Ledig stilling frisør

Postet av Adam og Eva den 17. Apr 2019

Er du en frisør med fokus på kvalitet og service? Vi tilbyr ledig stilling som frisør.


- Hos Adam og Eva er kvalitet og individuell behandling i fokus, både for deg som frisør og for dine kunder

Adam og Eva tilbyr ledig stilling som frisør


Vi ser etter positive mennesker som ønsker å jobbe som frisør i et godt arbeidsmiljø, hvor utviklingsmulighetene er store.

Adam og Eva kan tilby deg konkurransedyktige betingelser i et fremtidsrettet miljø. Vårt solide utdanningssystem sørger for grundig opplæring og kontinuerlig faglig oppdatering av deg som ansatt.

Hos oss har du muligheten til å jobbe i salong med kunder, på oppdrag i mote og media sammen med våre hårstylister og kurskonsulenter. Eller utvikle deg til å bli instruktør ved vår frisørskole. For tiden har vi ledig stilling som frisør i Oslo og Trondheim. 


Hva kan vi tilby deg:

 • Konkurransedyktige betingelser
 • 21 spennende salonger med unike kollegaer 
 • Kontinuerlig faglig oppdatering igjennom et solid utdanningssystem
 • Utviklingsmuligheter i et av Norges mest innovative frisørkonsern 
 • Personlig oppfølging og veiledning, så du kan nå dine mål sammen med oss
 • Jobbe sammen med våre hårstylister backstage på Oslo Runway og på andre spennende oppdrag innen mote og styling
 • Muligheten til å jobbe på Adam og Eva Skole og Akademi. Her kan du jobbe med bransjens nye talenter eller kurse Norges frisører
 • Proffe samarbeidspartnere som tar miljøansvar
 • Gode karrieremuligheter

Vi søker deg som:

 • Er sulten på frisørfaget
 • Har svennebrev eller fagbrev
 • Er lærevillig og liker og se muligheter der andre stopper
 • Behersker norsk muntlig godt 


Område:  

Vi har ledige stillinger som frisør i Oslo og Trondheim


Hvordan søke på stillingen som frisør?

Fyll ut skjema her og/eller send en e-post med CV til Kristin Berre på kristin@adamogeva.no.

 

Om Adam og Eva

Adam og Eva har i 46år (1973) gjort seg bemerket som landets mest innovative frisørgruppe. Kvalitet og individuell behandling er våre nøkkelord.

Sammen har Adam og Eva familien vunnet nasjonale og internasjonale priser for vår veldrevne frisør virksomhet og våre kreative arbeider. Hos Adam og Eva står faget og frisøren i sentrum, derfor vektlegger vi faglig utvikling og karrieremuligheter.

Adam og Eva eies av Adam og Eva Gruppen As. som består av 21 Adam og Eva frisørsalonger

-Bærum 2stk

-Fredrikstad 1stk

-Hordaland 2stk

-Jessheim 1stk

-Oslo 13stk

-Ski 1stk

-Trondheim 1stk


Videre har vi i vår familie: Adam og Eva Skole og Akademi, samt salongene Spaghetti frisør, KUTT og Nalu Nalu som alle befinner seg i Oslo.

  


Ledig stilling frisør:

Vi utvider og ser etter deg som er motivert og sulten på frisørfaget. Dersom du kjenner deg igjen i beskrivelsen over, eller har lyst til å høre mer om hvordan det er å jobbe som frisør hos oss, så søk gjerne på vår ledig stilling som frisør. Oslo og Trondheim er der vi for tiden har frisør stilling ledig, men vi er alltid interessert i å høre fra dyktige frisører! 


Hvordan søke på stillingen?

Søknadsskjema finner du her eller send oss en e-post med søknad og CV til Kristin Berre på Kristin@adamogeva.no. 

Ta kontakt for en uforpliktende prat!
Hårtrender 2019

Postet av Adam og Eva den 9. Apr 2019

Hårtrender 2019


Adam og Evas kreative team hjelper deg i trendjungelen. Dette er våren og sommerens hårtrender for 2019. Bli inspirert til å sette selve kronen på verket denne sommeren.


BOB

Bob er en av de hotteste trendene for tiden, og har vært synlig i trendbildet i flere år. Bobben fortsetter i 2019, men skal nå være skulderlang. Den skulderlange bobben kan man se på blant annet på Khloe Kardashian og Hailey Bieber. Adam og Eva anbefaler en markert avslutning, som gir et fyldig og luksuriøst uttrykk.


