
Strø litt STØV i håret og skap din egen stil!

Du finner kamapanjen i de fleste av våre salonger i Norge.0 Kommentar

XpressBar søker frisører!

Postet av Adam og Eva den 1. Jun 2015

2. mai 2015 åpnet vi XpressBar i 1 etg på Steen og Strøm, som består av en Beauty Lounge med Adam og Eva XpressBar, Lakkbar og Rapid Brow.

0 Kommentar

Vi åpner XpressBar!

Postet av Adam og Eva den 27. Apr 2015

En av våre eldste salonger, Adam og Eva Nedre Slottsgate flytter over veien til Steen og Strøm Magasin sommeren 2015. Her vil du finne våre dyktige hårstylister i 4 etg fordelt på rundt 300kvm i nyoppussede lokaler. Salongens navn, frisører, telefonnummer og nettsider vil forbli det samme - vi gjør bare en makeover og flytter oss rett over veien.


I forbindelse med flyttingen gjør vi noe vi aldri har gjort før.


Vi åpner også en XpressBar!
Fra 2. mai finner du Beauty Lounge, i 1 etg på Steen og Strøm, som består av:Adam og Eva XpressBar for Blowdry, Lunch Break Highlights og Styling.Lakkbar for manikyr, gelakk og negledesign.Rapide Brow for treading/voksing av ansiktshår og farging / fiksing av bryn!PSST!


Ringer du og bestiller time for uken 2 - 8mai,
får du Xpress Blowdry til kun 250kr!Book på tlf: 22 41 62 63
*Salongen vår i 4 etg åpner i starten av Juli.
0 Kommentar

Årets vinnere!

Postet av Adam og Eva den 20. Apr 2015

Lørdag gikk vår årlige Adam og Eva fest av stabelen - med over 200 festklare Adam og Eva ansatte fra Adam og Eva salongene, KUTT, Spaghetti, Klinikken, Skolen,
Opplæringskontoret, Akademiet og Kontoret.

Tema i år var fargerikt med indisk mat, bindi, bollywood og dans!

Hvert år samles en gruppe ledere, og bruker over tre dager på å gå gjennom tall og diskutere seg frem til årets vinnere - dette er gjeve internpriser, som man skal være ekstremt stolt av å motta!


AND THE WINNERS ARE..

Årets Frisør - Wanda / Adam og Eva Nedre Slottsgate & Kristin / Adam og Eva Verftet
Årets Salong - Adam og Eva Ski
Årets Kreative - Lars / Adam og Eva Nedre Slottsgate
Årets Nykommer - Siri / Adam og Eva Bergen
Årets Spesialpris - Bia / Adam og Eva Nedre Slottsgate
Årets Lærling - Tina / Adam og Eva Gamlebyen
Årets Lærer - Alexandra / Nedre Slottsgate

GRATULERER!

Vi hadde også tre ansatte som i år har vært over 30 år i Adam og Eva Gruppen! Derfor ble Per Kristian fra Spaghetti, Kirsten fra Hovedkontoret og Terje fra Adam og Eva Nedre Slottsgate hedersgjestene for kvelden og mottok hver sin flotte pris. Gratulerer!

Ett stort gratulerer til alle våre flinke lærlinger også som tok svennebrevet iår!

Vi er så utrolig takknemlig for alle som står på hver dag i Adam og Eva familien!

LOVE YOU ALL.0 Kommentar

Vår hår!

Postet av Adam og Eva den 12. Mar 2015

Ingenting er bedre enn å kjenne de første solstrålene i mars måned!

Våren er i gang for fullt og vi vil ha mer liv og lys i håret! Hva med noen lyse striper, en god klipp eller glansfull minicolour - kroppen og håret trenger en vårrengjøring og vi gir deg inspirasjonen!

Vi har som vanlig latt oss inspirere av
pinterest.com :Husk også å ta vare på håret ditt, som du gjør med huden!

Håret trenger regelmessig klipp, fuktighet, proteiner og solfaktor!

//Happy springtime
0 Kommentar

Metallic Tattoos

Postet av Adam og Eva den 23. Feb 2015


Skal du hive deg på en trend denne sommeren er det metallic tattos!

Dette er gull/sølv tattoveringer du limer på forskjellige steder på kroppen eller i ansiktet, og som går av når du skrubber litt på huden med vann! Perfekt måtte å smykke seg opp til en billig penge!


Du finner de forskjellige tatoveringene i de fleste salongene
våre over hele landet til kun 69,-


Det var tilbake i 2012 det hele startet da Dior slo seg sammen med
smykkedesigner Camille Miceli og laget limited edition tattos -
siden da har flere av hollywood kjendisen blitt bitt av basillen:
Les mer om trenden på side2.no her.

Her kan du se komikerfrue i MyJouels sine tatoveringen, samme som de vi selger hos oss.

0 Kommentar

Jens vant ÅRETS AVANT GARDE - igjen!

