Inspirasjonsdag

Postet av Adam og Eva akademiet den 27. Mar 2019

Før YFF og utplassering i salong stod for tur, fikk våre elever en skikkelig inspirasjons-boost når noen av våre dyktige frisører og lærlinger fra Adam og Eva Gruppen kom på besøk! 


Anne-Lise og Maya startet dagen med fordypning i herrefaget. Her fikk elevene våre sett teknikker innen herrefaget på kloss hold, både teknikker på langt og kort hår. Vi har fokus på dame - og herrefaget i vår opplæring på Adam og Eva skolen. 

Når våre lærlinger inntok "scenen" inspirerte de både innen klippeteknikk, farge og styling. Det er alltid like gøy når elevene våre får oppleve bredden av kunnskap lærlingene sitter på, allerede etter så kort tid inn i læretiden. 

I Adam og Eva har vi et grundig opplæringssystem for lærlingene våre, hvor de blant annet deltar på treningskveld (lærlingskole) hver tirsdag. Dette er for å styrke den faglige tyngden og tryggheten frem til svennebrevet.

Har du et ønske om å bli en av landets beste frisører? Ønsker du å jobbe i en inspirerende og kreativt bransje? Da bør du søke i dag! Her kan du lese mer om hva Adam og Eva Skole og Akademi tilbyr av kurs og opplæring.



DEN STORE DAGEN!

Postet av Adam og Eva akademiet den 18. Mar 2019

Lørdag 16. mars inntok tusenvis av frisører Petter Stordalens nye storstue, The Hub, for å få med seg «Hår & Skjønnhet» i regi av NFVB, årets absolutt største begivenhet for frisør- og velværebransjen. Det var fullt hus, med et spennende og tettpakket program gjennom hele dagen. Deretter ble det hele rundet av med den fantastiske PRISFESTEN - ÅRETS FRISØR. 


Adam og Eva var sterkt representert med hele 10 nominasjoner i 5 forskjellige kategorier under prisfesten. Stolte, ydmyke og takknemlige fikk vi ta med oss hele 3 stk hjem!  


«Årets Herrefrisør»: Eirik Thorsen, Adam og Eva Grensen (Oslo):

Prisvinneren byr på en ung, fresh og sporty street-look med en editorial touch og variert tekstur. Det er naturlig og rent. Stylingen er virkelig god. Flotte arbeider. Vinneren byr på sterke modeller som uttrykker looken på en forbilledlig og god måte.

 FOTO: KRISTOFFER MYHRE


Årets Lærling»: Silje Markussen, Adam og Eva, avdeling Steen og Strøm (Oslo):

Prisvinneren byr på en smart bruk av tekstur og gateinspirerte, modige uttrykk. Dette er touch av Vivian Westwood, utført med gode, kreative ferdigheter. Lærlingen har en god forståelse for det som skal til for å løfte frem flotte arbeider, og en teknisk ekspertise som viser et spennende faglig utviklingspotensial.

FOTO: OLE MARTIN HALVORSEN


«Årets Frisørkonsern»: Adam og Eva Gruppen AS:

Prisvinneren er dedikert til frisørfaget, og viser dette med stor tydelighet – og stolthet. Konsernet har tatt mange grep for å fornye seg, men selv med en overordnet markedsplan har hver avdeling sin egen identitet og markedstilnærming. Det investeres med og i – glede. Den unike bedriftskulturen vokser videre.  

Foto: Natalia Pipkina.