Bob

Om du tør og ta den enda lenger, hva med en buzz-cut?


BUZZ-CUT

Buzz-cutten gir en Bad-Girl/Boy-look, og er superpopulær. Denne trenden gir en androgyn stil som gjerne kombineres med bleket hår og pastellfarger som passer for alle. Selv om em buzz-cut kan se ut som en enkel og rask klipp, krever den mye presisjon og tilpasning. Korte frisyrer vokser gjerne ut etter 4 uker, noe som gir rom for å leke seg med farger og ulike markeringer. 


BUZZ-CUTIkke klar (enda) til å klippe alle lokkene? Hva med en tøff lugg?


Klipp lugg – Micro Fringe

Lugg er noe som kommer og går i motebildet. For vår og sommer 2019 er det den korte varianten som gjelder. Gjerne kombinert med lange lengder. Den såkalte Micro Fringen så man på sommervisningen til Miu Miu. 


Micro FringeHårfarge – la deg inspirere av pasteller

Når det kommer til farge i 2019 er pasteller en stor favoritt! Med en demi-permanent hårfarge som Shades Eq Gloss, kan man på lyse hår teste ulike pastellnyanser uten langvarig forpliktelse. Gloss er en adderende farge som slipper over tid.Tilbehør – Head Band 

Hårbøyler og andre tilbehør ”acessories” er noe vi har sett i flere sesonger nå, og denne trenden bare fortsetter. Tidligere har det vært mest fokus på romantiske hårbøyler, men nå er utrykket tøffere og mer grafisk. Visningen til Prada var et godt eksempel, hvor man også ser en variant av den korte luggen. Kanskje ikke for alle, men superkult om du først kler det!
BOYS – Preppy Shag
På Gucci sin vår- og sommerkolleksjon 2019 ser man referanser til 70-tallets Shag-look, men med en preppy vri. Lengde er altså tilbake for gutta, men med tekstur og bevegelse fremfor glatt og stramt. 


Shag


Et godt eksempel på denne nye trenden, er stilikonet og skuespiller Timothée Chalamet. Frisyren er preget av rufsete lag, choppy lugg og lengde i nakken. Dette gir looken en tilfeldig og avslappet følelse. 


Styling - French Twist

Om du har lengde på håret kan du leke deg med denne stylingen. Når det kommer til styling ser vi at klassiske updoes som frenchtwist er superhot. Dette er noe vi finner både på catwalken, og ellers i motebildet. Blant annet rocket Lady Gaga denne looken under oscar-utdelingen. Her står man fritt til å personalisere uttrykkene ved å ta hensyn til personlighet, lengde, tykkelse og tekstur på sitt hår. 


French TwistStyling  - Chignon

I tillegg til french twist, ser man flere strammere og mer grafiske stylinger på lange lengder. Dette kommer som en kontrast til det løse og myke oppsettet som har vært dominerende i lang tid. Vi ser knuter og varianter av den klassiske chignonen. Eksempelvis ser man på den siste visningen til Burberry at det var en stram og glansfull styling, med en stram knute i nakken.


Chignon
Som nevnt er hår-tilbehør fortsatt super aktuelt, og ulike hårbånd blir også å se denne våren og sommeren. På visningen til Dior så man hårbånd på mange av modellene.


hårbåndStyling – Braid og Wet look

Mange trender lever i flere sesonger, og forandrer seg bare litt og litt. To gode eksempler er: Den stramme fletten som man så på vår/sommer-visningen til Max Mara. Men i år kunne man legge merke til et bånd som var knytt rundt starten på fletten. Og sist men ikke minst, wet looken som man så på Chloe sin visning. For deg som har fått dreisen, fungerer den også for denne sesongen.


wet lookVi håper du er klar for en forandring!

Hilsen Adam og Eva.Hair Turban

Postet av Adam og Eva den 20. Mar 2019

Aquis Hair TurbanAquis Hair Turban


Adam og Eva digger Aquis Hair Turban. Den tar vare på håret ditt og gjør hårtørkingen enklere, raskere og mer skånsom.

Turban håndkle er laget av stoffet Aquitex, som er vevet i kanaler som flytter vannet vekk fra håret ditt raskt og jevnt. Dette betyr ingen friksjon og ingen bruk av varme. For deg som har krøller er dette et etterlengtet produkt.