Postet av Adam og Eva den 2. Feb 2015

Vår fantastiske Jens J. Wiker fra Adam og Eva Aker Brygge stakk av med den gjeve prisen "Årets Avant Garde" under konkurransen; Årets Frisør på lørdag! Denne prisen vant han også ifjor.

Årets Frisør er en konkurranse for både frisører og frisørbedrifter. Konkurransen består av en fotokonkurranse, en bedriftskonkurranse og to spesialkategorier.

Juryens uttalelse om Jens sitt bidrag:
Bildene viser et flott håndverk, preget av en interessant variasjon. Alt stemmer konseptuelt, materialene skaper nydelige effekter. En flott gjennomført billedkolleksjon. Juryen elsker resultatet.Teamet bak bildene:
Janne Rugland
Thao T
Jens Wiker
Cindy / TFMJens har jobbet i salongen vår Adam og Eva Nedreslottsgate, og har hatt over 8 år i bransjen. Han jobber både ute med stylingoppdrag og nå i salongen vår på Aker Brygge.

Etter Adam og Eva Skolen, startet han på Toni & Guy Oslo,
hvor han også ble nominert til Årets Lærling 2010.

Han er utdannet makeupartist fra United Makeup Academy i København.
Hvor han bodde i 2 år, assisterte og jobbet selvstendig som en makeupartist.

Jens har jobbet på Oslo Fashion Week, Copenhagen FW, London FW, Elle Awards, Esmod og Mote uka i Oslo, og gjort forskjellige jobber for magasiner som: Karl Johan, Institute, Pete Tom & Dave, Personae, Tableau, Bitchslap, ELLE, MOD, StyleMag , D2, Eger, SV.Se mer på hans hjemmeside: http://www.jensjwiker.com

Les mer om alle vinnerene på NFVB sine nettsider her.


2 Kommentarer

Vår nyeste bildekolleksjon: ADAM OG EVA BY ESRA RØISE

Postet av Adam og Eva den 22. Jan 2015

KOLLEKSJON – KUNST OG SKJØNNHET HÅND I HÅND.

Adam og Eva har i mange år gjort hår til en kunstform, og utdannet en rekke hårkunstnere. Når vi i år skal vise frem vår nyeste kolleksjon, er det med en solid dose stolthet vi kan presentere resultatet av et samarbeid med den verdenskjente, norske illustratøren Esra Røise. ( For mer informasjon om Esra se; www.esraroise.com, eller www.byhands.no )

Den unge, men likevel svært så anerkjente illustratøren, Esra Røise (34) begår kunst som vekker oppmerksomhet. Mye oppmerksomhet. Hun gjør arbeider for VOGUE (Kina), Stella McCartney, Farfetch, Nylon magazine, Wallpaper, Estée Lauder, VICE, LEVI'S, NIKE, Costume, GQ, Volkswagen, Miss Selfridge og RUSSH – og nå Adam og Eva.

HAIRSPIRATION & ILLUSTRATION

Allerede sommeren 2014 ble dette spesielle samarbeidet igangsatt, og tidlig på høsten ble akademikonsulentene oppfordret til å blogge om deres hårvisjoner for 2015. "Hairspiration" var et faktum og en plattform man henter inspirasjon og ideer fra. Blogging er en del av hverdagen for alle i Adam og Eva systemet - besøk salongenes blogger her.

Adam og Eva liker å være nytenkende, og ingen frisørgruppe har trolig noensinne presentert sin kolleksjon som illustrasjoner. Vi er svært fornøyde med resultatet, og syns Esra har levert over all forventning.


ADAM OG EVA – NOE Å VÆRE STOLT AV

Adam og Eva har gjort en del banebrytende ting gjennom årene, deriblant startet vi Skandinavias første private frisørskole i 1986, som for få år siden ble kåret til Europas beste. Vi har frisører på oppdrag over hele verden, fra Las Vegas til fashionweek i Paris. Årlig kurser vi flere tusen frisører.

Vi har i alle disse årene stått for noe helt utenom det vanlige i norsk frisørbransje, og styrken ligger i innovasjon, kreativitet og faglig dyktighet. Vår målsetting er organisk vekst i harmoni med menneskene vi jobber med, både kunder og medarbeidere. Kvalitet og individuell behandling er nøkkelordene i Adam og Eva, og våre ca 250 ansatte har som målsetting å gi kundene den spesielle opplevelsen det er å bli tatt hånd om av en frisør som virkelig bryr seg.

Adam og Eva-gruppen er fremdeles i vekst, og i tillegg til Adam og Evas skolen, salonger, opplæringskontoret og akademiet, eier vi Kutt Frisør, Spaghetti Frisør og Klinikk Adam og Eva.


Se nærmere på de fantastiske bildene i salongen våre!

Bestill din frisørtime hos oss her.


0 Kommentar

Powered by: Bloc