ADAM OG EVA AKADEMIET MOTTAR INTERNASJONAL PRIS

ADAM OG EVA AKADEMIET MOTTAR INTERNASJONAL PRIS

Postet av Adam og Eva den 21. Nov 2011

Gründer og administrerende direktør, Øistein Bjørndal, og viseadministrerende direktør, Cato Stenerud, var tilstede for å motta prisen. Adam og Eva Akademiet har i en årrekke kurset både nasjonale og internasjonale frisører og hårstylister. Det er for dette arbeidet de nå mottar den anerkjente prisen. Det er L’Oréal Norge som har nominert Adam og Eva Akademiet som har gått av med seieren.

Gründer og administrerende direktør, Øistein Bjørndal, uttaler: - Når man i konkurranse med de mest kjente frisører og frisørkjeder i Europa vinner «The Best Continental Academy Award 2011», behøver jeg vel ikke å si noe mer. Større kan det ikke bli!!

Siden oppstarten i 1973 har Adam og Eva vært ledende innen hårmote. Hårstylistene fra Adam og Eva har vært, og er fortsatt, store bidragsytere i motebransjen og i media. De samarbeider, blant andre, med Fashion Week i København og Oslo, Moods of Norway, Nåløyet og magasiner som Elle, Costume og Cosmopolitan.Adam og Eva har hele tiden hatt fokus på innovasjon, kreativitet og høy faglig kunnskap. Det har gitt dem en unik posisjon i frisørbransjen som trendsettere for andre frisører og sine mange kunder. De har tidligere vunnet mange priser for sitt arbeid.Intercoiffure Mondial er en internasjonal frisørorganisasjon som har eksistert siden 1925. Organisasjonen har 3000 medlemmer fordelt på 56 land. Intercoiffure er et kvalitetsmerke innen frisørbransjen som stiller høye faglige krav til sine medlemmer.

Adam og Eva Akademiet er en del av Adam og Eva Gruppen som består av Adam og Eva Frisører, Adam og Eva Skolen, Adam og Eva Opplæringskontor og Spaghetti Frisør. For mer informasjon, kontakt: Charlotte Kolltuft, e-post: charlotte@adamogeva.no, mobil: 92223252.


0 Kommentar

Powered by: Bloc