Aquis Hair Turban finner du hos utvalgte Adam og Eva Salonger:

Oslo: Bogstadveien, Gamlebyen, Grensen, og Teaterplassen

Resten av landet: Bergen og Fredrikstad


Håndkledet koster 399 kr.


Turban håndkle har følgende fordeler:


 • Reduserer tørketid med 50%


 • Reduserer varmeskader på vått hår


 • Håret føles hydrert og mindre sprøtt


 • Hjelper med å redusere frizz, knekte hårstrå og splitte spisser


 • Gjør stylingen raskere og enklere


 • Bidrar til å forlenge hårfagen


 • Håret blir enklere å håndtere


Hvordan bruke Aquis Hair Turban? 
Årets Frisørkonsern 2019

Postet av Adam og Eva den 18. Mar 2019


Adam og Eva vinner av årets frisørkonsernAdam og Eva vinner av årets frisørkonsern


@
 

Lørdag 16. mars inntok tusenvis av frisører Petter Stordalens nye storstue, The Hub, for å få med seg «Hår & Skjønnhet» i regi av NFVB, årets absolutt største begivenhet for frisør- og velværebransjen. Det var fullt hus, med et spennende og tettpakket program gjennom hele dagen. Deretter ble det hele rundet av med den fantastiske PRISFESTEN - ÅRETS FRISØR. 

Adam og Eva var sterkt representert med hele 10 nominasjoner i 5 forskjellige kategorier under prisfesten. Stolte, ydmyke og takknemlige fikk vi ta med oss hele 3 stk hjem!  


Dette sa juryen:

«Årets Frisørkonsern»: Adam og Eva Gruppen AS:

Prisvinneren er dedikert til frisørfaget, og viser dette med stor tydelighet – og stolthet. Konsernet har tatt mange grep for å fornye seg, men selv med en overordnet markedsplan har hver avdeling sin egen identitet og markedstilnærming. Det investeres med og i – glede. Den unike bedriftskulturen vokser videre.


«Årets Herrefrisør»: Eirik Thorsen, Adam og Eva Grensen (Oslo):

Prisvinneren byr på en ung, fresh og sporty street-look med en editorial touch og variert tekstur. Det er naturlig og rent. Stylingen er virkelig god. Flotte arbeider. Vinneren byr på sterke modeller som uttrykker looken på en forbilledlig og god måte.

«Årets Herrefrisør»: Eirik Thorsen,Årets Herrefrisør: Eirik Thorsen

 FOTO: KRISTOFFER MYHRE


Årets Lærling: Silje Markussen, Adam og Eva, avdeling Steen og Strøm (Oslo):

Prisvinneren byr på en smart bruk av tekstur og gateinspirerte, modige uttrykk. Dette er touch av Vivian Westwood, utført med gode, kreative ferdigheter. Lærlingen har en god forståelse for det som skal til for å løfte frem flotte arbeider, og en teknisk ekspertise som viser et spennende faglig utviklingspotensial.

Årets Lærling: Silje MarkussenÅrets Lærling: Silje Markussen

FOTO: OLE MARTIN HALVORSEN


Se alle våre nominasjoner her!3 Nominasjoner til Nordic Hair Awards

Postet av Adam og Eva den 12. Mar 2019


Adam og Eva er nominert i tre kategorier til Nordic Hair Awards!

Den frisøren med flest stemmer vinner i sin kategori. Du kan stemme på våre bidrag ved å klikke på linken VOTE under bildene nedenfor.


Se alle de nominerte her!


Nordic Colour Technician of the Year

Hairdresser: Eirik Thorsen
Salon: Adam og Eva Grensen
Stylist: Martine Andersen-Gott
Makeup Artist: Inger Lise Moa
Model: Guro Eliassen Kverndokk
Photographer: Kristoffer Myhre

VOTE

Nordic Young Talent of the Year

Hairdresser: Rafeha Khalid
Salon: Adam og Eva Strøget
Stylist: Rafeha Khalid
Makeup Artist: Rafeha Khalid
Model: Yngvild Aas
Photographer: Igor Zaitcev

VOTE

Nordic Women’s Hairdresser of the Year

Hairdresser: Eirik Thorsen
Salon: Adam og Eva Grensen
Stylist: Martine Andersen-Gott
Makeup Artist: Inger Lise Moa
Model: Luna Ovedie Frisvold Amundsen
Photographer: Kristoffer Myhre

VOTE

Powered by: Bloc